You are currently viewing Οι The Oklahoma Kid κυκλοφορούν το νέο single “Ignoranz” ft. Consvmer

Οι The Oklahoma Kid κυκλοφορούν το νέο single “Ignoranz” ft. Consvmer

Το μοντέρνο metal κουιντέτο The Oklahoma Kid, κυκλοφόρησε ένα βίντεο για το ολοκαίνουργιο single τους “Ignoranz” ft. Consvmer, που κυκλοφορεί τώρα από την Arising Empire.
Γνωστό για το δικό του μείγμα ειδών, το avant-garde πενταμελές συγκρότημα δεν ντρέπεται ποτέ να ξεπεράσει τα όρια και να σπάσει παλιές συμβάσεις.

Δείτε το βίντεο για το ‘Ignoranz’ εδώ: https:// youtu.be/_7xPnHq2MnY
Stream ‘Ignoranz’ εδώ: https://arisingempire.com/ignoranz

Το “Ignoranz” καταπιάνεται με θέματα κοινωνικής απογοήτευσης και τους κινδύνους της ηθελημένης άγνοιας, παραδίδοντας ένα συναρπαστικό μήνυμα μέσα από μια αδυσώπητη ηχητική επίθεση.
Η έντονη συνεισφορά του Consvmer ενισχύει την ένταση του κομματιού, συνδυάζοντας άψογα με τον δυναμικό ήχο των The Oklahoma Kid.

Οι The Oklahoma Kid προσφέρουν εκπληκτικό μοντέρνο metal που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ τεχνικής πολυπλοκότητας και ενεργητικών ρυθμών.
Burtscher, Fred Stölzel, Robert Elfenbein, Tomm Brümmer και Andreas Reinhard, έχουν ξεπεράσει σταθερά τα όρια και έχουν εδραιώσει τα θεμέλιά τους στη γερμανική metal σκηνή.

Μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο άλμπουμ τους “Solarray” (2019) και χτυπημένοι από την παγκόσμια πανδημία, οι The Oklahoma Kid εστίασαν στη συγγραφή νέας μουσικής με έναν απλό στόχο στο μυαλό, να βελτιώσουν τον εαυτό τους και να δώσουν σε κάθε θαυμαστή κάτι να λαχταρά, το άλμπουμ τους “Tangerine Tragic” του 2022.

Το “Tangerine Tragic” βασίζονται στα δυνατά σημεία του ντεμπούτου τους “Solarray”.
Παίζει με νέες ιδέες και έννοιες, έρχεται απαλά σαν αεράκι και χτυπά δυνατά σαν μπάλα καταστροφής.
Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε και παράχθηκε από τον Jan Kerscher (Ghost City Recordings) και μιξαρίστηκε και έγινε mastering από τον Lance Prenc (Alpha Wolf, Polaris, Dealer), γεγονός που δίνει στην παραγωγή την πλήρη γροθιά της.

Οι The Oklahoma Kid περιόδευσαν στη χώρα με διάσημα συγκροτήματα όπως οι Stick To Your Guns, Carnifex, Evergreen Terrace και Hatebreed, ηλεκτρίζοντας τα πλήθη με την παθιασμένη, αμείλικτη ερμηνεία τους.

Οι The Oklahoma Kid είναι πλέον μια υπολογίσιμη δύναμη.
Είτε τους βιώνετε ζωντανά σε ένα φεστιβάλ είτε τους αναπαράγετε στο σαλόνι σας, οι The Oklahoma Kid θα αλλάξουν την αντίληψή σας για το τι είναι ικανό να κάνει το metal.

Οι Oklahoma Kid είναι:
Tomm Brümmer – Φωνητικά
Fred Stölzel – Κιθάρα
Andreas Reinhard – Κιθάρα
Robert Elfenbein – Μπάσο
David J. Burtscher – Τύμπανα

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://www.facebook.com/ theoklahomakidofficial
https://twitter.com/tok_official
https://www.instagram.com/ theoklahomakidband
https://tiktok.com/@theoklahomakidband