You are currently viewing Οι Death Metallers “DETERIOROT” αποκαλύπτουν το επίσημο μουσικό βίντεο του “Return To Rot”!

Οι Death Metallers “DETERIOROT” αποκαλύπτουν το επίσημο μουσικό βίντεο του “Return To Rot”!

Οι θρύλοι του death metal DETERIOROT κυκλοφόρησαν το επίσημο μουσικό βίντεο για το “Return to Rot” στις 29 Ιουνίου 2024. Αυτό το βίντεο είναι το πρώτο από τα τρία μιας σειράς που θα κάνει πρεμιέρα μία φορά το μήνα για τους επόμενους τρεις μήνες, υποστηρίζοντας το τελευταίο τους άλμπουμ, The Rebirth, που κυκλοφόρησε μέσω της XTREEM MUSIC και της FAITHLESS ENTERTAINMENT.

Οι θαυμαστές των Immolation, Autopsy και Amorphis (Privilege of Evil era) θα βρουν πολλά να εκτιμήσουν στην τελευταία προσφορά του DETERIOROT. Το The Rebirth αναδεικνύει την ακλόνητη δέσμευση της μπάντας στην αληθινή underground old-school death metal σκηνή.

Οι DETERIOROT ιδρύθηκαν το 1989 και αποτελούν έναν από τους πρωτοπόρους και αφανείς ήρωες της death metal σκηνής του NJ/NY-USA, μαζί με αξιόλογα συγκροτήματα όπως οι Revenant, Ripping Corpse, Immolation, Incantation και Mortician. Γνωστοί για τον έντονο και ασυμβίβαστο ήχο τους, οι DETERIOROT συνεχίζουν να διευρύνουν τα όρια του είδους με την τελευταία τους κυκλοφορία.

Το μουσικό βίντεο του “Return to Rot” προσφέρει μια σπλαχνική και ισχυρή οπτική εμπειρία, συμπληρώνοντας τέλεια τα σκοτεινά και στοιχειωμένα θέματα του κομματιού. Καθώς το συγκρότημα προετοιμάζεται για την κυκλοφορία αυτής της σειράς βίντεο, οι θαυμαστές μπορούν να προσβλέπουν σε πιο καταστροφικό περιεχόμενο τους επόμενους μήνες.