You are currently viewing Οι ACATHEXIS μεταδίδουν το νέο τους album “Immerse” στο Black Metal Promotion!

Οι ACATHEXIS μεταδίδουν το νέο τους album “Immerse” στο Black Metal Promotion!

Σήμερα, οι ατμοσφαιρικοί black metallers Acathexis, μεταδίδουν ολόκληρο το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ τους, “Immerse”, στο κανάλι Black Metal Promotion στο YouTube.
Πρόκειται να κυκλοφορήσει διεθνώς στις 20 Μαρτίου ως κοινή κυκλοφορία μεταξύ της Amor Fati Productions και της Extraconscious Records, ακούστε το “Immerse” των Acathexis στο σύνολό του αποκλειστικά ΕΔΩ.

Μερικές φορές στην ιστορία μιας μπάντας, υπάρχει μια στιγμή όπου η ηρεμία έρχεται μετά την καταιγίδα, όταν η πρώτη τους έξοδος καίει έντονα, καθιστώντας τον εαυτό της σχεδόν αδύνατο να ανταγωνιστεί.
Το να το επαναλάβουμε απλά θα ήταν λάθος, οπότε ήρθε η ώρα να αλλάξουμε.
Μια σημαντική αλλαγή, αλλά όχι στον πυρήνα της μουσικής, απλά μια αλλαγή στις τονικότητες, από σκληρή σε ομαλή, από επώδυνη σε όμορφη…

Ο Jake, ο Dany και η Déhà επιστρέφουν με το καυστικό στυλ του ατμοσφαιρικού black metal.
Όπως η ροή της ανθρώπινης εμπειρίας, οι εκρηκτικοί παλμοί της ταχύτητας του φωτός διαπλέκονται με ενδοσκοπικά περάσματα για να εκφράσουν μια αναταραχή συναισθημάτων και ενέργειας, με σπαρακτικές κραυγές, σκληρές κιθάρες που καλύπτουν τη σοβαρότητα, που παράγονται θριαμβευτικά αλλά με το σημάδι κάθε μέλους αποτυπωμένο καθαρά πάνω του.
Δεν έχουν αλλάξει και έχουν πολλά περισσότερα να πουν με τον ήχο που έχει γίνει το χαρακτηριστικό τους.

Με παραγωγή μεταξύ των τριών στούντιο album τους στην Αργεντινή, τις ΗΠΑ και το Βέλγιο, η διηπειρωτική μπάντα κατάφερε ένα άλλο tour de force με απόσταση και πειθαρχία που, έξι χρόνια αργότερα, κάνει τους Acathexis μια μπάντα που είναι κάτι περισσότερο από τον συνασπισμό των μελών πίσω από τους Mare Cognitum, Los Males del Mundo ή Silver Knife, αλλά ένα δικό της θηρίο.

Ενόψει της αυριανής διεθνούς κυκλοφορίας του, ακούστε το “Immerse” στο σύνολό του αποκλειστικά ΕΔΩ, ευγενική προσφορά του καναλιού Black Metal Promotion στο YouTube. Το εξώφυλλο και το tracklisting έχουν ως εξής:

 

1. Dreams of Scorched Mirrors [11:39]
2. Adrift in Endless Tides [12:38]
3. The Other [9:37]
4. A Slow, Weary Wind [15:58]

MORE INFO:
www.acathexis.bandcamp.com
www.facebook.com/acathexisband