You are currently viewing Οι VESTIGE ανακοινώνουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους με το πρώτο single

Οι VESTIGE ανακοινώνουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους με το πρώτο single

Οι VESTIGE παρουσιάζουν το “Deviens la Nuit”, το πρώτο single από το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους “Janis”.
Αυτό το έργο αναδύεται ως φάρος του ταξιδιού τους, ένα μονοπάτι που διασχίζεται μέσα από τις βαθύτερες ονειροπολήσεις της καρδιάς και τη βαθιά σιωπή της νύχτας.
Είναι εδώ, σε αυτή τη συμβολή σκότους και φωτός, που οι VESTIGE μας καλούν να σταθούμε στο χείλος της απελπισίας και να ατενίσουμε τη δυνατότητα της αναγέννησης.

Φτιαγμένο από τις θύελλες των προσωπικών συγκρούσεων, το “Janis” ξεδιπλώνεται ως θραύσμα συναισθηματικής κάθαρσης.
Το “Deviens la Nuit” αποτελεί την επιτομή αυτού του ταξιδιού, μια σύνθεση που αιμορραγεί το ακατέργαστο συναίσθημα, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ των αιθέριων ψιθύρων ελπίδας και των σπλαχνικών κραυγών της ανθρώπινης κατάστασης.
Οι οδυνηρές αφηγήσεις του Théodore Rondeau, το ηχηρό μπάσο του Pierre-André Krauzer, η ρυθμική αλχημεία του Quentin Regnault και οι στοιχειωμένες κιθαριστικές μελωδίες του Thomas Petit, συγχωνεύονται σε έναν ήχο που γίνεται αισθητός στο μεδούλι.

«Το “Deviens La Nuit” καταλύει όλα όσα αντιπροσωπεύουν οι Vestige σε ένα μόνο μουσικό κομμάτι». Λέει ο Rondeau. «Ανάμεσα στη βαθιά μελαγχολία και τη βία της πραγμάτωσης. Σηματοδοτεί την αρχή του ταξιδιού που είναι το “Janis”.

Αντλώντας επιρροές από τους Alcest έως τους Deftones, αλλά φέρνοντας τη δική τους μοναδική πινελιά του χαρακτηριστικού atmospheric Post-Metal ήχου, το “Janis” των VESTIGE υπόσχεται ένα μουσικό και συναισθηματικό ταξίδι που επιδιώκει όχι να ξεφύγει από την άβυσσο αλλά να τη φωτίσει.
Είναι ένα ελιξίριο απελπισίας και ελπίδας, θλίψης και παρηγοριάς, σχολαστικά αποσταγμένο σε ένα άλμπουμ 11 κομματιών που σε αφήνει να θέλεις περισσότερα.

«Η μεταμόρφωση και η συνειδητοποίηση της κατάστασης μέσα στην οποία το συνέθεσε ο Θεόδωρος. Καθαρτικό, απαλό, βίαιο αλλά περιβάλλει, ελπίζουμε ότι το Deviens La Nuit θα σας προσκαλέσει να ζήσετε αυτό το ενδοσκοπικό ταξίδι μαζί μας.

Pre-order & pre-save Janis: https://orcd.co/vestigejanis
Το “Janis” κυκλοφορεί στις 6 Σεπτεμβρίου από τη Season of Mist.

Συνοδεύοντας την κυκλοφορία του “Deviens la Nuit”, οι VESTIGE παρουσιάζουν ένα οπτικά εντυπωσιακό μουσικό βίντεο που αποτυπώνει το συναισθηματικό εύρος και το ατμοσφαιρικό βάθος του τραγουδιού.
Υπό τη διεύθυνση του Mathieu Ezan, γνωστού για τη συναρπαστική δουλειά του με εμβληματικά έργα όπως το Cult of Luna και ο Hans Zimmer, το βίντεο είναι τώρα διαθέσιμο στο κανάλι YouTube του Season of Mist: https://youtu.be/gKOb-5NqRPo

Tracklist
1. Différent (2:47)
2. Deviens la Nuit (5:29) [WATCH]
3. Démence de l’Âme (6:25)
4. Océan (5:27)
5. Automne Part 1 (5:50)
6. Automne Part 2 feat Neige (Alcest) (4:54)
7. Appel de l’Âme (4:15)
8. Corrosion (5:16)
9. Stigmates du Temps (4:34)
10. Envol de l’Âme (5:40)
11. Avant la Fin (7:15)
Total runtime: 57:53

Country: France
Genre: Modern Metal, Atmospheric Post-Metal
FFO: Deftones, Alcest, Loathe, Sylvaine

Line-up
Théodore Rondeau – Vocals, Guitar
Pierre-André Krauzer – Bass
Quentin Regnault – Drums
Thomas Petit – Guitar

Follow Vestige:
https://linktr.ee/vestigemusic

Available Formats:
Digital Download
CD Digipak
2×12″ Vinyl Gatefold – Black
2×12″ Coloured Vinyl Gatefold – Gold