You are currently viewing Οι SKELETHAL αποκαλύπτουν το δεύτερο κομμάτι από το νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει από την HELLS HEADBANGERS

Οι SKELETHAL αποκαλύπτουν το δεύτερο κομμάτι από το νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει από την HELLS HEADBANGERS

Σήμερα, οι Γάλλοι death metallers Skelethal αποκαλύπτουν το νέο κομμάτι “Spectrum of Morbidity”.
Το κομμάτι είναι το δεύτερο που αποκαλύπτεται από το πολυαναμενόμενο τρίτο άλμπουμ του συγκροτήματος “Within Corrosive Continuums”, που θα κυκλοφορήσει διεθνώς στις 12 Ιουλίου μέσω της Hells Headbangers.
Ακούστε ολόκληρο το “Spectrum of Morbidity” των Skelethal ΕΔΩ στο επίσημο κανάλι των Hells Headbangers στο YouTube.

Επιπλέον, οι Skelethal θα περιοδεύσουν στον Καναδά μετά την κυκλοφορία του “Within Corrosive Continuums”.
Ο πλήρης κατάλογος των επιβεβαιωμένων ημερομηνιών και χώρων καθώς και η αφίσα έχουν ως εξής:

July 18 – Montreal, QC @ la Soterennea
July 19 – Ottawa, ON @ House of Targ
July 20 – Toronto, ON @ Baby G
July 25 – Trois-Rivières, QC @ le Zénob
July 26 – Quebec, QC @ la Source
July 27 – Rimouski, QC @ Bain Public

Οι Skelethal δημιουργήθηκαν το 2012 και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της γόνιμης πλέον γαλλικής death metal σκηνής.
Ενώ πολλές από τις κύριες επιρροές του συγκροτήματος ήταν σουηδικές, Entombed, Carnage και Dismember, κατά την τελευταία δεκαετία, το κουαρτέτο έχει μετατρέψει αυτό το στυλ death metal σε ένα που αισθάνεται κλασικό και όχι απλά “παλιό”.
Πείτε το εγγενώς κατανοώντας τι κάνει το death metal, DEATH METAL, ή απλά κατέχοντας τον νου της σύνθεσης τραγουδιών για να προσθέσετε σε έναν τέτοιο ιερό κανόνα και όχι απλώς αρμέγοντας, αλλά οι Skelethal έχουν αποδειχθεί διεκδικητές του θρόνου.
Η πρώτη ολοκληρωμένη απόδειξη ήταν το “Of the Depths” του 2017…, ακολουθούμενο από το “Unveiling the Threshold” του 2020, το οποίο είδε μια αλλαγή σύνθεσης και τολμηρά βήματα πέρα από το Swedeath (και τα δύο κυκλοφόρησαν από τους Hells Headbangers) και τώρα φτάνει το LP#3 για να εξασφαλίσει την άνοδο στο θρόνο.

Με τον χαρακτηριστικό τίτλο “Within Corrosive Continuums”, το τρίτο άλμπουμ των Skelethal συμπυκνώνει εξίσου το παρελθόν τους και χτίζει πάνω σε αυτό με ευγενείς τρόπους.
Ενώ ο προκάτοχός του είδε μια μικρή άνοδο στην αμεσότητα, εδώ ο Skelethal μεταφέρει αυτή την αμεσότητα με μια εμφανή ηχητική βρωμιά.
Η παραγωγή είναι πιο δυνατή από ποτέ, οπότε θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι αυτό το grit & grime, έρχεται περισσότερο στην εκτέλεση της μπάντας ή ακριβέστερα στην ίδια τη σύνθεση των τραγουδιών.
Το “Within Corrosive Continuums” ακούγεται αμέσως σαν την ίδια μπάντα που εξαπέλυσε τα δύο προηγούμενα (διάσημα) LPs, αλλά οι Skelethal ακούγονται λίγο διαφορετικά εδώ, ανοίγοντας μια σειρά από (still-death metal) επιρροές και μετατρέποντάς τες σε riffs και ρυθμούς που είναι ελαφρώς πιο περιπετειώδεις, χωρίς να χάνουν (κυρίως) τη χαρακτηριστική τους αμεσότητα.
Ως εκ τούτου, το μεγαλύτερο μέρος αυτών των τραγουδιών διάρκειας πέντε λεπτών αισθάνεται δύο φορές πιο γρήγορο, τόσο πυρετώδης είναι η ένταση της μπάντας, αλλά τα τρομακτικά riffs και η συντριπτική βαρύτητα εξακολουθούν να κυβερνούν.
Με άλλα λόγια, οι Skelethal υιοθετούν υφές που είναι πιο προσωπικές και μελαγχολικές, αλλά διατηρούν την έκφραση αποφασιστικά death metal.
Απλώς γίνετε μάρτυρες του 13λεπτου καταληκτικού μεγαθήριου, αρκετά κατάλληλα για το ομώνυμο κομμάτι: η ακοή είναι πιστευτή και ο Skelethal θα κάνει τους πιστούς ακόμη και από τους πιο εκκεντρικούς σκληροπυρηνικούς της «παλιάς σχολής».

Τα τρίτα άλμπουμ είναι πάντα ένα στοίχημα όταν πρόκειται για death metal.
Είτε ξεπουλάτε, είτε κολλάτε στην αδράνεια για το υπόλοιπο των ημερών σας.
Οι Skelethal αψηφούν αυτή τη σύμβαση και συνεχίζουν να ξεπερνούν τα όριά τους, με αποκορύφωμα ένα βαθύ ταξίδι μέσα σε διαβρωτικούς ήχους.

Εν τω μεταξύ, ακούστε το ολοκαίνουργιο κομμάτι “Spectrum of Morbidity” ΕΔΩ στο επίσημο κανάλι των Hells Headbangers στο YouTube.
Ακούστε επίσης το προηγουμένως αποκαλυφθέν “Fatal Abstraction” ΕΔΩ, επίσης στο επίσημο κανάλι των Hells Headbangers στο YouTube.
Πληροφορίες προπαραγγελίας μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.
Το εξώφυλλο και το tracklisting έχουν ως εξής:

1. Creation
2. Spectrum of Morbidity
3. Mesmerizing Flies at the Doors of Death
4. Eyes Sewn Mouth Full
5. Upon the Immemorial Ziggurat
6. Fatal Abstraction
7. Within Corrosive Continuums

MORE INFO:
www.facebook.com/skelethal
www.hellsheadbangers.com
www.facebook.com/hellsheadbangers