You are currently viewing Το Thrash Metal συγκρότημα EXA κυκλοφορεί νέο single και music video “KING TERROR”

Το Thrash Metal συγκρότημα EXA κυκλοφορεί νέο single και music video “KING TERROR”

Το καλύτερο νεοφερμένο thrash metal συγκρότημα της Γερμανίας EXA, κυκλοφορεί το νέο μουσικό βίντεο για το κομμάτι “KING TERROR” και ανακοινώνει το νέο άλμπουμ “LEFT IN SHARDS” για τις 9 Φεβρουαρίου 2024!

Η γερμανική thrash metal δύναμη EXA πρόκειται να ταρακουνήσει τα θεμέλια της thrash metal σκηνής με την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του δεύτερου στούντιο άλμπουμ τους, “Left in Shards”.
Αυτή η ηχητική επίθεση είναι έτοιμη να εκτοξεύσει το συγκρότημα σε νέα ύψη, εδραιώνοντας τη φήμη τους ως ένα από τα πιο τρομερά νεοφερμένα συγκροτήματα του είδους.
Με μια ακατέργαστη και αδυσώπητη ενέργεια που καθορίζει τον χαρακτηριστικό ήχο τους, η EXA έχει δημιουργήσει σχολαστικά το “Left in Shards” για να προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία στους λάτρεις του metal παγκοσμίως.
Γνωστή για τα καταιγιστικά riffs, τα αμείλικτα τύμπανα και τα επιθετικά φωνητικά της, η μπάντα συνεχίζει να εξελίσσει τον ήχο της, παραμένοντας πιστή στις ρίζες που τους έχουν κερδίσει μια αφοσιωμένη βάση θαυμαστών παγκοσμίως.

Το Left in Shards θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες streaming, συμπεριλαμβανομένων των Spotify, Apple Music και Amazon Music, από τις 9 Φεβρουαρίου 2024.
Φυσικά αντίγραφα και αποκλειστικά εμπορεύματα μπορούν να προπαραγγελθούν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συγκροτήματος.

Pre-Order LEFT IN SHARDS Here

Social Links:
Facebook
Instagram
Music Links:
Bandcamp
Spotify
YouTube
iTunes
Apple Music
Other Links:
Website
Metal-Archives

  • Post author:
  • Post category:Latest News
  • Reading time:2 mins read