You are currently viewing Οι PLAGUESTORM επανακυκλοφορούν τώρα το τελευταίο άλμπουμ τους “Purifying Fire” με bonus track από τη Noble Demon!

Οι PLAGUESTORM επανακυκλοφορούν τώρα το τελευταίο άλμπουμ τους “Purifying Fire” με bonus track από τη Noble Demon!

Γιορτάζοντας το ορόσημο των τριών χρόνων από το τελευταίο ολοκληρωμένο άλμπουμ του, ο Αργεντινός σόλο καλλιτέχνης PLAGUESTORM είναι ενθουσιασμένος που αποκαλύπτει την επανακυκλοφορία του “Purifying Fire” σήμερα μέσω της Noble Demon. Η επανέκδοση έρχεται με ένα bonus track, μια instrumental ενορχηστρωμένη εκδοχή του ομώνυμου κομματιού του άλμπουμ, που προηγουμένως ήταν αποκλειστικά για φυσικά αντίγραφα.

Ο ιθύνων νους των PLAGUESTORM, Sebastián Pastor, σχολιάζει:
«Αρχικά, αυτή η ορχηστρική έκδοση κυκλοφόρησε ως μπόνους κομμάτι στην digipack έκδοση του άλμπουμ “Purifying Fire” (2021).
Για να γιορτάσουν τα 3 χρόνια ύπαρξης του άλμπουμ, οι Plaguestorm κυκλοφορούν αυτό το κομμάτι σήμερα, καθιστώντας το διαθέσιμο ψηφιακά για όλους τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο!»

Ακούστε το “Purifying Fire” ΕΔΩ

Ιδρύθηκαν από τον Sebastián Pastor στις αρχές του 2014, οι PLAGUESTORM προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα έξαλλου και οργισμένου Melodic Death Metal.
Σαρωτικές μελωδίες, βαριές, σκοτεινές και μελαγχολικές ενορχηστρώσεις, αναμειγνύοντας τον παλιό και τον νέο σκανδιναβικό ήχο του Death Metal, σαν να βασιζόταν σε σουηδικό κατασκευαστικό πρότυπο.
Με 9 κομμάτια γεμάτα θυμό και οργή, ερήμωση και θλίψη, το “Purifying Fire” επαινέθηκε από θαυμαστές και κριτικούς.

Όπως και στις προηγούμενες κυκλοφορίες του, ο Sebastián Pastor ήταν υπεύθυνος για τη σύνθεση και τη συγγραφή όλων των στίχων και της μουσικής (καθώς και για την ηχογράφηση των ακουστικών και ηλεκτρικών κιθάρων, μπάσου, drum prog και πλήκτρων / συνθεσάιζερ / εγχόρδων), ενώ τα φωνητικά προέρχονται από τον Mikael Sehlin, γνωστό σε πολλούς ως τραγουδιστής των Amaranthe.
Για τα κιθαριστικά σόλο οι PLAGUESTORM είχαν την υποστήριξη του Diego Martinez, καθώς και του Pablo Roman, ενώ η ορχηστρική ενορχήστρωση για το τραγούδι “Purifying Fire” έγινε από τον Sebastián Nuñez Szymanski.

PLAGUESTORM is:
Sebastián Pastor
Guitars/Bass/Drum Programming
Music/Lyrics/Mix/Mastering

For more info visit:
https://www.facebook.com/plaguestormarg/
https://www.instagram.com/plaguestorm.ar/
https://plaguestorm1.bandcamp.com/
https://linktr.ee/nobledemon