You are currently viewing Το φινλανδικό melodic death metal project Magnadur κυκλοφορεί το νέο single “Dog of Baskerville”

Το φινλανδικό melodic death metal project Magnadur κυκλοφορεί το νέο single “Dog of Baskerville”

Οι Φινλανδοί melodic death metallers Magnadur, είναι ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουν την κυκλοφορία του τελευταίου τους single, “Dog of Baskerville”.
Αυτό το κομμάτι θέτει τις βάσεις για το επερχόμενο τρίτο άλμπουμ τους “Unholy Punisher”, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου.

Το “Dog of Baskerville” εμβαθύνει στη μυστικιστική και θρυλική ιστορία του σκύλου Baskerville, ένα διάσημο μυστήριο από τις ιστορίες του Σέρλοκ Χολμς του Sir Arthur Conan Doyle.
Η ενδιαφέρουσα αφήγηση, σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά brutal φωνητικά των Magnadur, τα σκληρά τύμπανα και τα βαριά κιθαριστικά riffs, το καθιστά ένα από τα ξεχωριστά κομμάτια του επερχόμενου άλμπουμ.

Με μπροστάρη τον Tomi Perrakoski, γνωστό για το podcast του Metal Madness Weekly, οι Magnadur συνεχίζει να ωθεί τα όρια του θανάτου και του σκοτεινού μελωδικού metal.
Το πάθος του Perrakoski για το είδος είναι εμφανές στο βάθος και την ένταση της μουσικής τους.
Διοχετεύει την ενέργειά του στη δημιουργία συνθέσεων που είναι βαρύτερες και πιο βάναυσες, διατηρώντας παράλληλα έναν μελωδικό πυρήνα που έχει απήχηση στους θαυμαστές.

Η έμπνευση του Perrakoski για το “Dog of Baskerville” και ολόκληρο το άλμπουμ τους “Unholy Punisher” είναι βαθιά ριζωμένη στον κόσμο του κινηματογράφου και στην προσωπική ιστορία.

Αντλώντας από την πλούσια κληρονομιά του αδελφού του παππού του, Harry Bergström, ενός από τους πρώτους και πιο σημαντικούς συνθέτες στην ιστορία του φινλανδικού κινηματογράφου, ο Perrakoski εμποτίζει τη μουσική του με κινηματογραφική αφήγηση και βαριές, αθέατες μελωδίες.
Οι στίχοι πολλών τραγουδιών του άλμπουμ είναι εμπνευσμένοι από κινηματογραφικές αφηγήσεις και πραγματικά γεγονότα, προσφέροντας μια μοναδική και καθηλωτική εμπειρία ακρόασης.

Το “Unholy Punisher” υπόσχεται να είναι το καλύτερο άλμπουμ των Magnadur μέχρι σήμερα, με μια συλλογή κομματιών που παρουσιάζουν την εξέλιξη και την καλλιτεχνική ανάπτυξη του συγκροτήματος.
Οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν ένα μείγμα έντονου μελωδικού death metal με συναρπαστικές ιστορίες που αντλούν από κλασικές ιστορίες και σύγχρονες επιρροές.

Dog of Baskerville: https://open.spotify.com/intl-pt/album/4VoQ7CJrqPym5Q8GxZ3HBY