You are currently viewing Το διεθνές supergroup Vented παρουσιάζει το ντεμπούτο άλμπουμ του “Cruelty And Corruption”

Το διεθνές supergroup Vented παρουσιάζει το ντεμπούτο άλμπουμ του “Cruelty And Corruption”

Οι Vented, το διεθνές supergroup που αποτελείται από τα τρομερά ταλέντα των Sean Zatorsky (Daath/Sinsaenum/ex-Chimaira), Austin D’Amond (Chimaira/Bleed The Sky/ex-DevilDriver) και Gergo Hajer (Omega Diatribe), παρουσιάζει με υπερηφάνεια το ολοκληρωμένο άλμπουμ τους, “Cruelty and Corruption”.
Το ντεμπούτο των Vented είναι μια ξέφρενη διαδρομή στα βασίλεια του groove metal, σερβίροντας ηχητική επιθετικότητα, αισθαντικές μελωδίες, έντονα φωνητικά και δολοφονικά τύμπανα.

Η παραγωγή του άλμπουμ, με επικεφαλής τον καταξιωμένο HK Krauss (Dagoba, Sinsaenum, Betraying the Martyrs) στα Vamacara Studios στη Γαλλία, παρουσιάζει μια ωμή και ηχητικά βάναυση μίξη που απαιτεί να ακουστεί δυνατά και επιθετικά.
Το “Cruelty and Corruption” δεν είναι μόνο μουσική. Είναι μια καθηλωτική εμπειρία που θα κάνει το κεφάλι σας να χτυπήσει και να αντηχήσει βαθιά μέσα στην ψυχή σας.

Σε μια τραγική τροπή των γεγονότων, ο αρχικός ντράμερ, ο πανίσχυρος Joey Jordison (ex-Slipknot/Vimic/Sinsaenum), ο οποίος ξεκίνησε να εργάζεται για το άλμπουμ με το συγκρότημα το 2021, πέθανε.
Σε μια απόδειξη της κληρονομιάς και της αφοσίωσης, ο Austin D’Amond ανέλαβε το μανδύα των ντραμς για να τιμήσει τη μνήμη του Joey Jordison και να συμβάλει στην ολοκλήρωση του άλμπουμ.

Το “Cruelty and Corruption” είναι διαθέσιμο για streaming στο Spotify, ενώ φυσικά αντίγραφα μπορούν να ληφθούν σε CD/βινύλιο μέσω της Metal.hu Records, που διανέμεται από την Season of Mist.

Immerse yourself in the sonic universe of Vented. Follow them on:
Website: ventedmusic.com
Facebook: facebook.com/ventedmusic
YouTube: youtube.com/vented
Instagram: instagram.com/ventedmusic
TikTok: tiktok.com/@vented_music

“Cruelty and Corruption” cover and tracklist:
01. I Am Death
02. Flawless
03. The End Game
04. My Desire
05. Vitriolic
06. Requiem For Myself
07. Withered
08. A New Trend
09. The Darkness
10. Vigil
11. In Question
12. Self Destruct
13. Zero
14. Final Hour (DIGIPAK bonus track)

Τρία δολοφονικά singles έθεσαν τις βάσεις για το άλμπουμ:

  • Post author:
  • Post category:Latest News
  • Reading time:2 mins read