You are currently viewing Οι Blacktoothed κυκλοφορούν νέο single/video και ανακοινωσαν ημερομηνίες με Amity Affliction & Emmure

Οι Blacktoothed κυκλοφορούν νέο single/video και ανακοινωσαν ημερομηνίες με Amity Affliction & Emmure

Το γερμανικό rock/metal τρίο Blacktoothed, κυκλοφόρησε ένα νέο single/video με τίτλο «Hell’s Paradise», μια μυστηριακή συγχώνευση φωνητικών, κιθαρών και κινηματογραφικών στοιχείων, δημιουργώντας ένα στοιχειωμένο ακουστικό τοπίο, που κυκλοφορεί τώρα μέσω της Arising Empire.
Το τραγούδι περιλαμβάνει ένα στιβαρό ρεφρέν και ένα συναρπαστικό riff, ενισχυμένο από την επιβλητική φωνητική παράδοση του Felix Fröhlich από τους BITE.

Δείτε το βίντεο εδώ: https://youtu.be/ E99QFuduRGU
Stream εδώ: https://arisingempire.com/hellsparadise

Ο κιθαρίστας Matti χαρακτηρίζει το κομμάτι ως συλλαμβάνοντας «την αίσθηση του να είσαι παράλυτος και παγιδευμένος μέσα στο ίδιο σου το μυαλό, να αγωνίζεσαι ενάντια στο χρόνο σε ένα παράδοξο άφθονου χρόνου (παράδεισος) αλλά να αγωνίζεσαι να τον χρησιμοποιήσεις με σύνεση (κόλαση)».

Ο τραγουδιστής Hendrik σχολιάζει: «Υπάρχει πάντα ένα τραγούδι σε κάθε άλμπουμ που εξελίσσεται σημαντικά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συγγραφής και ηχογράφησης.
Ο Matti έγραψε ουσιαστικά το «Hell’s Paradise» δύο φορές.
Η εμπιστοσύνη στη διαδικασία ήταν ζωτικής σημασίας και είμαστε ενθουσιασμένοι με την τελική ατμόσφαιρα του τραγουδιού, ειδικά με τη συμβολή του Felix».

Δείτε τους Blacktoothed ζωντανά στις ακόλουθες ημερομηνίες με τους The Amity Affliction και Emmure:
06.08. HU Budapest, Akvarium
11.08. DE Leipzig, Conne Island**
13.08. DE Berlin , SO36**
19.08. LUX Luxembourg, Atelier
20.08. DE Cologne, Essigfabrik
21.08. NL Tilburg, 013
**Emmure not appearing

Σε παραγωγή του κιθαρίστα των Annisokay, Cristoph Wieczorek και του Julian Breucker στο στούντιο Sawdust Recordings, το τελευταίο άλμπουμ των Blacktoothed JULI τους είδε να ακονίζουν το αληθινό τους μουσικό στυλ.

Μεταδώστε/αγοράστε το JULI εδώ: https://arisingempire.com/juli

Το συγκρότημα έχει δημιουργήσει ένα εκπληκτικό βιογραφικό, τα τελευταία χρόνια, εμφανίζονται στο Impericon Festival και μοιράζοντας σκηνές με τους Annisokay, Bad Omens, Hands Like Houses, Polaris, Thundermother, Acres και πολλούς άλλους.

Οι Blacktoothed είναι:
Hendrik | φωνητικά
Mathilde |κιθάρα
David | τύμπανα

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://www.instagram.com/ blacktoothed
https://www.facebook.com/ blacktoothed
https://www.tiktok.com/@blacktoothed
https://twitter.com/ blacktoothedde