You are currently viewing Οι Full of Hell ανακοινώνουν νέο άλμπουμ και κυκλοφορούν νέο single!

Οι Full of Hell ανακοινώνουν νέο άλμπουμ και κυκλοφορούν νέο single!

Η αμερικανική grindcore στολή Full of Hell θα κυκλοφορήσει το ολοκαίνουργιο album “Coagulated Bliss” στις 26 Απριλίου 2024 μέσω της Closed Casket Activities.
Το πρώτο single του άλμπουμ “Doors to Mental Agony” κάνει πρεμιέρα σήμερα μαζί με ένα μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία του Eric Richter.

Stream ‘Doors to Mental Agony’ εδώ: https://orcd.co/ coagulatedbliss

Ο Walker σχολιάζει για την πίστα: «Σε αυτή τη ζωή υπάρχουν πολλές πόρτες.
Η αγροτική Αμερική υπάρχει στο κενό με τις δικές της εγκόσμιες φρικαλεότητες και αδιέξοδα.
Κάθε άτομο που γνωρίζετε θα σκοντάψει μέσα από μία από αυτές τις πόρτες κάποια στιγμή, πέφτοντας σε λάθη που δεν μπορούν να αναιρεθούν. Κοίτα την πραγματικότητα και κλάψε».

Pre-orders for Coagulated Bliss are available here: https://closedcasketactivities.com/collections/full-of-hell

Γεμάτη κόλαση ξεχύθηκε με απίστευτη δύναμη από τη μικρή, σε σχήμα στιλέτου πόλη Ocean City, Maryland, πριν από 15 χρόνια.
Πάνω από πέντε full-lengths, πέντε συνεργατικά full-lengths και αμέτρητα splits, EPs, singles και συλλογές θορύβου, έχουν εξελιχθεί με εξαιρετική ταχύτητα, η μουσική τους γίνεται πιο περίπλοκη και τεχνική χωρίς ποτέ να επιβραδύνεται ή να χάνει την ψυχή της.
Τα πάντα σε ένα άλμπουμ Full of Hell μοιάζουν με θολούρα: κηλίδες κιθάρας, σκληρός θόρυβος που κουνιέται σαν χαλίκι σε τσάντα, γρύλισμα και δάγκωμα του τραγουδιστή Dylan Walker που τον μεταφέρει στο διάστημα ή στον πυρήνα της γης.
Είναι κουλουριασμένα, αλληλοσυνδεόμενα, αδύνατο να διεισδύσουν και κινούνται με ανησυχητική ταχύτητα.

Το Coagulated Bliss γράφτηκε και ηχογραφήθηκε λίγο μετά την ολοκλήρωση του Full of Hell When No Birds Sang, του άλμπουμ συνεργασίας τους με τους Nothing.
Η συνεργασία με τους shoegazers της Φιλαδέλφειας έδωσε στο Full of Hell νέα εικόνα για τη συναισθηματική και καλλιτεχνική δύναμη της κλασικής ποπ τραγουδοποιίας και για τη σημασία του να ακολουθείς ένα τραγούδι εκεί που θέλει να πάει. «Αυτή ήταν μια καλή εμπειρία του να μάθεις πώς να βρεις τι πραγματικά εξυπηρετεί ένα τραγούδι», λέει ο Hazard. “Ακόμα και με το Roots of Earth Are Eating My Home, ακόμα και όταν είχαμε μια ακραία επιρροή grindcore, ήθελα να είναι πιασάρικο.” Ο Walker αναφέρει επίσης τη δουλειά του συγκροτήματος με τους The Body που τον βοήθησε να «αναγνωρίσει ότι υπήρχε αξία στην ποπ μουσική».
Κατά συνέπεια, το Coagulated Bliss διαθέτει μερικά από τα ισχυρότερα τραγούδια του Full of Hell: Gone is the frenetic flailing of Garden of Burning Apparitions and Weeping Choir. Στη θέση του υπάρχει ένας πλουσιότερος, παχύτερος ήχος, πολύ λιγότερο διακοσμημένος – και κάπως βαρύτερος από ποτέ.

Ενώ η εστίαση στη σύνθεση τραγουδιών κάνει ήδη το Coagulated Bliss το πιο γειωμένο άλμπουμ στον κατάλογο του Full of Hell, είναι επίσης ο πρώτος δίσκος Full of Hell που προσπαθεί σοβαρά να αντικατοπτρίζει τον κόσμο γύρω του – όχι με κάποιο ευρύ, μονοτονικό τρόπο, αλλά την καθημερινή φρίκη της ζωής στη μικρή πόλη της Αμερικής.
Τρία από τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος μεγάλωσαν στο Ocean City.
Ο Hazard και ο Bland εξακολουθούν να ζουν εκεί, ενώ ο Walker βρίσκεται στην κεντρική Πενσυλβάνια και ο μπασίστας Samuel DiGristine μετακόμισε στη Φιλαδέλφεια. «Το αμερικανικό όνειρο είναι μικρές πόλεις», λέει ο Hazard. “Αλλά όποιος έχει μεγαλώσει σε μια μικρή πόλη συνειδητοποιεί ότι είναι εξίσου γαμημένο σε μια μικρή πόλη όπως είναι σε μια μεγάλη πόλη – αν όχι περισσότερο, επειδή είναι πιο συμπυκνωμένο”.

Οι στίχοι του Walker πάντα πλαισιώνουν τον πόνο τους με αυτό που αποκαλεί «φανταστικά, μεταφορικά σκατά», αλλά στο Coagulated Bliss η γραφή του είναι σαφής και άμεση.
Ο τίτλος του άλμπουμ έχει σκοπό εν μέρει να αντικατοπτρίζει την ιδέα της υπερβολικής επιδίωξης της ευτυχίας που οδηγεί στη δυστυχία – είτε στον εθισμό, την απληστία ή οτιδήποτε άλλο. «Η ευτυχία σου είναι ανέφικτη και δεν ξέρεις γιατί», λέει. «Πάρα πολύ από αυτή την ευδαιμονία, νομίζεις ότι έχεις βρει το τελικό σου σημείο, αλλά είναι πραγματικά μόνο αυτό το μικρό, μικροσκοπικό, μικρό πράγμα που πρόκειται να καταστρέψει τη γαμημένη ζωή σου.
Και αυτό θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε».

Η κακία του άλμπουμ και η σαφής ανάγνωση του κόσμου γύρω του από τον Walker μπορεί να σαρώνει ως μισανθρωπία, αλλά προέρχεται από ένα μέρος απογοήτευσης που οδηγείται από μια βαθιά αγάπη για τους ανθρώπους, τη ζωή και τον κόσμο. «Δεν υπάρχει πολύς θυμός, για να είμαι ειλικρινής», λέει. «Δεν έχω νιώσει ποτέ θυμό όταν παίζουμε, ποτέ. Νιώθω σαν ηλεκτρισμός που έχει συσσωρευτεί στο σώμα μου και πρέπει να βγει. Αλλά νιώθω πιο βαθιά θλίψη από ποτέ θυμό».

Ο κόσμος μπορεί να βρίσκεται σε μια συνεχή κατάσταση πικρής ροής, αλλά οι Full of Hell δεν ακούγονται ποτέ περισσότερο σαν στο σπίτι τους. «Έχουμε αποβάλει κάθε είδους “ανήκουμε σε αυτόν τον χώρο, τι περιμένουν οι άνθρωποι από εμάς”», λέει ο Walker. «Η χαρά βρίσκεται στην καταδίωξη».
Η χαλάρωση της λαβής τους στην κατεύθυνση της μουσικής τους την έχει κάνει να αισθάνεται παραδόξως πιο κοντά στο κόκαλο. «Οι άνθρωποι τείνουν να τρυπώνουν τον εαυτό τους τόσο βαθιά σε πράγματα που αγαπούν», λέει ο Walker. «Είναι πάρα πολύ καλό πράγμα και σχεδόν το φτηναίνει».
Περιορίζοντας τον ήχο τους, οι Full of Hell δεν βρίσκουν απλώς έναν νέο δρόμο προς τα εμπρός: αποδεικνύουν ότι λίγο λιγότερο καλό πράγμα μπορεί να προσθέσει πολλά περισσότερα.

Coagulated Bliss was recorded at Developing Nations in Baltimore by Kevin Bernstein, mixed by Taylor Young at The Pit Recording Studio in Van Nuys California and mastered by Nick Townsend of Infrasonic Sound in Los Angeles California.

Full of Hell are:
Spencer Hazard (guitar/electronics)
David Bland (drums/vocals)
Samuel DiGristine (bass/sax/vocals)
Dylan Walker (vocals/electronics/lyrics)
Gabriel Solomon (guitar)

Full of Hell online:
https://www.fullofhell.com
https://www.facebook.com/fullofhell
https://www.instagram.com/fullofhell
https://fullofhell.bandcamp.com/music
https://evilgreed.net/collections/fullofhell

Full of Hell - Doors To Mental Agony (Official Video)