You are currently viewing Οι Duindwaler κάνουν πρεμιέρα το νέο τους κομμάτι!!

Οι Duindwaler κάνουν πρεμιέρα το νέο τους κομμάτι!!

Στις 21 Μαρτίου διεθνώς, οι Duindwaler θα κυκλοφορήσουν το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους “In het Heemskerks duin”.
Η Void Wanderer Productions και η War Productions θα χειριστούν το digipack CD και τις ψηφιακές εκδόσεις, ενώ η Zwaertgevegt θα χειριστεί την έκδοση κασέτας.

Αντί για αυτή την ανακοίνωση, οι Duindwaler έκαναν πρεμιέρα το νέο ομώνυμο κομμάτι “In het Heemskerks duin” στη διαδικτυακή πύλη ZwareMetalen.com.
Ακούστε ολόκληρο το ομώνυμο κομμάτι του Duindwaler “In het Heemskerks duin” αποκλειστικά ΕΔΩ.

Ξεκινήστε ένα οδυνηρό ταξίδι στην άβυσσο με το “In het Heemskerks duin”, το πλήρες ντεμπούτο του ολλανδικού black metal συγκροτήματος Duindwaler.
Μια αινιγματική δύναμη στη σφαίρα του black metal, αυτό το άλμπουμ ξεπερνά τα όρια της ηχητικής ακρότητας, ρίχνοντας ένα πέπλο σκότους που καταπίνει τον ακροατή σε μια απόκοσμη εμπειρία.
Ντυμένο με τη στοιχειωμένη ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει το black metal, το “In het Heemskerks duin” είναι ένα ηχητικό μωσαϊκό που υφαίνει φουσκωτές κιθάρες με τρέμολο, παιχνιδιάρικες μπασογραμμές, βροντερά blastbeats και αγωνιώδη φωνητικά.
Η αμείλικτη επίθεση του ήχου χαρακτηρίζεται από τη συνολική σκληρότητα και την έλλειψη εισαγωγών.

Η παραγωγή του άλμπουμ είναι μια ηχητική κάθοδος στην άβυσσο, με έναν ακατέργαστο και ακατέργαστο ήχο που συλλαμβάνει την αρχέγονη ενέργεια της μουσικής.
Οι κιθαριστικοί τόνοι διαπερνούν τη μίξη σαν παγωμένοι άνεμοι, ενώ τα τύμπανα αντηχούν σαν βροντή, δημιουργώντας μια καθηλωτική ακουστική εμπειρία που μεταφέρει τον ακροατή σε έρημα απόκοσμα τοπία.

Το “In het Heemskerks duin” αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσης των Duindwaler στην black metal αισθητική, ωθώντας τα όρια του είδους, παραμένοντας πιστό στις ρίζες του.
Με κάθε κομμάτι, ο περιπλανώμενος προσκαλεί το κοινό να αντιμετωπίσει τις σκιές μέσα του και να αγκαλιάσει την καθαρτική απελευθέρωση που μπορεί να βρεθεί μόνο μέσα στα σκοτεινά, ταραχώδη βασίλεια του black metal.
Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στην καρδιά της αφάνειας, όπου οι αμμόλοφοι του Heemskerk περιμένουν να σας τυλίξουν στην ανατριχιαστική αγκαλιά του.

Εν τω μεταξύ, ακούστε το ολοκαίνουργιο ομώνυμο κομμάτι “In het Heemskerks duin” αποκλειστικά ΕΔΩ, ευγενική προσφορά του ZwareMetalen.com.
Πληροφορίες προπαραγγελίας μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Το εξώφυλλο, ευγενική προσφορά του A.A.W.R., και η λίστα κομματιών έχουν ως εξής:

1. Vaderlands vuur [7:52]
2. Razende wind [4:37]
3. In het Heemskerks duin [6:45]
4. Het duister bestormd [5:18]
5. Alle rust verdwenen [5:31]
6. Schim in de duinen [6:06]

MORE INFO:
www.facebook.com/duindwaler
www.duindwaler.bandcamp.com

  • Post author:
  • Post category:Latest News
  • Reading time:2 mins read