You are currently viewing Το Φινλανδικό Doom Metal act GRAIN OF PAIN κυκλοφόρησε το lyric video για το κομμάτι “The Witch”!

Το Φινλανδικό Doom Metal act GRAIN OF PAIN κυκλοφόρησε το lyric video για το κομμάτι “The Witch”!

ο φινλανδικό doom metal συγκρότημα GRAIN OF PAIN αποκάλυψε ένα lyric video για το κομμάτι “The Witch”, μια σύνθεση που περιλαμβάνεται στο ντεμπούτο άλμπουμ του συγκροτήματος “The Moon Lights The Way”, το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα μέσω των Noble Demon στις 31 Μαΐου.

Σε ένα σχόλιο για το κομμάτι, ο ιθύνων νους Timo Solonen ανέφερε το εξής: «Περισσότερη ευτυχία. Σε αδύναμες στιγμές της ζωής, σε ποιον ή σε τι φτάνετε. Και άξιζε τον κόπο. Ήθελα να συνθέσω ένα λίγο διαφορετικό τραγούδι, αλλά ακόμα σκοτεινό».

Υπό την ηγεσία του Timo Solonen, το μουσικό στυλ των GRAIN OF PAIN είναι μια ισχυρή συγχώνευση σκοτεινών, συναισθηματικών μελωδιών και ισχυρών, δυναμικών φωνητικών. Η σύνθεση του συγκροτήματος περιλαμβάνει ένα εξαιρετικό καστ μουσικών, με τον Timo Solonen στο τιμόνι, επιδεικνύοντας τις ικανότητές του όχι μόνο ως συνθέτης, αλλά και συνεισφέροντας γρυλίσματα και κιθάρες. Μαζί του είναι ο Juho Räihä στις κιθάρες, ο Lars Eikind στο μπάσο και τα καθαρά φωνητικά, ο Juuso Raatikainen στα τύμπανα και η Sini Pajunen δανείζοντας τα σαγηνευτικά φωνητικά της στη μίξη. Ο Taka Eliel προσθέτει υποστηρικτικά γρυλίσματα για να εμπλουτίσει τον ζοφερό ήχο της μπάντας.

Ο ήχος των GRAIN OF PAIN χαρακτηρίζεται από το έντονο συναισθηματικό του βάθος και αντλεί έμπνευση από ποικίλες επιρροές για να δημιουργήσει ένα μοναδικό μείγμα σκοτεινών ατμοσφαιρών και δυνατών μελωδιών. Η αφοσίωση του συγκροτήματος στην τέχνη τους δεν έχει περάσει απαρατήρητη, με τον Lars Eikind να εξασφαλίζει το διάσημο βραβείο Spellemannsprisen στη Νορβηγία και τόσο ο Juho Räihä όσο και ο Juuso Raatikainen να λαμβάνουν υποψηφιότητες για φινλανδικό Grammy μαζί με το Swallow the Sun.

“The Moon Lights The Way” διαθέσιμο εδώ απο την Noble Demon.
Αποκτήστε το album  ΑΠΟ ΕΔΩ

Tracklist:

01. Beneath
02. Sun For Thee
03. The Moon Lights The Way
04. As Suffering Ends
05. The Witch
06. Can’t Be Fallen
07. Last Morning
08. The Path (bonus track)
09. Black Dust (bonus track)