You are currently viewing Οι ATRONOS ορίζουν ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο άλμπουμ “Erwachen”, αποκαλύπτουν το πρώτο κομμάτι – περιλαμβάνει μέλη των MAVORIM, EISENKULT, AD MORTEM, DRUDENSANG..

Οι ATRONOS ορίζουν ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο άλμπουμ “Erwachen”, αποκαλύπτουν το πρώτο κομμάτι – περιλαμβάνει μέλη των MAVORIM, EISENKULT, AD MORTEM, DRUDENSANG..

Η Purity Through Fire ανακοινώνει την 21η Δεκεμβρίου ως διεθνή ημερομηνία κυκλοφορίας του δεύτερου άλμπουμ των Atronos “Erwachen” σε CD, A5 digipack και βινύλιο LP.

Ήταν μόλις το φθινόπωρο του περασμένου έτους όταν οι Atronos κυκλοφόρησαν το διάσημο ντεμπούτο άλμπουμ τους “Fehde” μέσα από το προπύργιο της Purity Through Fire.
Παρά τη φαινομενική νεωτερικότητα του συγκροτήματος, οι Atronos έμοιαζαν σαν παλιές ψυχές, και για καλό λόγο: ο mainman Henker είναι ένας παραγωγικός underground βετεράνος του οποίου οι τωρινές μπάντες περιλαμβάνουν τους Ad Mortem καθώς και τους Drudensang και τους Blodskut.
Μαζί του ήταν ο πρώην τραγουδιστής των Mavorim / Eisenkult Baptist, και μαζί έκαναν τον Fehde μια εντελώς αναζωογονητική επίθεση folk black metal μανίας.
Σκουλήκι αυτιών στον νιοστό βαθμό, θα δυσκολευόσασταν να βρείτε μια πιο ισχυρή και επαγγελματική εκδοχή του σύγχρονου γερμανικού black metal προσανατολισμένου στις ρίζες από το ντεμπούτο άλμπουμ των Atronos.

Κρατώντας ψηλά τα σπαθιά τους, οι Atronos επιστρέφουν στη μάχη με ένα ακόμα πιο ογκώδες δεύτερο άλμπουμ.
Με τον εύστοχο τίτλο “Erwachen”, το δεύτερο πλήρες album των Atronos είναι ένα εκτεταμένο κάλεσμα σε όλες τις παγανιστικές ψυχές.
Όχι άδικα είναι το τελευταίο κομμάτι με τίτλο “Transformation”, γιατί ενώ το τρίο (ο ντράμερ του Eisenkult Valfor έχει ενταχθεί στο lineup) διατηρεί τη μελαγχολική/ηρωική μελωδικότητα του Fehde, το “Erwachen” ξεκινά ένα εντελώς πιο επικό ταξίδι στο κλασικό παγανιστικό black metal με ρίζες της δεκαετίας του ’90.

Έτσι, λυδία λίθος όπως το Windir, το Thyrfing και ο Άδης της Νορβηγίας ενσωματώνονται στο σθεναρά τευτονικό θεμέλιο του Atronos, αλλά φτύνουν πίσω ως ένα κυριολεκτικά τεράστιο τοπίο θριάμβου και τραγωδίας, ατελείωτα δάση και ακόμη πιο ατελείωτα όνειρα.
Η διαστρωμάτωση των synth χορωδιών είναι ιδιαίτερα σημαντική εδώ.
Με το πιο μετρημένο βάδισμα στο οποίο κινείται ο Atronos στο “Erwachen”, έτσι και τα πυκνά φουσκώματα του ήχου παίρνουν το χρόνο τους για να απορροφήσουν τον ακροατή στα ξεχασμένα βασίλειά τους.
Ως εκ τούτου, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το άλμπουμ αποτελείται από πέντε τραγούδια σε 41 λεπτά: το ιδανικό μακιγιάζ για μέγιστη εμβύθιση.

Αλλά για να μην νομίζει κανείς ότι το τρίο είναι απόλυτα αφοσιωμένο στο να πάρει τον (επικό) χρόνο του, ο Henker και το πλήρωμα μπορούν ακόμα να ξεσηκωθούν με τους καλύτερους Γερμανούς αδελφούς τους – αλλά ο τελικός προορισμός εδώ είναι ο θρόνος των παλιών θεών και όχι η μπυραρία.
Γίνετε μάρτυρες του ένδοξου μεγαλείου του Erwachen του Atronos!

Ξυπνήστε με το ολοκαίνουργιο κομμάτι “Was uns so schrecklich hasst” ΕΔΩ στο επίσημο κανάλι των Purity Through Fire στο YouTube.
Το εξώφυλλο και το tracklisting έχουν ως εξής:

Tracklisting for Atronos’ Erwachen
1. Was uns so schrecklich hasst [6:36]
2. Alles geht dahin [5:51]
3. Tobsucht [8:01]
4. Erwache [11:02]
5. Transformation [8:47]

MORE INFO:
www.atronos.bandcamp.com

  • Post author:
  • Post category:Latest News
  • Reading time:1 mins read