You are currently viewing Οι WORSHIPPER κυκλοφόρησαν το νέο lyric video “Heroic Dose” από το επερχόμενο άλμπουμ “One Way Trip”!

Οι WORSHIPPER κυκλοφόρησαν το νέο lyric video “Heroic Dose” από το επερχόμενο άλμπουμ “One Way Trip”!

Οι WORSHIPPER κυκλοφόρησαν ένα ψυχδελικό lyric video με το super heavy κομμάτι “Heroic Dose” ως το επόμενο single από το επερχόμενο τρίτο άλμπουμ των psychedelic hard rockers της Βοστώνης «One Way Trip», το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου 2024 μέσω της Magnetic Eye Records.
Προπαραγγείλετε το αντίγραφό σας στο: http://lnk.spkr.media/ worshipper-onewaytrip

«Αυτό είναι το τελευταίο τραγούδι που γράψαμε για το δίσκο, και ίσως το πιο προσωπικό για μένα», αποκαλύπτει ο κιθαρίστας και τραγουδιστής John Brookhouse.
«Έχασα τον πατέρα μου το 2022 και μία από τις τελευταίες συζητήσεις που είχαμε ήταν για τον χρόνο του στο Βιετνάμ. Καθώς έγραφα τους στίχους για αυτό το τραγούδι, συνειδητοποίησα ότι είχα όλες αυτές τις αξιοσημείωτες ιστορίες, τις οποίες μου είχε πει για εκείνη την περίοδο.
Ουσιαστικά, εγκατέλειψε το κολέγιο και στη μέση ενός «πνευματικού ταξιδιού» συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να εγγραφεί στο στρατό για να αποφύγει την επιστράτευση.
Δεν μπορώ καν να φανταστώ ότι θα βρεθώ αντιμέτωπος με μια τόσο σοβαρή απόφαση. Έκανα ένα σωρό πολεμικούς ήχους με ένα Moog και ένα theremin που μου έδωσε ο πατέρας μου και τα παρέδωσα στον παραγωγό μας, Alec Rodriguez.
Ο Alec μόλις κάρφωσε τον ηχητικό σχεδιασμό, ειδικά όταν αναμίχθηκε με όλα τα acid fuzz freakout πράγματα στο τέλος πάνω από τα εξαιρετικά γεμίσματα τυμπάνων του Jarvis.

Tracklist:
1. Heroic Dose
2. Keep This
3. Windowpane
4. Only Alive
5. Acid Burns
6. James Motel
7. The Spell
8. Onward

Line-up:
John Brookhouse – vocals, guitar, synth
Dave Jarvis – drums
Bob Maloney – bass, backing vocals
Alejandro Necochea – guitar, synth

For More Info Visit:
www.facebook.com/worshipperband
www.instagram.com/worshipperband