You are currently viewing Οι ALCHEMIA παρουσιάζουν το live video “Mind Prison” από το Horror Expo Festival!

Οι ALCHEMIA παρουσιάζουν το live video “Mind Prison” από το Horror Expo Festival!

Erlangen, Γερμανία, 7 Μαρτίου 2024. Η βραζιλιάνικη horror metal μπάντα Alchemia, παρουσιάζουν σήμερα το live βίντεο του τραγουδιού τους “Mind Prison”.
Η συναυλία πήρε μέρος στο Horror Expo Festival του 2023 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, μια τοποθεσία με ιδιαίτερη σημασία για το συγκρότημα.

«Το Horror Expo είναι το μέρος όπου οι Alchemia έπαιξαν ζωντανά για πρώτη φορά το 2019, ανοίγοντας για τους Therion», εξηγεί ο τραγουδιστής και ιδρυτής Victor Piiroja.
«Η επιστροφή στο φεστιβάλ ήταν πραγματικά ξεχωριστή και νιώσαμε υποχρεωμένοι να εκτελέσουμε με ενέργεια, καθώς αυτή η εκδήλωση κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας».

Ενώ γοητεύουν το κοινό σε όλο τον κόσμο με τη ζωντανή παρουσία τους, οι Alchemia ηχογραφούν αυτή τη στιγμή το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ τους, “Become Human”, στη Γερμανία.
Οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν να βιώσουν την ηχητική μαεστρία του συγκροτήματος από πρώτο χέρι, στο επερχόμενο φεστιβάλ Summer Breeze Open Air Brasil, που θα πραγματοποιηθεί στις 26-28 Απριλίου στο Memorial da América Latina στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Σχετικά με τους Alchemia:
Οι Alchemia είναι ένα βραζιλιάνικο horror metal συγκρότημα που δημιουργήθηκε στο Σάο Πάολο το 2018.
Το ντεμπούτο άλμπουμ του συγκροτήματος, “Inception”, κυκλοφόρησε το 2021 από την ιταλική εταιρεία WormholeDeath Records και βοήθησε τους Alchemia να γίνουν ένα από τα πιο ελπιδοφόρα horror metal συγκροτήματα στον κόσμο.
Η μουσική του συγκροτήματος είναι σκοτεινή και κινηματογραφική, με στίχους που εξερευνούν θέματα όπως ο προβληματισμός, η συνείδηση, η ψυχική φυλάκιση, οι φοβίες και οι ψυχολογικές διαταραχές.

Sales – “Inception” (CD):
Europe – https://tinyurl.com/26ut664v
Japan – https://tinyurl.com/3cndz56c
Brazil (Shinigami Records): https://tinyurl.com/4jraa9js

Related Sites:
alchemiaband.com
Alchemia social networks:
Instagram: alchemiabandofficial
Facebook: alchemiaobandofficial
Twitter: alchemiabandoff

ALCHEMIA - MIND PRISON - LIVE (OFFICIAL MUSIC VIDEO)