You are currently viewing Το UP IN SMOKE FESTIVAL επιβεβαιώνει τους MONSTER MAGNET και πολλά ακόμα νέα ονόματα συγκροτημάτων για το lineup του 2024!

Το UP IN SMOKE FESTIVAL επιβεβαιώνει τους MONSTER MAGNET και πολλά ακόμα νέα ονόματα συγκροτημάτων για το lineup του 2024!

Το UP IN SMOKE FESTIVAL ανακοίνωσε νέα ονόματα για την επερχόμενη 10η επετειακή έκδοσή του και επιβεβαιώνει τους διαστημικούς άρχοντες MONSTER MAGNET, τους rockers της ερήμου VALLEY OF THE SUN, τους εκπληκτικούς SAMAVAYO του Βερολίνου, τους stoner domsters DAEVAR, το αμερικανικό ροκ συγκρότημα SCORPION CHILD και πολλούς άλλους!

Θα ενταχθούν στο ήδη εκλεκτό line-up, που περιλαμβάνει τους πανίσχυρους PENTAGRAM, οι οποίοι θα παίξουν το τελευταίο τους show, στην Ελβετία(!), TRUCKFIGHTERS, MONOLORD, GREENLEAF, LOWRIDER, SLOMOSA και άλλα live acts υψηλής κλάσης. Περισσότερα ονόματα συγκροτημάτων θα αποκαλυφθούν σύντομα.

Το UP IN SMOKE FESTIVAL θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 4 και 6 Οκτωβρίου 2024 στο Konzertfabrik Z7 στο Pratteln της Ελβετίας.
Τα hard copy εισιτήρια διατίθενται μέσω https://sol-records.com/ products/up-in-smoke-2024-festival-hardticket, για να πάρετε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο, επισκεφθείτε: https://www.sol-tickets.com/ produkte

www.upinsmoke.de
www.facebook.com/events/2388546538016336
www.instagram.com/soundofliberation
www.facebook.com/Soundofliberation

Για περισσότερες πληροφορίες και ζωντανές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από το Sound Of Liberation, όπως το DESERTFEST BERLIN, KEEP IT LOW και επερχόμενες περιοδείες, επισκεφθείτε: www.soundofliberation.com