You are currently viewing Στις 21 Δεκεμβρίου 2023 διεθνώς, οι Úlfarr παρουσιάζουν  το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ “Orlegsceaft”

Στις 21 Δεκεμβρίου 2023 διεθνώς, οι Úlfarr παρουσιάζουν το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ “Orlegsceaft”

Οι ÚLFARR όρισαν ημερομηνία κυκλοφορίας για το ντεμπούτο άλμπουμ “REVEAL FIRST TRACK” την 21η Δεκεμβρίου. Θα περιλαμβάνονται μέλη των THY DYING LIGHT, NEFARIOUS DUSK, MORTE LUNE και κυκλοφορεί από την PURITY THROUGH FIRE.

Από το 2011, οι Úlfarr υποστηρίζουν το ασυμβίβαστο, αντικοινωνικό βρετανικό black metal.
Με επικεφαλής τον Dominus “Hrafn”, ο οποίος μετρά το εξίσου παραγωγικό “Thy Dying Light” μεταξύ των δραστηριοτήτων του, καθώς και τους συναδέλφους του Nefarious Dusk και Morte Lune, οι Úlfarr κυκλοφόρησαν μια χούφτα demos, μερικά split και το πιο μοναδικό, μερικά ζωντανά άλμπουμ πριν από το ντεμπούτο μίνι άλμπουμ τους “Hate and Terror – The Rise of Pure Evil” το 2019 και στη συνέχεια ένα άλλο μίνι άλμπουμ “The Ruins of Human Failure” δύο χρόνια αργότερα.
Πιο πρόσφατα, κυκλοφόρησαν ένα split album με τους συναδέλφους τους Malfeitor από το Ηνωμένο Βασίλειο.
Σε αυτές τις καυστικές ηχογραφήσεις, ο Úlfarr πυροδότησε τις φωτιές του παρελθόντος, δηλαδή, κλασικά Craft, Darkthrone, Mayhem, One Head One Tail και Death Cult.

Τώρα οι Úlfarr επιστρέφουν με ανανεωμένη σύνθεση και ανανεωμένο ήχο στο πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους, “Orlegsceaft”.
Μαζί με τον Dominus εδώ είναι ο πρώην τραγουδιστής των Exvoidxist / Forvitnast Játvarðr, ο Burns των Helvellyn στο μπάσο και ο Malfeitor maiman Nosdrahcir στα τύμπανα.
Όπως αναμφίβολα προβλέπεται από τον τίτλο του, το “Orlegsceaft” είναι γραμμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου στα παλιά αγγλικά, και πιο κατάλληλα ο Úlfarr αλλάζει ταχύτητες προς ένα ζοφερό και αρχαίο στυλ black metal.
Ενώ ο ήχος του παρελθόντος τους φτύνει έναν μισητό πρωτογονισμό τόσο punkish όσο και headbanging, αυτός ο παλαιότερος και πιο τολμηρός Úlfarr μεταφέρει αυτό το μίσος προς πιο έρημους και υπνωτικούς σκοπούς.
Η ατμόσφαιρα είναι αυξημένη, μακάβρια και ζοφερή από την άποψη.
Στην πραγματικότητα, το “Orlegsceaft” ακούγεται αναμφισβήτητα old(e), σαν μια χαμένη ηχογράφηση από το 1995 που έδωσε ζωή σε απέθαντους με φανταστικά μέσα.
Είναι ακόμα αναγνωρίσιμα Úlfarr, αλλά η επίθεσή τους ταξιδεύει πιο δροσερά εδώ και τα φωνητικά του Játvarðr ανεβάζουν τις αλυσίδες με πλήρη τρόμο.

Ενάντια στον σύγχρονο κόσμο, περισσότερο από ποτέ, οι Úlfarr μεταφέρουν το UKBM πίσω στους σκοτεινούς αιώνες με το “Orlegsceaft”.

Ακούστε το ολοκαίνουργιο κομμάτι “… Hie Dygel Lond” ΕΔΩ στο επίσημο κανάλι της Purity Through Fire στο YouTube.
Το εξώφυλλο και το tracklisting έχουν ως εξής:

1. Orlegsceaft
2. …Hie Dygel Lond
3. Wælgæst wæfre
4. Reordberend
5. Trollblót
6. Ic maþelode min anda to þone win…
7. Volkfire
8. Nocturnal Pantheon

MORE INFO:
www.facebook.com/ulfarr666

  • Post author:
  • Post category:Latest News
  • Reading time:2 mins read