You are currently viewing Οι Symphonic Metallers CATHUBODUA κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ “Interbellum”, που κυκλοφορεί ΤΩΡΑ από την Massacre Records! 
Photo Credit: Vincent Dark - Fallen Angel Photography

Οι Symphonic Metallers CATHUBODUA κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ “Interbellum”, που κυκλοφορεί ΤΩΡΑ από την Massacre Records! 

Με το νέο τους άλμπουμ, “Interbellum”, οι CATHUBODUA είναι έτοιμοι να ξεσηκώσουν μια καταιγίδα που θα συναρπάσει τους οπαδούς του symphonic metal από όλο τον κόσμο!
Το άλμπουμ κυκλοφορεί τώρα από την Massacre Records και διατίθεται σε μορφή CD και Digital, παραγγείλετε το αντίγραφό σας στο https://lnk.to/interbellum

Μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο EP των CATHUBODUAs το 2016, το πρώτο τους full-length αφηγείται την ιστορία της δημιουργίας και της καταστροφής μιας πολεμικής θεάς, από τις μεγάλες ελπίδες, τη δύναμη και τα όνειρα, μέχρι την αγάπη που χάθηκε και πώς να αντιμετωπίσετε μια αιώνια φλογερή ενοχή.
Αυτά τα έντονα συναισθήματα εμφανίζονται μουσικά με έναν πιο μεγαλοπρεπή και έντονο τρόπο από ό,τι η μπάντα ποτέ πριν, ενσωματώνοντας περισσότερες ιδέες και επιρροές από βαρύτερα metal είδη αυτή τη φορά.
Δώστε αυτί, καθώς για την υποστήριξη της σημερινής δισκογραφικής κυκλοφορίας, το συγκρότημα έκανε πρεμιέρα ένα μουσικό βίντεο για το τελευταίο τους single “Amidst Gods”!

Η τραγουδίστρια των CATHUBODUA, Sara Vanderheyden, μας λέει για το τραγούδι:
“Συλλογιστείτε το τεράστιο μέγεθος της άσκησης θεϊκών δυνάμεων.
Φανταστείτε μια αιωνιότητα, βλέποντας τους αγαπημένους σας να πεθαίνουν, βλέποντας τη φθορά του κόσμου μπροστά στα μάτια σας; Θα προσπαθούσατε να αλλάξετε τον κόσμο προς το καλύτερο;

Αυτό το τραγούδι είναι ένας ακρογωνιαίος λίθος για την αφήγηση του άλμπουμ: ακόμη και οι θεοί μας φαίνεται να είναι άνθρωποι και μπορούν να υποφέρουν από ύβρη και θυμό και αυτή η απόλυτη οργή ενσωματώνεται σε αυτό το τραγούδι.
Μια πομπώδης διάταξη μινιμαλιστικών ενορχηστρώσεων παρέχει τον τέλειο καμβά για να αντηχήσουν τα μεταλλικά στοιχεία. Πρωτοφανή εκρηκτικά riffs και βροντερά blast beats, που δεν είχε ξανακούσει ο Cathubodua, συγκλίνουν σε μια συμφωνία εμπνευσμένη από τα σκοτεινά βάθη των black metal θεμάτων, φέρνοντας ωμά, νευρικά περιγράμματα που αντικατοπτρίζουν τη λυρική ουσία.

Το τραγούδι συμπυκνώνει την ουσία του να νιώθεις αδικημένος από τη ζωή και να αξίζεις να λάβεις πολύ περισσότερα, σίγουρα όταν έχεις τη θεϊκή εξουσία να την αδράξεις.
Αντλεί έμπνευση από εκείνες τις βαθιές στιγμές ψυχικής ερήμωσης, βαθιάς μοναξιάς και συντριπτικής κατάθλιψης, στιγμές όπου κάποιος θα μπορούσε να συλλάβει οποιαδήποτε επίφαση ανακούφισης, ακόμα κι αν οδηγεί στον εθισμό της καταστροφής”.

Το νέο άλμπουμ της μπάντας “Interbellum” θα σας χτυπήσει κατάμουτρα, όχι μόνο συναισθηματικά και στιχουργικά αλλά και μουσικά. Αυτή τη φορά, οι κιθάρες έχουν έναν πολύ πιο εξέχοντα ρόλο στο άλμπουμ και δημιουργούν μια τεράστια κινητήρια δύναμη που σας μεταφέρει μέσα από τις ιστορίες.
Το πρώτο full-length magnum opus των CATHUBODUAs είναι ωμό και βαρύτερο από οτιδήποτε έχει κάνει ποτέ η μπάντα, χωρίς συμβιβασμούς στις επικές μελωδίες του βιολιού, τις ουράνιες ενορχηστρώσεις και το τεράστιο φωνητικό εύρος της τραγουδίστριας Sara!

Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε με τον Yarne Heylen στο Project Zero Studio και η μίξη και το mastering έγινε από τον Erwin Hermsen στο Toneshed Recording Studio.
Το εκπληκτικό έργο τέχνης έχει δημιουργηθεί από την Jelle van Loo.

“Interbellum” track listing:
1. Effigy Of Aftermath
2. Foretelling
3. Will Unbroken
4. Amidst Gods
5. The Mirror
6. Goddess Fallacy

For More Info Visit:
https://www.cathubodua.com
https://www.facebook.com/Cathubodua.be
https://www.instagram.com/cathubodua_metal

CATHUBODUA live:
23.02.2024 BE Bree – Ragnarok Live Club
24.02.2024 FR Lille – La Brat Cave
08.03.2024 BE Kortrijk – De Verlichte Geest
09.03.2024 DE Nordhorn – Grafschafter Metalfest
23.03.2024 BE Liège – MJ Chênée
29.03.2024 BE Turnhout – JH Wollewei
30.03.2024 BE Brussels – De Schakel
13.04.2024 BE Gullegem – Gullegem Metal Fest
19.04.204 NL Weert – Zigzag (Release Show)
18.05.2024 BE Antwerp – Antwerp Metal Fest
28.07.2024 BE Ramsel – Asgard Rock & Metal Fest
31.10.2024 BE Diest – Club Hell

CATHUBODUA is:
Sara Vanderheyden – Vocals & Orchestrations
Arvid Vermote – Violin
Robin Ritzen – Guitars
Peter Thielemans – Bass
Harald Bouten – Drums

CATHUBODUA - Amidst Gods (Official Video)

  • Post author:
  • Post category:Latest News
  • Reading time:2 mins read