You are currently viewing Οι Extreme Metal τιτάνες, Mass Punishment, παρουσιάζουν το “Godless America” (Official Music Video)

Οι Extreme Metal τιτάνες, Mass Punishment, παρουσιάζουν το “Godless America” (Official Music Video)

Η extreme metal δύναμη, Mass Punishment, αποκαλύπτει με υπερηφάνεια το επίσημο music video για το δυνατό κομμάτι “Godless America”, single από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους “Proving Grounds, Vol.1”, που θα κυκλοφορήσει μέσω του Wormholedeath.

Αυτό το τραγούδι είναι μια ενστικτώδης αντίδραση στον εφιάλτη του χάους και του διχασμού, που έχει καταλάβει τις Ηνωμένες Πολιτείες στον πυρήνα τους.
Από τα οδυνηρά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 και τους πολέμους που ακολούθησαν, μέχρι τα ταραχώδη lockdown, τις διαμαρτυρίες και τις ταραχές, που επιδεινώθηκαν από την οικονομική αναταραχή και την παραπαίουσα ηγεσία, όλα επιδεινώθηκαν από μια διεφθαρμένη κυβέρνηση που παραπαίει στο χείλος της πολιτικής αναταραχής.
Σε σκηνοθεσία του τραγουδιστή του συγκροτήματος, Erick Laurino, αυτό σηματοδοτεί τη δεύτερη προσπάθειά τους για music video.
Συνδυάζοντας επιδέξια οπτικά εντυπωσιακές σκηνές πραγματικών γεγονότων, με μια συναρπαστική ερμηνεία από τα μέλη του συγκροτήματος, Erick Laurino και Christopher Milos, αυτή η παραγωγή είναι εγγυημένο ότι θα μαγέψει τους θεατές και θα πυροδοτήσει μια έκκληση για αλλαγή.

Οι Mass Punishment είναι ένα 4μελές Metalcore/Extreme Metal συγκρότημα, βασισμένο στη μουσική του New Jersey που έχει σχεδιαστεί για να ενημερώνει, αλλά και να χτυπά τόσο σκληρά όσο τα γεγονότα και τα γεγονότα για τα οποία γράφονται τα τραγούδια.
Τρέχοντα γεγονότα σε κοινωνική, πολιτική, περιβαλλοντική και οικονομική κλίμακα.
Της κυβερνητικής διαφθοράς και της ερήμωσης με έναν πληθυσμό που αντιμετωπίζει το θάνατο από το σχεδιασμό.

Μια μοναδική συγχώνευση επιρροών από εμβληματικά συγκροτήματα όπως οι Pantera, Slayer, Fear Factory, Megadeth, Anthrax, Iron Maiden, Korn, Misery Signals, Emmure, Slipknot, Rush και Soulfly, οι Mass Punishment προσφέρουν έναν ήχο που είναι τόσο ισχυρός όσο και επιβλητικός.

Mass Punishment is:
Erick Laurino (Vocals)
Christopher Milos (Guitars)
Scott Ferguson (Bass)
Brian Donat (Drums)

Connect with Mass Punishment:
www.masspunishment.com
www.instagram.com/masspunishment
www.tiktok.com/@masspunishment
www.facebook.com/Mass-Punishment
youtube.com/@masspunishmentofficial6740
mpnation.bandcamp.com/track/god-less-america
www.reverbnation.com/masspunishment