You are currently viewing Οι MOON INCARNATE κάνουν πρεμιέρα single στο NoCleanSinging.com

Οι MOON INCARNATE κάνουν πρεμιέρα single στο NoCleanSinging.com

Οι vintage death/doom metallers Moon Incarnate, κάνουν πρεμιέρα το νέο κομμάτι “Nemesis” στο NoCleanSinging.com της διαδικτυακής πύλης, με τη μεγάλη επισκεψιμότητα.
Το κομμάτι είναι το δεύτερο που αποκαλύπτεται από το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ του συγκροτήματος, “Hymns to the Moon”, που θα κυκλοφορήσει διεθνώς στις 22 Μαρτίου μέσω της Iron Bonehead Productions.
Ακούστε ολόκληρο το “Nemesis” των Moon Incarnate αποκλειστικά ΕΔΩ.

Οι Moon Incarnate είναι μια νέα ομάδα παλιών ψυχών, σφυρηλατημένη με μονοδιάστατη εστίαση.
Το συγκρότημα αποτελείται από το δίδυμο των Christian Kolf (Valborg) και Matin Vasari (Beyondition), οι οποίοι μαζί έγραψαν, ηχογράφησαν και παρήγαγαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους κατά τη διάρκεια δύο ετών στη γενέτειρά τους, τη Βόννη της Γερμανίας, με τον Peter Scartabello (Sky Shadow Obelisk) να ηχογραφεί τα drum tracks του στο Providence, Rhode Island, πατρίδα του H.P. Lovecaraft.

Κατάλληλα, ο ήχος του Moon Incarnate γεννήθηκε από αγάπη για τα πρώτα έργα των Peaceville Three, Paradise Lost, My Dying Bride και Anathema, καθώς και για τους πρώιμους Amorphis, Tiamat, Katatonia, Samael και Moonspell.
Δυναμικά υπομονετικοί και απόλυτα εξορθολογισμένοι, στο “Hymns to the Moon” ολοκληρώνουν το album τους με απόκοσμη, εντυπωσιακή ευκολία: μαζικά βαριά, εδραιωμένα σε φεγγαρόλουστη ατμόσφαιρα και αποδοσμένα σε πλούσιους, vintage τόνους ευγενική προσφορά του mastering από τον Armin Rave (Pavor).
Όπως προβλέπεται τόσο από το παρατσούκλι όσο και από τον τίτλο του άλμπουμ, το “Hymns to the Moon” των Moon Incarnate, πράγματι εμβαθύνει σε κλασικά γοτθικά θέματα τρόμου, ενώ πάντα αποτίει φόρο τιμής στη Μητέρα Σελήνη.

Είτε κάποιος είναι μανιακός για πρόωρο doom-death είτε απλά ακούει το κάλεσμα του τρόμου στο heavy metal, θα νιώσετε την ψύχρα στα κόκαλά σας με τους ύμνους των Moon Enarnate στο φεγγάρι!

Εν τω μεταξύ, ακούστε το ολοκαίνουργιο κομμάτι “Nemesis” αποκλειστικά ΕΔΩ, ευγενική προσφορά του NoCleanSinging.com. Ακούστε επίσης το προηγουμένως αποκαλυφθέν “The Tempest” ΕΔΩ στο Soundcloud των Iron Bonehead. Το εξώφυλλο και το tracklisting έχουν ως εξής:

1. Hymn To The Moon
2. The Tempest
3. A Knight’s Death
4. Nemesis
5. A Graveyard In My Soul
6. Minotaur
7. The Kraken

www.facebook.com/IronBoneheadProductions

  • Post author:
  • Post category:Latest News
  • Reading time:2 mins read