You are currently viewing Πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ από το βελγικό progressive/melodic deathmetal συγκρότημα Catalyst, με τίτλο “The Age Of Rocketeers”!!

Πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ από το βελγικό progressive/melodic deathmetal συγκρότημα Catalyst, με τίτλο “The Age Of Rocketeers”!!

Belgium, Sint-Niklaas, 9 Σεπτεμβρίου – Ετοιμαστείτε για μια μουσική υπερκατακρούση που ξεπερνά τα όρια της πραγματικότητας, επειδή στις 9 Σεπτεμβρίου 2023, οι CATALYST θα κυκλοφορήσουν το πολυαναμενόμενο αριστούργημά τους “The Age of Rocketeers”. Αυτή η επική συμφωνία του ήχου και της σημασίας αποτελεί ένα ορόσημο στη μουσική εξέλιξη της μπάντας και είναι ένα ταξίδι που δεν θα θέλετε να χάσετε.

Φωτογραφία: Leendert Photography

Μετά από προηγούμενες επιτυχίες με “CATALYST I” και “CATALYST II”, η μπάντα επιστρέφει με ένα πλήρες άλμπουμ που θα κλονίσει τη μουσική σκηνή. Το ταξίδι ξεκινά με μια σειρά εκρηκτικών live εμφανίσεων σε θρυλικούς χώρους όπως το Kavka στο Antwerp, Casino στο Sint-Niklaas, Biebob στο Vosselaar, και Hell in Diest.

Αντί να επιλέξουν τη συνηθισμένη προσέγγιση “μονά κομμάτια και έτοιμα,” οι CATALYST αποφάσισαν να προχωρήσουν “να τα δώσουν ολα” με ένα πλήρες άλμπουμ. Το αποτέλεσμα; Μια εξαιρετική συλλογή οκτώ τραγουδιών που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν, μαζί με έναν μυστηριώδη ενδιάμεσο οργανικό που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε, “Είναι αυτή η μουσική ή μια εξωγήινη συμφωνία;”

Πώς προέκυψε κάτι τέτοιο;

Η ικανότητα να εκχυλίζει την ουσία από 1000 riffs και σόλο και να τα συνδέει μαζί σαν έργα τέχνης σαν χάλκινα σύρματα (Philip, κύριος συνθέτης), ένας ανταγωνιστής που αντιμετωπίζει σταθερά με τον κατακόμβο και αφήνει το δικό του στίγμα σε αυτά (Aäron, μεταξύ άλλων, συνθέτης του “Constructed truth/Pravda!”). Ένας χώρος πρόβας όπου ένας εκλεκτικός μίγμα μύκητα αναπτύσσεται παρείχε το ιδανικό περιβάλλον για τη δημιουργία μουσικής μαγείας. Εδώ, ένας ντράμερ περιπλανιέται ανελλιπώς, εξερευνώντας τα δικά του όρια και θέτοντας τον τέλειο ρυθμό (Sam, παίξιμο όλων των κρουστών). Και μην ξεχνάμε τον  Benjamin(Μπάσο, δεύτερα φωνητικά) και τον Jeroen (πρώτα φωνητικά), που συνδέονται εδώ τακτικά με τις τολμηρές συνθέσεις και τα έντονα δίδυμα. Καλό θα ήταν να δεχτείτε τους αιχμηρούς στίχους που απευθύνονται στην κοινωνία.

Photo: Leendert Photography

Τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν στο Project Zero Recording Studio απο Yarne Heylen. Αυτό συνοδεύτηκε όχι μόνο από πολλή εστίαση και αφοσίωση, αλλά και από πολλή (φιλοσοφική) κουβέντα, επεξεργασία, δείπνα με μπριζόλες γενεθλίων, αλλαγές χορδών, λιπαντικά λαιμού και φάρσες με τον ασκούμενο. Εβδομάδες οικείας συνύπαρξης, με κάποιους επιλέγοντας το πολυτελές οικονομικό κατάλυμα και άλλους την ερημία, καθιστούν τη μπάντα πιο δυνατή από ποτέ.

Όλη η τέχνη είναι ανθρώπινη δημιουργία από το χέρι της Lien Van Ranst(αδελφή του Frontman Jeroen).

Για το εξώφυλλο, βλέπουμε ένα αγόρι να τρέχει προς τους αναχωρούντες πύραυλους, τυφλωμένο από τις εκρήξεις. Το έργο τέχνης λαμβάνει τη διαστημική εξερεύνηση ως σύμβολο και μεταφορά για την κοινωνική εξέλιξη, όπου μερικά άτομα γίνονται τόσο ισχυρά και επιρρεπή που στην πράξη διαμορφώνουν ένα μεγάλο μέρος του κόσμου μας και του μέλλοντος της ανθρωπότητας. Οι πιλότοι, οι συμβολικοί αντιπρόσωποι της εποχής των πύραυλων…

Artwork  Lien Van Ranst

The Age of Rocketeers – ένα ηχητικό ταξίδι στο χρόνο και το διάστημα

Εξερευνήστε βαθιά θέματα όπως: #Meta, #Amazon, #SpaceX, #Spacerace, #PovertyGap, #MassManipulation, #ArtificialIntelligence, #Consumerism, #Depression, #Elitism, #Messianism

Πληροφορίες για κάθε κομμάτι

Your Struggle 04’13”

αυτονομία – αποσύνδεση – εθισμός στην απόσπαση – καταναλωτισμός

Stick to the Plan 04’14”

πόλεμος – δικτατορία – εμπορία ανθρώπων

Solace 04’37”

παρηγοριά – φάρμακα – απόσπαση – ναρκωτικά

Constructed Truth 03’48”

ψεύδη ειδήσεων – Ρωσία – ξηρασία – πένθιμοι λίθοι

C.R.I.S.P.R. 04’41”

τροποποιημένα γονίδια – σχεδιασμός κοριτσιών – κλωνοποίηση

Spacewaste 01’19”

κιθάρες – ψίθυροι – λαιμοί

Fire in the Engine Room 05’02”

πολιτική εξουσία – alt right – πανδαιμόνιο

Take the Torch 04’58”

νέα αλληλεπίδραση – πρόβατα. μην το κάνετε

Rocketeer 05’02

αστερόγραμμα – μεγάλη τεχνολογία – κυριαρχία των πύραυλων

Ετοιμαστείτε για την κυκλοφορία του “The Age of Rocketeers.” Ακολουθήστε τους CATALYST στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το άλμπουμ και τις επερχόμενες εμφανίσεις:

https://catalystbelgium.com/

https://www.facebook.com/CatalystBelgium/

https://www.youtube.com/channel/UC2x8566EI-h7XoaJSrf43Vg

https://www.instagram.com/catalyst.belgium/

https://music.apple.com/be/artist/catalyst/142594374

#Catalyst, #BelgiumMetal, #Waasland; #Anno2018

  • Post author:
  • Post category:Latest News
  • Reading time:2 mins read