You are currently viewing Οι ANTIFLESH παρουσιάζουν το lyric video για το “Funeral Whore” στο YouTube

Οι ANTIFLESH παρουσιάζουν το lyric video για το “Funeral Whore” στο YouTube

Ετοιμαστείτε να βυθιστείτε στο σκοτάδι καθώς οι ANTIFLESH, η τρομερή black metal δύναμη από το Βρότσλαβ της Πολωνίας, κυκλοφορεί το επίσημο lyric video για το “Funeral Whore”, το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους “Hosanna”, που θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου 2024.

Watch the lyric video for “Funeral Whore”
https://www.youtube.com/watch?v=ABDVc2Pf6CE

“Hosanna” pre-orders are available now:
➡️ Webshop: https://tinyurl.com/buyhosanna
➡️ Bandcamp: https://tinyurl.com/buyantiflesh

Από την ίδρυσή τους το 2013, οι ANTIFLESH έχουν χαράξει ένα μονοπάτι ηχητικής καταστροφής, με επικεφαλής τον αινιγματικό εγκέφαλο V.
Οι στοιχειωτικές συνθέσεις τους και η σπλαχνική φωνητική τους απόδοση προσφέρουν μια ζοφερή αντανάκλαση της ανθρώπινης κατάστασης, αφήνοντας ένα ανεξίτηλο σημάδι στη black metal σκηνή.
Η αδυσώπητη αναζήτηση του σκότους από την μπάντα είναι εμφανής στο νέο τους άλμπουμ “Hosanna”, μια μηδενιστική οδύσσεια μέσα από τους πιο σκοτεινούς διαδρόμους της ανθρώπινης ψυχής.

Το “Funeral Whore” αποτελεί παράδειγμα του χαρακτηριστικού ήχου των ANTIFLESH, υφαίνοντας περίπλοκες μελωδίες με μηδενιστικά μηνύματα που διαπερνούν την ψυχή του ακροατή σαν ακονισμένη λεπίδα.
Το λυρικό βίντεο, που δημιουργήθηκε από την ταλαντούχα Temira De Temirin, απογειώνει την εμπειρία, παραδίδοντας μια οπτική ιστορία που συμπληρώνει τέλεια την έντονη ενέργεια της μουσικής.
Αυτή η συνεργασία έχει οδηγήσει σε μια ισχυρή οπτική και ακουστική εμπειρία που βυθίζει τους θεατές στο ανυποχώρητο σκοτάδι της μπάντας.

Η δισκογραφία των ANTIFLESH αποτελεί απόδειξη της αμείλικτης τέχνης τους, από το ωμό και αχαλίνωτο demo τους “In Peccatis Nostris in Sanguine” το 2014 έως το ντεμπούτο LP τους “Ashes” το 2020.
Με το “Hosanna”, ηχογραφημένο μέσα στις σκιές της Shaman’s Records, οι ANTIFLESH συνεχίζουν να διευρύνουν τα όρια του old-school μηδενιστικού black metal, εξερευνώντας θέματα παρακμής, ερήμωσης και ματαιότητας της ύπαρξης σε 12 κομμάτια συνολικής διάρκειας 52 λεπτών.

Το εξώφυλλο και το φυλλάδιο του άλμπουμ από την Temira De Temirin χρησιμεύουν ως οπτική πύλη για τις στοιχειωμένες μελωδίες και τους δηλητηριώδεις στίχους μέσα, τραβώντας τους ακροατές βαθύτερα σε ένα βασίλειο αχαλίνωτου σκότους. Διαθέσιμο ψηφιακά και σε μορφή CD με έγχρωμο φυλλάδιο 12 σελίδων που περιέχει στίχους, το “Hosanna” υπόσχεται να είναι ένα ανατριχιαστικό ταξίδι στις πιο σκοτεινές εσοχές της ανθρώπινης ψυχής.

Σημειώστε τα ημερολόγιά σας για τις 14 Ιουνίου 2024 και ετοιμαστείτε να αγκαλιάσετε την αναπόφευκτη φθορά κάθε ύπαρξης καθώς οι ANTIFLESH σας βυθίζει στα βάθη της απελπισίας με το “Hosanna”!

ANTIFLESH is:
V – war tongue, 6-string hellish confession
S – wall crusher, hell tongue
B – 6-string blasphemy
M – hellblast

Find ANTIFLESH:
https://www.facebook.com/AntiFleshband
https://www.instagram.com/antifleshband