You are currently viewing Οι TOMORROW’S OUTLOOK παρουσιάζουν ένα music video  για το single “Silver Ghost” από το επερχόμενο άλμπουμ τους “Black Waves”

Οι TOMORROW’S OUTLOOK παρουσιάζουν ένα music video για το single “Silver Ghost” από το επερχόμενο άλμπουμ τους “Black Waves”

Οι Tomorrow’s Outlook πρόκειται να κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ “Black Waves” στις αρχές του επόμενου έτους, στη δική τους δισκογραφική, Sörvik Rock Music.

Το album που ακολουθεί το “A Voice Unheard” του 2018 είναι η μίξη και το mastering από τον Sascha Paeth (Avantasia/Masters Of Ceremony) και περιλαμβάνει το δεύτερο single, “Silver Ghost”, το επίσημο μουσικό βίντεο του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το concept πίσω από το τραγούδι:
Το 1905, η Χάνα ήταν μια σκληρά εργαζόμενη βόρεια Νορβηγίδα της οποίας ο σύζυγος είχε μόλις πεθάνει τραγικά. Ανέλαβε τα καθήκοντά του ως φαροφύλακας στο Steglholmen κοντά στο Gressholman, το παλιό εμπορικό κέντρο στο Vågsfjorden νότια του Harstad.
Για περισσότερα από 20 χρόνια κράτησε με ευσυνειδησία το φως, οδηγώντας τα πλοία με ασφάλεια πέρα ​​από τη θέση της και στο δρόμο τους. Το φως ήταν συχνά εκτεθειμένο στις πιο σκληρές καιρικές συνθήκες, αλλά η δουλειά ήταν σημαντική για περισσότερους από έναν λόγους διότι το οικόπεδο που είχαν αγοράσει όταν ο αγαπημένος της σύζυγος ήταν ακόμα ζωντανός πρέπει να πληρωθεί, επομένως χρειάζονταν τα χρήματα.

Η δουλειά ήταν προκλητική, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.
Διασχίζοντας τη σκοτεινή, φουρτουνιασμένη θάλασσα με μια μικρή βάρκα, αυτό είναι ένα πράγμα.
Μια άλλη ήταν η πάντα παρούσα γνώση ότι μια φορά κι έναν καιρό, αυτός ήταν ο τόπος εκτέλεσης τριών δολοφόνων των οποίων τα λείψανα ήταν τοποθετημένα σε πασσάλους και αφέθηκαν εκεί μέχρι να τα καταργήσει ο χρόνος και η φύση.
Καθώς τα μαύρα κύματα χτυπούσαν τη βάρκα της και ο αέρας ούρλιαζε στο φως της, έβλεπε συχνά τα φρικιαστικά φαντάσματα τους κάτω από την αφρισμένη θάλασσα.
Αλλά η Χάνα παρέμεινε ένας γενναίος και υπάκουος άνθρωπος, και στάθηκε πάντα σταθερή απέναντι σε αυτές τις δοκιμασίες.

Το Black Waves είναι ένα concept άλμπουμ βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα από την παράκτια περιοχή γύρω από τη χερσόνησο Gressholman, που εκτείνεται από το 1748 έως τις αρχές του 1900.
Ακούμε τη βαθιά συγκλονιστική ιστορία μιας βίαιης διπλής δολοφονίας που συγκλόνισε μια μικρή κοινότητα, καθώς και για μια άλλοτε ζωτικής σημασίας και σημαντική εμπορική θέση που είχε το τελικό της τέλος σε μια πυρκαγιά αιώνες αργότερα. Οι ιστορίες λέγονται κυρίως μέσα από τα μάτια των εμπλεκομένων, των οποίων οι ιστορίες καθοδηγούνται από τις δεισιδαιμονίες, τους φόβους και τις πεποιθήσεις που προέρχονται από το βόρειο τμήμα της Νορβηγίας.

Οι Tomorrow’s Outlook εδρεύουν στη βόρεια Νορβηγία και είναι ένα από τα πιο εργατικά και επίδοξα συγκροτήματα στην περιοχή τους.

Το συγκρότημα χρησιμοποιεί τον όρο Arctic heavy metal για να περιγράψει τη μουσική του, η οποία είναι επηρεασμένη σε μεγάλο βαθμό από την πατρίδα τους τόσο στον κάπως ζοφερό ήχο όσο και στα λυρικά της θέματα.

Μετά από 15 χρόνια ως στούντιο project, τα βασικά μέλη και οι συνεργάτες της σύνθεσης τραγουδιών Trond Nicolaisen, Andreas Stenseth και Øystein Kvile Hanssen αποφάσισαν να το ανεβάσουν στο επόμενο επίπεδο και να σχηματίσουν ένα πραγματικό συγκρότημα.
Ολοκλήρωσαν τη σύνθεση με τον τραγουδιστή Tony Johannessen (Thunderbolt), τον ντράμερ Owe Lingvall (Nocturnal Rites) και τον κιθαρίστα Valentino Francavilla (White Skull).

Tracklist:
Manifestation
Oceans of Sorrow
Black hearts and roses in the snow
Black Waves
Silver Phantom
Wait for the Sun
Lamentation of the Damned
When the axe falls
The monument
The Calm (Aria cover)

Ο Owe Lingvall (Dreamday Media) και ο Konstantin Smirnov (Frogtown) ήταν υπεύθυνοι για την αποτύπωση της ατμόσφαιρας του video single.
Η ιστορία γυρίστηκε στο Gressholman από τον Andreas Ursin Hellebust. Όλες οι έννοιες από το Tomorrow’s Outlook.

Επιπλέον, ο Rado Javor, ο οποίος δημιούργησε προηγούμενα έργα για το συγκρότημα, συμπεριλαμβανομένου του “A Voice Unheard” του 2018, έδωσε το υπέροχο έργο τέχνης του δίσκου.

Todaysoutlook.com
[email protected]
sorvikrock.com
[email protected]

  • Post author:
  • Post category:Latest News
  • Reading time:2 mins read