You are currently viewing Οι τιτάνες του heavy metal VOICE επιστρέφουν με το ολοκαίνουργιο άλμπουμ “Holy or Damned”. Ένα πρώτο Video Single κάνει πρεμιέρα τώρα!

Οι τιτάνες του heavy metal VOICE επιστρέφουν με το ολοκαίνουργιο άλμπουμ “Holy or Damned”. Ένα πρώτο Video Single κάνει πρεμιέρα τώρα!

Οι VOICE επιστρέφουν με ένα άλμπουμ που θα κάνει την καρδιά κάθε metal οπαδού να χτυπά πιο γρήγορα!
Μετά την επιτυχημένη επιστροφή τους το 2017 με το άλμπουμ “The Storm”, επιστρέφουν πλέον στις ρίζες τους και παρουσιάζουν ένα πολύπλευρο νέο άλμπουμ, στο οποίο κάθε τραγούδι ρέει απρόσκοπτα στο επόμενο, ενώ το τόξο του σασπένς διατηρείται συνεχώς.
Αυτό το έργο ανήκει αναμφίβολα στη συλλογή κάθε metalhead που εκτιμά τις πιασάρικες συνθέσεις, μια καλά μελετημένη μουσική ιδέα και μια εντυπωσιακή παραγωγή!

Το “Holy Or Damned” θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου 2024 από την Massacre Records, διαθέσιμο σε CD Digipak, Ltd. Βινύλιο LP και ψηφιακή μορφή, η προπώληση μόλις ξεκίνησε στο: https://lnk.to/holyordamned

Το πρώτο single, “The Silence Of Prescience”, κυκλοφορεί τώρα σε όλους τους παρόχους ψηφιακής ροής μέσω του https://voice.bfan.link/ thesilenceofprescience

«Το ξέρεις ο ίδιος, υπάρχουν μέρη ή στιγμές που νιώθεις άβολα και δεν ξέρεις γιατί.
Έχετε συνεχώς την επιθυμία να γυρίσετε ή να ακούσετε θορύβους που σας κάνουν να αισθάνεστε ανασφαλείς.
Ο Thommy Neuhierl (κιθάρες/πλήκτρα) σχολιάζει το νέο single του συγκροτήματος.

Αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που ζουν σε έναν τέτοιο κόσμο όλη την ώρα, περιορίζοντας τον εαυτό τους όλο και περισσότερο και ξεχνώντας την πραγματική ζωή εξαιτίας όλου του φόβου.
Είναι παγιδευμένοι σε έναν απατηλό κόσμο φόβων και χάνουν την επαφή με τους ανθρώπους γύρω τους και μια σαφή εικόνα της καθημερινής πορείας των πραγμάτων σε αυτόν τον κόσμο.

Οι στίχοι στο επερχόμενο άλμπουμ των VOICE, ασχολούνται με τα σκαμπανεβάσματα της ανθρώπινης ύπαρξης.
Έχουν να κάνουν με το να μας αγαπούν και να μας μισούν και δείχνουν πώς η άποψή μας για τον κόσμο μπορεί να αλλάξει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Με το “Holy Or Damned”, η μπάντα συλλαμβάνει την ουσία πάνω από 30 χρόνια μουσικής δημιουργικότητας.
Ιδιαίτερα αξιοσημείωτοι είναι οι guest μουσικοί που έχουν προσκαλέσει οι VOICE σε αυτό το άλμπουμ: ο κιθαρίστας Ragnar Zolberg (Sign, ex-Pain Of Salvation), ο Hans-Jürgen “Jäcki” Reznicek (Silly) και ο Fredy Adler.
Η μίξη του “Holy Or Damned” έγινε από τον Mirko Hoffmann και το mastering έγινε από τον Jaakko Viitalähde στο Virtalähde Mastering.

Σε μια εποχή που η μουσική συχνά καταναλώνεται μόνο βιαστικά και εν κινήσει, οι VOICE ενθαρρύνουν τους ακροατές να πάρουν συνειδητά το χρόνο τους, γιατί το “Holy Or Damned” είναι κάτι περισσότερο από ένα άλμπουμ, είναι ένα ταξίδι που πρέπει να βιωθεί με όλες τις αισθήσεις!

“Holy Or Damned” CD Tracklist:
1. Nevermore
2. The Silence of Prescience
3. In This World
4. Dream On
5. Schizo Dialogues
6. Tears in the Dust
7. Chatroom Whispering
8. Privateer (Bonus Track)
9. Let’s Go Ahead (Bonus Track)
10. Only Grey Remain (Bonus Track)
11. Petrified Dreams

For More Info Visit:
https://voice-metal.com
https://www.facebook.com/VOICEmetalband
https://www.youtube.com/channel/UCT-OgPLM-g81YrWIQvIgrkw

VOICE is:
Oliver Glas – Vocals
Thommy Neuhierl – Guitars, Keyboards
Rainer Wild – Guitars
Sören Glas – Bass
Sven “Leo” Leonhardt – Drums