You are currently viewing Το φινλανδικό μελωδικό Metal συγκρότημα “Death’s-Head and the Space Allusion” κυκλοφορεί το 2ο ολοκληρωμένο album “LUC-II-FARUL”

Το φινλανδικό μελωδικό Metal συγκρότημα “Death’s-Head and the Space Allusion” κυκλοφορεί το 2ο ολοκληρωμένο album “LUC-II-FARUL”

Το φινλανδικό μελωδικό metal συγκρότημα “Death’s-Head and the Space Allusion” πρόκειται να κυκλοφορήσει το δεύτερο πλήρες άλμπουμ τους LUC-II-FARUL στις 17 Νοεμβρίου 2023. Τώρα το τελευταίο single “The Year of The Sacred” κυκλοφορεί στις μουσικές πλατφόρμες.

picture by Kari Kerosalo (Instagram: @lonkerosal)

Η κιθαρίστας Antza Talala σχολιάζει: «Το Year of The Sacred είναι λίγο πιο φουτουριστικό κομμάτι. Έχει μια μεγάλη δόση sequencers και keyboards, αλλά ταιριάζει καλά στο άλμπουμ.

Οι στίχοι περιγράφουν τη Γη ως μια κόκκινη μπάλα στα στόματα των πολιτικών και όταν η πολιτική έχει γίνει μέρος της βιομηχανίας του θεάματος και της λαϊκής κουλτούρας, είναι πραγματικά καιρός να τους χτυπήσουμε με μαστίγια.

Αλλά θα υπάρξει μια χρονιά, που θα έρθουν πολύ πιο σοφοί επισκέπτες από μια άλλη διάσταση και θα επαναφέρουν αυτόν τον πλανήτη σε τροχιά;».

Death’s-Head And Space Allusion – The Year of The Sacred

Composed by Antza Talala
Lyrics by Antza Talala
 Single cover by Petri Lampela 

ΑΚΟΥΣΤΕ το single στις πλατφόρμες: https://push.fm/fl/dhatsa-theyearofthesacred

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ:
Οι DEATH’S-HEAD AND THE SPACE ALLUSION, ένα συγκρότημα που ιδρύθηκε το 2016 στο Oulu της Φινλανδίας, είναι ένας συνδυασμός μελωδιών, metal και καθαρών φωνητικών. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ «The Counterbalance» το 2019 και τώρα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ του! Μερικά singles από το album θα κυκλοφορήσουν πριν ο κόσμος μπορεί να ακούσει ολόκληρο το άλμπουμ.

Αυτό το αρχικά ονομαζόμενο συγκρότημα έχει έναν ενδιαφέροντα τρόπο να εμποτίζει τη μουσική του με μελωδίες, metal και το μανιασμένο πνεύμα της rock με τα solo κιθάρας του, και όλα αυτά με μια προοδευτική πινελιά.

Γνωστές ατμόσφαιρες και vibes από τη δεκαετία του ’80 ακούγονται και στη μουσική τους, που προέρχονται από μια μεγάλη ποσότητα πλήκτρων στα τραγούδια τους.

The band has members from several known bands including To/Die/For, Burning Point, Antipope and Downstone.

Οι DEATH’S-HEAD AND THE SPACE ALLUSION είναι ένα υπέροχο, νέο είδος μιας μοντέρνας μπάντας όπου ακούγονται τολμηρές επιρροές από τη δεκαετία του ’80. Αυτή η εξαιρετική μεταλλική παλέτα παρουσιάζεται έξοχα με το ντεμπούτο άλμπουμ «The Counterbalance». Το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο!

Line-up:

Valtteri Virolainen – vocals
Antza Talala – guitars
Aleksi Mäkelä – guitars
Juho Rikberg – bass
  • Post author:
  • Post category:Latest News
  • Reading time:3 mins read