You are currently viewing Οι deathrashers Boundless Chaos μεταδίδουν ολόκληρο το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Sinister Upheaval”.

Οι deathrashers Boundless Chaos μεταδίδουν ολόκληρο το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Sinister Upheaval”.

Σήμερα, οι αρχαίοι deathrashers Boundless Chaos μεταδίδουν ολόκληρο το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους, Sinister Upheaval, στο κανάλι New Wave of Old School Thrash Metal στο YouTube. Στις19 Ιανουαρίου από την Dying Victims Productions, το Sinister Upheaval του Boundless Chaos κυκλοφορεί αποκλειστικά ΕΔΩ.

Με καταγωγή από τη Γερμανία, τη γη που πάντα ξεχείλιζε από αρχαία thrash metals, το Boundless Chaos γεννήθηκε το έτος 2017 όταν οι M.F., P.K., T.B. και M.J. σήκωσαν αιματηρό deathrash κατευθείαν από τις στάχτες της κόλασης. Με ένα βίαιο μπαράζ από τύμπανα, κιθάρες και παλλόμενες μπασογραμμές, λατρεύουν αμετανόητα τον ήχο του παλιού. Το 2019, ο Ε.Μ. ολοκλήρωσε τη δύναμη. Τώρα ολόκληροι, οι Boundless Chaos φτύνουν το κολασμένο ευαγγέλιο του χάους, της αναταραχής, της φωτιάς και του αντιφασισμού σε ένα EP το 2020 και στη συνέχεια σε δύο διασπάσεις το 2020 – μία με τους Idle Ruin, η δεύτερη με τους συναδέλφους Γερμανούς Reign in Blood.

Παρόλα αυτά, τα καλύτερα δεν είχαν έρθει ακόμα, και τώρα έφτασαν στο ντεμπούτο άλμπουμ των Boundless ChaosSinister Upheaval. Με τον εύστοχο τίτλο, το Sinister Upheaval είναι μια καταστροφική επίθεση θανατηφόρου thrash χτισμένη πάνω σε ένα φλογερό θεμέλιο των πρώιμων Dark Angel, Possessed, Texas’ Devastation, Sepultura’s Schizophrenia, και φυσικά, Sodom’s Persecution Mania (και ακόμη και Agent Orange!). Εδώ, το Boundless Chaos εμμένει στη δοκιμασμένη ‘n’ αληθινή φόρμουλα τους, αλλά απλώς μεγιστοποιεί τους μυς και σφίγγει την εκτέλεση. Όταν κοσμείται με μια καλά στρογγυλεμένη (αλλά απαραίτητα βρώμικη) παραγωγή, το αποτέλεσμα δεν είναι τίποτα λιγότερο από ισχυρό. Και προσθέτοντας στο χάος είναι ο Malte Gericke (Sijjin, πρώην Necros Christos), ο οποίος κάνει guest φωνητικά στο “Guillotine”. Χωρίς τεχνάσματα, χωρίς νεωτερικότητα, χωρίς non-metal επιρροές – απλά απλά απλά THRASH METAL από τα ανίερα χρόνια του 1986 και του ’87, πυρπολημένο και έτοιμο να σας φλεγεί!

Ετοιμαστείτε να αναφλεγείτε αποκλειστικά ΕΔΩ, ευγενική προσφορά του New Wave of Old School Thrash Metal καναλιού στο YouTube. Το εξώφυλλο και το tracklisting έχουν ως εξής:

Sinister Upheaval Track-list
1. Down
2. High Tension
3. Arson from Beyond
4. Kromer’s Whistle
5. Guillotine
6. Tyrant’s Call
7. Blasphemous Rupture
8. Rip out the Roots
9. Demons Unchained

MORE INFO:
www.facebook.com/boundlesschaos

www.dying-victims.de 
www.facebook.com/dyingvictimsproductions 

Boundless Chaos - Sinister Upheaval (Full Album, 2024)

  • Post author:
  • Post category:Latest News
  • Reading time:4 mins read