You are currently viewing Οι Get The Shot κυκλοφορούν το νέο single “Dominant Predation”

Οι Get The Shot κυκλοφορούν το νέο single “Dominant Predation”

Το hardcore συγκρότημα Get The Shot, που τώρα έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Arising Empire, συνεργάστηκε με τον Zelli από τους deathcore βαρέων βαρών Paleface Swiss για το νεότερο single τους “Dominant Predation”.

Δείτε το βίντεο για το ‘Domination Predation’ εδώ: https://youtu.be/ UvncAul5sEI
Stream ‘Domination Predation’ εδώ: https://arisingempire.com/dominantpredation

Με καταγωγή από την πόλη του Κεμπέκ του Καναδά, οι Get The Shot σχηματίστηκαν το 2009 και από τότε έχουν γίνει ένας από τους σημαιοφόρους της hardcore και metal σκηνής του Κεμπέκ.
Γνωστή για την αυθεντική, πνευματώδη hardcore μουσική της, η μπάντα προσφέρει ένα ισχυρό μείγμα thrash, death metal και beatdown στοιχείων, αντλώντας επιρροές από εμβληματικά συγκροτήματα όπως οι Hatebreed, Obituary, Slayer και Machine Head.

Οι Get The Shot έχει τελειοποιήσει ένα μοναδικό στυλ που παραμένει πιστό στις ρίζες του hardcore punk.
Αφοσιωμένη στις βασικές αξίες της αυθεντικότητας και της ισότητας, η μουσική τους διερευνά κριτικά τις προκλήσεις της σημερινής ατομικιστικής κοινωνίας, ενώ γοητεύει τους θαυμαστές με τον έντονο και βάναυσο ήχο της.

Οι Get The Shot έχουν αναδειχθεί ως μια τρομερή δύναμη στη hardcore σκηνή από την ίδρυσή τους, ξεκινώντας με το “Perdition” το 2012 και καθιερώνοντας γρήγορα ένα μοναδικό, ωμό και ασυμβίβαστο στυλ.
Η δισκογραφία τους, η οποία περιλαμβάνει τα “No Peace In Hell” (2014), “Infinite Punishment” (2017) και το υποψήφιο για JUNO “Merciless Destruction” (2022), αντικατοπτρίζει μια συνεπή βελτίωση του έντονου ήχου τους και τη διεύρυνση της παγκόσμιας εμβέλειάς τους μέσω εκτεταμένων περιοδειών.

Με περισσότερες από 500 συναυλίες σε τρεις ηπείρους, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών εμφανίσεων σε φεστιβάλ όπως το Wacken, το Hellfest και το Summerbreeze, οι Get The Shot έχουν εδραιώσει τη φήμη τους με εντυπωσιακά κομμάτια και εκρηκτικές ζωντανές εμφανίσεις.
Η μουσική τους, που χαρακτηρίζεται από έναν ισχυρό συνδυασμό επιθετικότητας και θεμάτων αρχών, συνεχίζει να έχει βαθιά απήχηση στους οπαδούς.
Η μπάντα παραμένει προσηλωμένη στις βασικές αξίες της αυθεντικότητας, της ακεραιότητας και της ισότητας, αντιμετωπίζοντας τον απογοητευμένο ρεαλισμό και τα ελαττώματα μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από τυφλό ατομικισμό.

Πρόσφατα, οι Get The Shot έχουν εισέλθει σε ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο με μια τεράστια κυκλοφορία σε συνεργασία με τον Zelli από τους Paleface Swiss υπό τη νέα τους εταιρία.
Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα στο ταξίδι τους, καθώς συνεχίζουν να ενσαρκώνουν την οργή και τον θυμό απέναντι στις βάναυσες πραγματικότητες του κόσμου μας, εδραιώνοντας τη θέση τους στις διεθνείς σκηνές και εντός της σκληροπυρηνικής κοινότητας.

Ημερομηνίες περιοδείας:
21 06 FR Rennes, Superbowl of Hardcore
22.06 IT Piacenza, Low-L Fest
23.06 DE Gräfenhainichen, Full Force Festival
24.06 DE Schweinfurt, Alter Stattbahnhof
25.06 CH Aarau, KIFF
26.06 CH Martigny, Sunset Bar
27.06 NL Ysselsteyn, Jera στον αέρα
28.06 DE Saarbrücken, γκαράζ
29.06 DE Münster, Vainstream Rockfest
30.06 CZ Tabor, Mighty Ήχοι

Get The Shot are:
Jean-Philippe Lagacé | vocals
Tom Chiasson | guitar
Olivier Roy | guitar
Dany Roberge | bass
Patrick Woods | drums

For more information:
https://www.instagram.com/gettheshothc
https://www.facebook.com/gettheshothc
https://www.tiktok.com/@gettheshot666
https://twitter.com/gettheshothc