You are currently viewing Οι MACHUKHA ανακοινώνουν το ντεμπούτο album τους και κυκλοφορούν video για το πρώτο single.

Οι MACHUKHA ανακοινώνουν το ντεμπούτο album τους και κυκλοφορούν video για το πρώτο single.

Οι MACHUKHA ανακοινώνουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους και κυκλοφορούν βίντεο για το πρώτο single.
Το album “Mochari” κυκλοφορεί στις 7 Ιουνίου από την Consouling Sounds!

Οι MACHUKHA με έδρα το Βερολίνο της Γερμανίας ανακοίνωσαν το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ του συγκροτήματος, με τίτλο “Mochari”, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 7 Ιουνίου μέσω της Consouling Sounds.

Οι MACHUKHA, των οποίων το όνομα μεταφράζεται σε “μητριά” στα ουκρανικά, εμποτίζουν στοιχεία post-black metal, dark hardcore και punk στη μουσική τους, δημιουργώντας έναν ήχο που είναι τόσο ωμός όσο και ισχυρός.

Με διαφορετικό μουσικό, κοινωνικό και πολιτιστικό υπόβαθρο και μέσω αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας, έχουν δημιουργήσει μια διαδικασία που αντικατοπτρίζει τον πρωταρχικό στόχο της μπάντας: να εκφράσουν τις κοινές τους εμπειρίες διατήρησης της ανθρωπότητας σε έναν σκληρό κόσμο.

Το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ του συγκροτήματος “Mochari” αφορά την ανθεκτικότητα.
Διερευνά την ανθρώπινη ικανότητα να αντέχει τις φρικαλεότητες και να συνεχίζει να επιβιώνει μέρα με τη μέρα.
Η τραγουδίστρια Natalya, η οποία τραγουδά αποκλειστικά στη μητρική της ουκρανική γλώσσα, χρησιμοποιεί τη φωνή της ως διέξοδο για γνήσια αγωνία και οι λυρικές και μουσικές αφηγήσεις του συγκροτήματος αντικατοπτρίζουν το δικό τους ταξίδι, επιτρέποντας στον εαυτό του να αγκαλιάσει τον πόνο και να μάθει πώς να τον αφήσει, παραδομένος σε αυτόν.

Η μουσική των MACHUKHA είναι ένα ηχητικό τοπίο γεμάτο περίπλοκες κιθαριστικές μελωδίες, έντονες μπασογραμμές και ρυθμικά μοτίβα τυμπάνων που θα αιχμαλωτίσουν τις αισθήσεις σας από την πρώτη κιόλας νότα.
Κάθε μουσικό στοιχείο υποστηρίζει τα άλλα, με κάθε στιγμή και τόνο να φέρει μια συγκεκριμένη πρόθεση.
Μαζί, δημιουργούν ένα ηχητικό τοπίο που καθοδηγεί προσεκτικά τους ακροατές μέσα από ακριβή συναισθήματα από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Εκτός από τη μουσική τους, για το επερχόμενο άλμπουμ οι MACHUKHA έχουν δημιουργήσει μόνοι τους τρία μουσικά βίντεο που αποτελούν μια συνεχή ιστορία.
Για αυτές τις παραγωγές, χρησιμοποίησαν τις πρόσθετες δεξιότητές τους: η τραγουδίστρια Natalya σχεδίασε και έφτιαξε χειροποίητα έξι σετ εκσυγχρονισμένων παραδοσιακών ουκρανικών ενδυμάτων, ενώ ο κιθαρίστας Bláthin διηύθυνε και συγκέντρωσε μια ομάδα δημιουργικών εργατών και ερμηνευτών.
Η Bláthin εμφανίστηκε επίσης ως κομπάρσος στα βίντεο χρησιμοποιώντας τις γνώσεις της ως επαγγελματίας χορεύτρια.

Οι MACHUKHA για το “Bezpliddya”: “Η Natalya έγραψε τους στίχους αφού βίωσε μια κρίση άγνωστης προέλευσης για πρώτη φορά.
Η πρώτη κρίση ήταν μια εξαιρετικά οδυνηρή περίπτωση κράμπες και συσπάσεις ολόκληρου του σώματός της, ακολουθούμενη από ώρες αδυναμίας κίνησης.
Για ένα χρονικό διάστημα συνέχισε να υποφέρει από αυτές τις επιληπτικές κρίσεις, οι οποίες την εμπόδισαν να κάνει οτιδήποτε άλλο, ειδικά συμμετέχοντας στην κοινωνική ζωή.
Οι στίχοι περιγράφουν τα συναισθήματα κάποιου σε τόσο σκληρές συνθήκες, να μην μπορεί να ζήσει πλήρως λόγω σωματικής ή και ψυχικής ασθένειας και να μην γνωρίζει την πηγή της ασθένειας.

Tracklist:
01. Trymatys’
02. Dykhay
03. Bezpliddya
04. Inodi padaye snih tak lahidno krizʹ sosnovu khvoyu
05. Tsyu tayemnytsyu duzhe vazhko berehty
06. Kvit
07. Nezrushnist’

Το “Mochari” ηχογραφήθηκε από τον Jan Oberg στο Hidden Planet Studio (Downfall of Gaia, The Ocean).
Mix and master από τον Jack Shirley στα The Atomic Garden Studios (Deafheaven, Amenra, Wiegedood).

“Mochari” is now available for pre-order here:
– CD –
Black LP (Limited to 100 copies)
Dirty Pink LP (Limited to 200 copies)

For more info visit:
https://www.machukha.com
https://www.instagram.com/machukha.stepmother
https://www.facebook.com/machukha
https://consouling.be