You are currently viewing Οι Psichi θα παρουσιάσουν το πρώτο τους single “Passion” στις 21.05.2024 12:00 CET+2H στο κανάλι της μπάντας στο YouTube

Οι Psichi θα παρουσιάσουν το πρώτο τους single “Passion” στις 21.05.2024 12:00 CET+2H στο κανάλι της μπάντας στο YouTube

Το Psichi είναι ένα ολοκαίνουργιο project, βασισμένο σε Metal & Orchestric/Symphonic μουσική.
Ιδρυτικά και βασικά μέλη είναι η Ελένη Κωνσταντάκη (σοπράνο-τραγουδίστρια), ο Διονύσης Καυκής (Eudaimonia/x- Extremity Obsession) και ο Άγγελος Μπατσαλιάς (Extremity Obsession/Symphony Eternal), ενώ με πολλές guest συμμετοχές ταλαντούχων μουσικών και καλλιτεχνών διαφόρων μουσικών ειδών.
Αυτή την περίοδο το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ βρίσκεται σε εξέλιξη!

Το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ ονομάζεται “Passion” και θα κυκλοφορήσει στο κανάλι των Psichi στο YouTube https://youtu.be/nlg4flNFc1s?si=zqfX0W2lvDBrm3sb
στις 21.05.2024 12:00 CET+2H & στο κανάλι του Hellenic Metal World στο YouTube λίγες ώρες αργότερα!
Το single θα είναι σύντομα διαθέσιμο και μέσα από τα κανάλια των Eudaimonia & Symphony Eternal στο YouTube!

To “Passion” εμένα προσωπικά με γύρισε πολλά χρόνια πίσω όταν το symphonic metal έκανε τα πρώτα του βήματα και μπάντες ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν τα διπλά φωνητικά (γυναικεία – αντρικά) όπως Theater of Tragedy αλλά και οι αγαπημένοι En Garde.
Οι μελωδικές γραμμές των συνθέσεων σε συνδυασμό με τα αιθέρια φωνητικά της Ελένης δημιουργούν μία παθιασμένη – συναισθηματική κατάσταση που φτάνει στο τελευταίο μέρος του κομματιού να εξιλεώνεται, αφήνοντας στον ακροατή την προσμονή της συνέχειας.
Τα πλήκτρα που είναι ένας από τους κυριότερους εκφραστές του “Passion”, καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν με την ποικιλία των ήχων.
Το κομμάτι είναι πολύ καλό και νομίζω για πρώτο single καινούριας μπάντας είναι πολύ ελπιδοφόρο.
Οι Psichi είμαι σίγουρος ότι θα έχουν επιτυχία, διότι είναι καλλιτέχνες με πάθος για τη μουσική και έχουν όρεξη για δουλειά.

Η συμμετοχή στα αντρικά φωνητικά είναι του Harun Altun (Sermon/Forgotten/Trenchwar).
Η Κωνσταντίνα Πετρίδου σε θέματα βιολιού και συνθέσεις!

Η Χρύσα Πετρίδου έχει σχεδιάσει το artwork του single, ο Χάρης Μπουρέκας & η Hellenic Metal World έχει σχεδιάσει το λογότυπο και την τελική διάταξη του εξωφύλλου και η Dora & η D.D. Artworks τη δημιουργία της κινούμενης εικόνας!

Ο Σταύρος Μπονίκος βοήθησε στις αρχικές ηχογραφήσεις φωνητικών της Ελένης, ο Stratos & το Valve Studio Thessaloniki βοήθησε στις τελευταίες ηχογραφήσεις φωνητικών της Ελένης και ο Erkan Tatoğlu από τα “Midas’ın Kulaklığı” Studios/Ankara έκανε τις ηχογραφήσεις των φωνητικών του Harun!

Το τραγούδι “Passion” των Psichi θα κάνει πρεμιέρα στον παρακάτω σύνδεσμο.
https://youtu.be/nlg4flNFc1s?si=zqfX0W2lvDBrm3sb