You are currently viewing Οι Melodic heavy/thrash metallers Motivik ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου τους album την 1η Ιουλίου!

Οι Melodic heavy/thrash metallers Motivik ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου τους album την 1η Ιουλίου!

Έχοντας παρουσιάσει τον εαυτό τους στον κόσμο, με το ντεμπούτο άλμπουμ τους του 2020 “Death Of The Gunman”, μια ποικιλόμορφη και πληθωρική προσφορά που το Heaven’s Metal χαρακτήρισε ένα «γεμάτο riff, αισιόδοξο thrashy κομμάτι της metal τέχνης», οι Motivik, αποτελούμενοι από το δίδυμο της Ατλάντα και της Τζόρτζια του πολυοργανίστα Ryan Roebuck και της τραγουδίστριας Courtney Simmons, επιστρέφουν με ένα δεύτερο album toy ξεχωριστού, μελωδικού thrash metal τους.
Με δεκατρία δολοφονικά κομμάτια, που ξεχειλίζουν από συναρπαστικό riffing, το “Renouncement” βλέπει τους Motivik να κάνουν γιγαντιαία, αποφασιστικά βήματα και να ανεβάζουν το heavy metal τους στο υψηλότερο επίπεδο.

Δουλεύοντας για άλλη μια φορά με την Roxx Records, οι Motivik θα κυκλοφορήσουν το “Renouncement” την 1η Ιουλίου, με μερικά από τα πιο εντυπωσιακά εξώφυλλα που έχουν δημιουργηθεί από τον Seth Metoyer των Mangled Carpenter.
Αυτό το άλμπουμ φωνάζει την άφιξη των Motivik στη διεθνή metal σκηνή, μια μπάντα που πρέπει να υπολογίζεται, μια μπάντα που μπορεί να αντιμετωπίσει όλους τους παίκτες και να κερδίσει.
Το ακαταμάχητο ελιξίριο που σε έκανε να ερωτευτείς για πρώτη φορά το heavy metal και το thrash πάλλεται μέσα από τις φλέβες του “Renouncement”, ενισχυμένο με μια φρέσκια, ζωτική ενέργεια. Η βόλτα της ζωής σας περιμένει…

Find out more about Motivik here
Visit Motivik on Facebook
Visit Motivik on Instagram
Enter the home of Roxx Records here