You are currently viewing Το φινλανδικό rock/metal συγκρότημα BLACK LIGHT DISCIPLINE αποκαλύπτει το νέο του single “Russian Roulette”…..!!!

Το φινλανδικό rock/metal συγκρότημα BLACK LIGHT DISCIPLINE αποκαλύπτει το νέο του single “Russian Roulette”…..!!!

Σπάζοντας το πέπλο της σιωπής με μια έκρηξη, οι BLACK LIGHT DISCIPLINE (BLD), παρουσιάζουν το τελευταίο τους single, “Russian Roulette”.

Βουτώντας στην καρδιά της μουσικής, οι BLACK LIGHT DISCIPLINE φέρνουν μια νέα ατμόσφαιρα στο κομμάτι της Rihanna από το 2009, εμποτίζοντάς το με τους ένταση και ακατέργαστη ενέργεια. Γραμμένο αρχικά από τους Chuck Harmony και Ne-Yo, αυτή η διασκευή υπόσχεται μια τολμηρή προσέγγιση.

Ο Toni Valha, ο τραγουδιστής των BLD, αποκαλύπτει για τη γένεση αυτού του τολμηρού έργου: «Η έννοια της διασκευής του “Russian Roulette” είχε μείνει στο μυαλό μου μερικά χρόνια, λόγω της κιθάρας και των φωνητικών γραμμών που ταίριαζαν πολύ για τους BLD. Μοιράστηκα η ιδέα με τον Janne (Kankkunen) πέρυσι και μετά την πρώτη πρόβα πραγματικά έδεσε. Από εκείνη τη στιγμή, το πάθος της μπάντας άναψε, οδηγώντας μας στο να το κυκλοφορήσουμε.”

Οι BLD εργάζονται επί του παρόντος σε νέο υλικό που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Οι BLD έχουν γίνει γνωστοί για τον χαρακτηριστικό ήχο τους (ωμό, γεμάτο και ατμοσφαιρικό), ο οποίος συνδυάζει πιασάρικες synth μελωδίες με απλή rock/metal μουσική και μελωδικά φωνητικά. Επίσης, οι ζωντανές εμφανίσεις της μπάντας έχουν κερδίσει το κοινό.

Black Light Discipline:
Toni Valha (vocals)
Janne Kankkunen (keys)
Veikka Jokela (drums)
Joonas Pulkkinen (guitar)
Jani Rissanen (bass)