You are currently viewing Οι Herzog μεταδίδουν το album “Furnace” στο κανάλι Transmissions From the Dark στο YouTube. 

Οι Herzog μεταδίδουν το album “Furnace” στο κανάλι Transmissions From the Dark στο YouTube. 

Σήμερα, οι Βέλγοι black metallers Herzog, μεταδίδουν ολόκληρο το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους “Furnace” στο κανάλι Transmissions From the Dark στο YouTube.
Σε διεθνή κυκλοφορία στις 24 Νοεμβρίου από την Amor Fati Productions, ακούστε ολόκληρο το “Furnace” αποκλειστικά ΕΔΩ.

Οι Herzog είναι μια νέα black metal μπάντα με καταγωγή από το Βέλγιο, που δημιουργήθηκε από τον Asgeir Amort πριν από χρόνια, αλλά λειτούργησε ποτέ.

Υπό την προστασία του παραγωγού Déhà και συνοδευόμενος από τον ντράμερ Hochofen, οι Herzog προσφέρουν μια μοναδική μορφή black metal που δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα και κανέναν στη σκηνή.
Το “περίπλοκο, αλλά υπερβατικό” μπορεί να ξύνει την επιφάνεια της τέχνης του Asgeir Amort: άψογο riffing, δαιμονισμένα τύμπανα και απόκοσμες κραυγές που θα σας οδηγήσουν σε ένα σκοτεινό ταξίδι στο μυαλό του δημιουργού.

Το black metal είναι το κύριο όπλο της μπάντας, ο Herzog δεν αποφεύγει το πιο σκοτεινό death metal μερικές φορές, ούτε σε σπρώχνει σε μια γωνία για να κάνει όλα τα εσωτερικά σου συναισθήματα να καταρρεύσουν.
Ένα ντεμπούτο άλμπουμ που συντρίβει πολλούς βετεράνους: αυτό είναι το “Furnace”.

Στην πορεία προς τη διεθνή κυκλοφορία του αυτή την Παρασκευή, ακούστε το Furnace στο σύνολό του αποκλειστικά ΕΔΩ, ευγενική προσφορά του καναλιού Transmissions From the Dark στο YouTube.

Το εξώφυλλο και το tracklisting έχουν ως εξής:
1. Loss of Utopia
2. Acheminement
3. Melted Tesseract
4. Oath of Weakness
5. The Craftsmen
6. All Rites
7. Oath of I
8. Oath of Us

  • Post author:
  • Post category:Latest News
  • Reading time:1 mins read