You are currently viewing Οι THE TROOPS OF DOOM μεταδίδουν αποκλειστικά το νέο άλμπουμ “A Mass To The Grotesque” που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή από την Alma Mater Records!

Οι THE TROOPS OF DOOM μεταδίδουν αποκλειστικά το νέο άλμπουμ “A Mass To The Grotesque” που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή από την Alma Mater Records!

Αυτή την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, οι Βραζιλιάνοι death metallers THE TROOPS OF DOOM, θα γιορτάσουν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου, νέου στούντιο άλμπουμ τους “A Mass To The Grotesque” μέσω της Alma Mater Records, της πορτογαλικής δισκογραφικής εταιρείας που διευθύνει ο τραγουδιστής των MOONSPELL Fernando Ribeiro!

Η προπώληση του άλμπουμ είναι διαθέσιμη στο https://bit.ly/49LaD1x,
Για να αποθηκεύσετε ένα ψηφιακό αντίγραφο μέσω της Blood Blast Distribution, επισκεφθείτε:
https://bfan.link/a-mass-to-the-grotesque

Για την υποστήριξη του “A Mass To The Grotesque” και για να συντομεύσουν την αναμονή σας μέχρι να κυκλοφορήσει ο δίσκος αύριο, η μπάντα μόλις συνεργάστηκε με το περιοδικό Decibel για μια αποκλειστική πρεμιέρα άλμπουμ!

Οι THE TROOPS OF DOOM δημιουργήθηκαν το 2020, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, από τον αρχικό κιθαρίστα των SEPULTURA Jairo “Tormentor” Guedz.
Ηχογράφησε τα άλμπουμ “Bestial Devastation” (1985) και “Morbid Visions” (1986).
Ο Jairo έφυγε από το συγκρότημα το 1987, ανοίγοντας τον δρόμο για τον Andreas Kisser, ο οποίος συνεχίζει με το συγκρότημα μέχρι σήμερα.
Το lineup των DOOMs περιλαμβάνει και άλλες σημαντικές προσωπικότητες της βραζιλιάνικης metal σκηνής, όπως ο κιθαρίστας Marcelo Vasco (Patria, Mysteriis), ένας παγκοσμίου φήμης γραφίστας γνωστός για τη δουλειά του με συγκροτήματα όπως οι Slayer, Dee Snider, Kreator, Machine Head, Soulfly και πολλοί άλλοι.
Ο τραγουδιστής και μπασίστας Alex Kafer, πρώην κιθαρίστας των Matanza, και ο ντράμερ Alexandre Oliveira, πρώην μέλος του συγκροτήματος Tianastácia, συμπληρώνουν τη σύνθεση.

Αναγνωρισμένοι από εξειδικευμένα μέσα ενημέρωσης ως supergroup, οι THE TROOPS OF DOOM εμφανίστηκαν για να αναβιώσουν το κλασικό Death Metal της δεκαετίας του ’80, εμπνευσμένο από την πρώιμη εποχή των Sepultura με τον Jairo και άλλα σημαντικά συγκροτήματα όπως οι Slayer, Celtic Frost, Kreator και Possessed.

Χρησιμεύει ως μηχανή του χρόνου για όσους νοσταλγούν τη χρυσή εποχή του Death Metal.
Σε μόλις δύο χρόνια από την ίδρυσή του, το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει τρία EP: “The Rise of Heresy” (2020), “The Absence of Light” (2021) και “Prelude to Blasphemy” (2023), μαζί με το ντεμπούτο άλμπουμ τους, “Antichrist Reborn”, που κυκλοφόρησε το 2022 σε CD, LP και κασέτα από την Alma Mater Records και επαινέθηκε τόσο από τους θαυμαστές όσο και από τον μουσικό τύπο.

Το συγκρότημα ετοιμάζεται αυτή τη στιγμή για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δεύτερου άλμπουμ τους, “A Mass To The Grotesque”, σε παραγωγή του André Moraes, ενός πολυτάλαντου μουσικού γνωστού για τη δουλειά του στο “Dante XXI” των Sepultura και το soundtrack της ταινίας “Lisbela e o Prisioneiro”, στο στούντιο Audio Porto στο Πόρτο Αλέγκρε/RS.

Η μίξη και το mastering του άλμπουμ έγιναν από τον Jim Morris στη θρυλική Morrisound Recording στην Τάμπα της Φλόριντα, γνωστή για την παραγωγή μερικών από τα μεγαλύτερα κλασικά Death Metal κομμάτια των δεκαετιών του ’80 και του ’90.
Το εξώφυλλο φιλοτεχνήθηκε από τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Dan Seagrave, υπεύθυνο για πολλά εμβληματικά εξώφυλλα άλμπουμ Death Metal.

Οι THE TROOPS OF DOOM που μόλις ανέβηκαν στη σκηνή των Waves στη βραζιλιάνικη έκδοση του γερμανικού φεστιβάλ Summer Breeze, θα ξεκινήσουν την πρώτη τους ευρωπαϊκή περιοδεία τον Αύγουστο!
Βρείτε όλες τις επερχόμενες ζωντανές ημερομηνίες που αναφέρονται παρακάτω και φροντίστε να πάρετε το αντίτυπο αυτού του must-have άλμπουμ, που ανήκει σε κάθε καλά ταξινομημένη συλλογή death metal δίσκων, τώρα σε αυτήν την τοποθεσία!

Tracklist:
01. Solve Et Coagula – Introduction
02. Chapels Of The Unholy
03. Dawn of Mephisto
04. Denied Divinity
05. The Impostor King
06. Faithless Requiem
07. Psalm 78 – God of Bizarre
08. Terror Inheritance
09. The Grotesque
10. Blood Upon The Throne
11. Venomous Creed

For More Info Visit:
www.thetroopsofdoom.com
www.facebook.com/thetroopsofdoom
www.instagram.com/thetroopsofdoom
www.almamaterrecords.com

THE TROOPS OF DOOM Live 2024:
02.08 Cottbus (D) @Muggefug
03.08 Nuremberg (D) @Straßenfest
04.08 Berlin (D) @Maschinenhaus
05.08 Bamberg (D) @Live Club
06.08 Halle (D) @ Reil 74
07.08 The Hague (NL) @Musicon
08.08 Breda (NL) @Sound Dog
09.08 Doetinchen (NL) @Engelenbak
10.08 Wermelskirchen (D) @AJZ
11.08 Hamburg (D) @Indra
12.08 Charleroi (B) @MCP Apache
14.08 Kassel (D) @Goldgrube
15.08 Sosnowiec (PL) @M. Doctrine
23.08 Almeria (ES) @The Time Club
24.08 Madrid (ES) @Revi Live
25.08 Milagres (P) @Milagre Metaleiro

THE TROOPS OF DOOM are:
Alex Kafer (vocals and bass)
Jairo “Tormentor” Guedz (guitar)
Marcelo Vasco (guitar)
Alexandre Oliveira (drums)