You are currently viewing Οι OSSILEGIUM κάνουν πρεμιέρα νέου single στο NoCleanSinging.com

Οι OSSILEGIUM κάνουν πρεμιέρα νέου single στο NoCleanSinging.com

Σήμερα, οι vintage blackened death metallers Ossilegium κάνουν πρεμιέρα το νέο κομμάτι “The Gods Below” στο NoCleanSinging.com της διαδικτυακής πύλης.
Το κομμάτι είναι το δεύτερο που αποκαλύπτεται από το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ του συγκροτήματος “The Gods Below”, που θα κυκλοφορήσει διεθνώς στις 3 Μαΐου μέσω της Personal Records.
Ακούστε ολόκληρο το “The Gods Below” των Ossilegium αποκλειστικά ΕΔΩ.

Forever Lost to the Boundless Force of Death.
Crossing all Forbidden Realms.
Ride the Darkness to Reach the Eternal Ends.

Στις ημέρες της αρχαιότητας, αφού είχαν πεθάνει τα κάρβουνα μιας νεκρικής πυράς, τα οστά των νεκρών συγκεντρώνονταν σε ένα ταφικό κιβώτιο και τους δινόταν ένας τόπος ευλάβειας για να αντέξουν τη φθορά του χρόνου.
Το Ossilegium στέκεται πάνω σε αυτά τα ολοκαυτώματα του παρελθόντος, ενώ σφυρηλατεί σε νέα βασίλεια σκότους, όπου ακόμη και το φως φοβάται την τελική εντροπία του παγκόσμιου θανάτου.

Ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά της metal σκηνής του Σικάγο, οι Ossilegium είναι η δημιουργία των Exhul (Empyreus, Kommandant, Withering Soul) και Valr (Between the Fallen, Blackened Temple, Kommandant).
Μαζί, το δίδυμο βασίζεται σε εκτεταμένες επιρροές από τον κόσμο του heavy και extreme metal μαζί με επιρροές από τη λογοτεχνία, την επιστημονική φαντασία και το fantasy gaming.

Αρχικά σχηματίστηκε ως Empyreus από το 2009-2019, οι Ossilegium έκανε το ντεμπούτο του το 2020 μετά από εκτεταμένες αλλαγές στη σύνθεση.
Εμπνευσμένοι σε μεγάλο βαθμό από τις black metal σκηνές της δεκαετίας του ’90 στη Σουηδία και τη Νορβηγία, οι Ossilegium φέρνουν στο προσκήνιο το δικό τους στυλ Blackened Death Metal με το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους, “The Gods Below”.
Πράγματι, ο δίσκος έχει εύστοχο τίτλο, γιατί το εναλλάξ παγωμένο/καυτό μεγαλείο που εξαπολύει εδώ το ντουέτο αναζωογονεί ευγενή παλιά κομμάτια δηλαδή, τις μέρες που η μελωδία ήταν παντρεμένη με το death metal crunch και όταν τα δερμάτινα μαύρα φτερά την περιέκλειαν, πετώντας μακριά και ελεύθερα σε ένα τοπίο μπλε-μοβ συναισθημάτων!

Εν τω μεταξύ, ακούστε το ολοκαίνουργιο κομμάτι “The Gods Below” αποκλειστικά ΕΔΩ, ευγενική προσφορά του NoCleanSinging.com.
Ακούστε επίσης το προηγουμένως αποκαλυφθέν “Nightborn” ΕΔΩ στο Bandcamp της Personal Records.
Πληροφορίες προπαραγγελίας μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ. Το εξώφυλλο και το tracklisting έχουν ως εξής:

1. Nightborn
2. Serpentine Shadows
3. The Winds of Astaroth
4. Beyond the Clandestine
5. The Heart of Darkness
6. To Reach The Eternal Ends
7. Constellationrise
8. The Gods Below
9. Planar Nexus

MORE INFO: www.facebook.com/ossilegium.666