You are currently viewing Οι Von Hertzen Brothers ανακοινώνουν ζωντανό άλμπουμ, drop single με ζωντανό video

Οι Von Hertzen Brothers ανακοινώνουν ζωντανό άλμπουμ, drop single με ζωντανό video

Οι Φινλανδοί progressive rock masters Von Hertzen Brothers ανακοίνωσαν την κυκλοφορία της ζωντανής εμφάνισής τους στην Tavastia της Φινλανδίας, που ηχογραφήθηκε νωρίτερα φέτος.
Ερμηνεύοντας τραγούδια σε όλη την εκτεταμένη κατηγορία τους, το “Live at Tavastia” θα κυκλοφορήσει ως ζωντανό άλμπουμ στις 16 Φεβρουαρίου και η συναυλία θα είναι επίσης διαθέσιμη για παρακολούθηση ως ροή κατά παραγγελία.

Για να γιορτάσουν την ανακοίνωση, η μπάντα αποκάλυψε μια γεύση για το τι να περιμένουμε από το “Live at Tavastia” με ένα single και βίντεο για τη ζωντανή έκδοση του “You Don’t Know My Name”.

Pre-order / pre-save Live at Tavastia here: https://ffm.to/liveattavastia.OPR
Pre-order merch bundles here: https://www.vonhertzenbrothers.com/

Ο τραγουδιστής / κιθαρίστας Mikko von Hertzen σχολίασε: “Υπάρχουν μερικά πράγματα που ακούμε πολύ στις περιοδείες μας σε όλο τον κόσμο”.
Ένας από αυτούς είναι: “Μου αρέσουν πολύ τα στούντιο άλμπουμ σας, αλλά τώρα που σας έχω δει να παίζετε ζωντανά, φέρνω το συγκρότημά σας σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο”.
Μιλάμε για την κυκλοφορία μιας ζωντανής ηχογράφησης από τότε που μπορώ να θυμηθώ και προς το τέλος της περιοδείας μας μετά την πανδημία αποφασίσαμε να ηχογραφήσουμε και να γυρίσουμε μια συναυλία στο σπίτι μας εδώ στο Ελσίνκι.
Δεν υπάρχει “κανονική συναυλία VHB”, αφού για εμάς, κάθε βράδυ είναι πάντα διαφορετικό και ξεχωριστό.
Η βραδιά στην Tavastia τον Φεβρουάριο του 2023 ήταν ηλεκτρισμένη και ελπίζουμε να μεταφερθείτε σε αυτόν τον μαγικό κόσμο μέσα από αυτή την ηχογράφηση. Παίξτε δυνατά!

Το “Live at Tavastia” θα κυκλοφορήσει ως limited edition (1000) gatefold double vinyl LP, limited edition (1000) gatefold double CD και σε όλες τις πλατφόρμες streaming.

Τα πακέτα Blu-ray και T-shirt θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του συγκροτήματος.

Το “Live at Tavastia” είναι η πρώτη κυκλοφορία μετά το πολυβραβευμένο άλμπουμ “Red Alert in the Blue Forest” των Von Hertzen Brothers για το 2022, το οποίο το περιοδικό Prog χαρακτήρισε “Ένα αριστούργημα”.
Οι Von Hertzen Brothers έχουν επιτύχει σταθερά top 5 άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένων τριών νούμερο 1 στην πατρίδα τους με τα “Love Remains the Same” (2008), “Stars Align” (2011), “Nine Lives” (2013), “New Day Rising” (2015), “War Is Over” (2017) και “Red Alert In The Blue Forest” (2022).

Η ικανότητά τους να πλάθουν πολύπλοκες ενορχηστρώσεις σε ζωντανά μουσικά τοπία οδήγησε σε ένα βραβείο Emma (το φινλανδικό ισοδύναμο ενός Grammy) και ένα βραβείο “Ύμνος της Χρονιάς” της Προοδευτικής Μουσικής στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και υποψηφιότητες και επαίνους στην πορεία.

Αυτή η επιτυχία τους έχει καταστήσει ένα από τα σημαντικότερα ροκ συγκροτήματα που έχουν προκύψει από τη Φινλανδία τα τελευταία χρόνια.
Μια εκπληκτική ζωντανή δύναμη, η μπάντα έχει εμφανιστεί σε 22 χώρες.

Τα τρία αδέρφια πλαισιώνονται από έναν από τους καλύτερους ντράμερ της Φινλανδίας, τον Sami Kuoppamäki, γνωστό για το αναγνωρισμένο φινλανδικό cult συγκρότημα Kingston Wall, και για τις εμφανίσεις του στους metal γίγαντες Apocalyptica και Stratovarius.
Ο οραματιστής κιμπορντίστας, Robert Engstrand, γνωστός για τη δουλειά του με τους Turisas και το σουηδικό progressive συγκρότημα The Flower Kings, συμπληρώνει τη σύνθεση των Von Hertzen Brothers.

Την επόμενη χρονιά οι Von Hertzen Brothers θα μπουν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το ένατο στούντιο άλμπουμ τους, περισσότερα νέα σύντομα.

Von Hertzen Brothers are:
Mikko von Hertzen – vocals, guitars
Kie von Hertzen – guitars, vocals
Jonne von Hertzen – bass, keyboards, vocals
Sami Kuoppamäki – drums
Robert Engstrand – keyboards, vocals

Von Hertzen Brothers online:
http://www.vonhertzenbrothers.com/
https://www.facebook.com/vonhertzenbrothersofficial
https://www.instagram.com/vonhertzenbrothers/
https://www.youtube.com/vonhertzenrbothers
https://twitter.com/vonhertzenbros

Track list:
1 – Day of Reckoning
2 – Blue Forest
3 – The Promise
4 – Frozen Butterflies
5 – Jerusalem
6 – Peace Patrol
7 – Trouble
8 – You Don’t Know My Name
9 – Flowers and Rust
10 – New Day Rising
11 – All of a Sudden, You’re Gone
12 – Long Lost Sailor
13 – Sunday Child

  • Post author:
  • Post category:Latest News
  • Reading time:2 mins read