You are currently viewing Οι KILLSORROW δημοσίευσαν βίντεο για το νέο single “Prototype” από το νέο άλμπουμ “Wasteland Chronicles”

Οι KILLSORROW δημοσίευσαν βίντεο για το νέο single “Prototype” από το νέο άλμπουμ “Wasteland Chronicles”

Οι KILLSORROW δημιουργήθηκαν το 2008 στην Κρακοβία από τον κιθαρίστα Michał Sokół.
Το lineup του συγκροτήματος άλλαξε πολλές φορές πριν τελικά σταθεροποιηθεί το 2015.
Κάθε μέλος του συγκροτήματος είναι ένας έμπειρος μουσικός που έχει παίξει εκατοντάδες συναυλίες και έχει υποστηρίξει συγκροτήματα παγκόσμιας κλάσης όπως Vader, Decapitated, Electric Light Orchestra, Focus, Paradise Lost, Hate, Hunter, Kat, Acid Drinkers, TSA.

Οι Πολωνοί post-apocalyptic metallers KILLSORROW, ηχογράφησαν μουσική για το πολυαναμενόμενο τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ, με τίτλο “Wasteland Chronicles” στο Heinrich House Studio (Azarath, Behemoth, Masachist) και στο Studio Centrum.
Η μίξη και το mastering έγιναν από τον Fredrik Nordström στο Fredman Studio (In Flames, Arch Enemy, Sabaton, Dimmu Borgir, Septicflesh) στο Γκέτεμποργκ.
Το εξώφυλλο έγινε από το δίδυμο Zbigniew Józefczyk και Michał “Xaay” Loranc (Evangelist, Kamelot, Konkhra).

Στο νέο άλμπουμ η μπάντα παρουσιάζει ένα νέο μουσικό πρόσωπο, παίζουν μιξάρισμα μελωδίας και επιθετικής των Trivium και In Flames με πιασάρικα riffs των Iron Maiden και εξέλιξη των Evergrey και Kamelot.

Στις 3 Νοεμβρίου 2023 το συγκρότημα κυκλοφόρησε ολόκληρο το άλμπουμ σε φυσική μορφή ως CD το οποίο μπορούσε να παραγγείλει στην επίσημη ιστοσελίδα του http://killsorrow.com/.
Εν τω μεταξύ, δημοσίευσαν βίντεο με τα τραγούδια (Home Sweet Home, Parasite Symphony, Straight To Hell) ως μέρος του τρίπτυχου και του λυρικού βίντεο στο τραγούδι “Eyes”.

Πριν από λίγες ημέρες, το συγκρότημα δημοσίευσε lyric video για το single “Prototype”.
Το συγκρότημα σιγά-σιγά συνηθίζει τους ακροατές του να κυκλοφορούν τακτικά τραγούδια, ειδικά επειδή ολόκληρο το άλμπουμ δεν έχει εμφανιστεί ακόμη σε πλατφόρμες ροής.

“Επιλέξαμε αυτή τη μορφή προώθησης γιατί θέλουμε κάθε τραγούδι από το νέο άλμπουμ να αντιμετωπίζεται ξεχωριστά, όπως ακριβώς αντιμετωπίστηκε κατά την προετοιμασία του.
Το άλμπουμ είναι περιεκτικό, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο κενό μεταξύ των τραγουδιών.
Δεν θέλουμε να είμαστε περιθωριοποιημένοι, οπότε μπορείτε να περιμένετε πολλές μουσικές εκπλήξεις στα επερχόμενα singles.
Δημιουργήσαμε διάφορες εικόνες για ολόκληρο το άλμπουμ, θέλουμε η μουσική μας να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους”. Είπε ο Michał Sokół, ηγέτης του συγκροτήματος.

Lyric video to the song “Prototype” ⤵
https://youtu.be/-J4H6idKfq4

Earlier, the Cracovian band released music videos to the songs:
Eyes ▶ https://youtu.be/HdyMeDIqkCE
Straight to Hell ▶ https://www.youtube.com/watch?v=txmtv0ntAwA
Parasite Symphony ▶ https://www.youtube.com/watch?v=NUf2rMyns7c
Home Sweet Home ▶ https://www.youtube.com/watch?v=7Mq2Hw4aB3s

Tracklist:
Keep Out!
Lost in The Dark
Parasite Symphony
Prototype
Eyes
Shelter
Straight to Hell
Finest Day to Die
Play with Me
Endless Fry
Wasteland
Home Sweet Home

SOCIAL MEDIA
Facebook | Instagram | Spotify | YouTube