You are currently viewing Οι Σουηδοί Power Metal Masters BLOODBOUND παρουσιάζουν το video clip “Slayer of Kings” από το επερχόμενο επετειακό live album “The Tales of Nosferatu – Two Decades of Blood (2004 – 2024)”!

Οι Σουηδοί Power Metal Masters BLOODBOUND παρουσιάζουν το video clip “Slayer of Kings” από το επερχόμενο επετειακό live album “The Tales of Nosferatu – Two Decades of Blood (2004 – 2024)”!

Το 2024 σηματοδοτούνται είκοσι χρόνια BLOODBOUND. Είκοσι χρόνια κατά τα οποία η σουηδική power metal μπάντα έχει αφήσει ανεξίτηλη εντύπωση στους οπαδούς και την παγκόσμια metal σκηνή.
Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει δέκα στούντιο άλμπουμ, καθώς και έχουν κάνει πολλές εμφανίσεις και περιοδείες σε φεστιβάλ.

Μόνο πέρυσι, η μπάντα έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο Masters of Rock Festival, η οποία περιλαμβάνεται στο επερχόμενο επετειακό live album τους και στο Blu-Ray, με τίτλο “The Tales of Nosferatu – Two Decades of Blood (2004 – 2024)”! Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου 2024 μέσω της ισχυρής δισκογραφικής AFM Records, μπορείτε να προπαραγγείλετε το αντίτυπο του must-have επετειακού έπους του συγκροτήματος εδώ: https://bloodbound.bfan.link/ the-tales-of-nosferatu

«Τι περίοδος ήταν! 10 στούντιο άλμπουμ, συναυλίες σε περισσότερες από 25 χώρες και συμμετοχές στα chart από όλο τον κόσμο. Όταν κοιτάζω πίσω τα τελευταία 20 χρόνια, μπορώ μόνο να πω πόσο περήφανος είμαι για αυτό που δημιουργήσαμε!» Ο κιμπορντίστας Fredrik Bergh είπε πρόσφατα. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε τα 20 χρόνια των Bloodbound με αυτή την κυκλοφορία – μαζί με εσάς – τους θαυμαστές μας! Χωρίς εσάς δεν είμαστε τίποτα!»

Με τραγούδια όπως τα “Nosferatu”, “The Warlock’s Trail”, “Battle in the Sky”, ή νέα τραγούδια της δισκογραφίας του συγκροτήματος όπως το “Drink with the Gods”, οι BLOODBOUND οι οποίοι σχηματίστηκαν το 2004 από τον Bergh και τον κιθαρίστα Tomas Olsson, καθιέρωσαν γρήγορα τον ήχο τους στον κόσμο της heavy μουσικής.
Όχι μόνο λόγω του τεράστιου ταλέντου τους, αλλά και λόγω της δικής τους σχέσης με τη metal σκηνή, μια αφοσίωση που έρχεται μαζί της και τις δεξιότητες, να γράφουν απίστευτα καλά power metal τραγούδια.

Μετά από μια ζωντανή έκδοση του κλασικού “The Warlock’s Trail” του συγκροτήματος, οι BLOODBOUND κάνουν πρεμιέρα ένα νέο βίντεο κλιπ για το τελευταίο τους single “Slayer of Kings”, τώρα διαθέσιμο σε όλους τους παρόχους ψηφιακής ροής μέσω https://bloodbound.bfan.link/ slayer-of-kings

Εδώ και δύο δεκαετίες, η μόδα των BLOODBOUND μοιάζει ασταμάτητη! Για να γιορτάσουν τα ξεχωριστά γενέθλιά τους το 2024, και ενώ οι BLOODBOUND έχουν επίσης γίνει γνωστοί ως ένα υπέροχο, άκρως διασκεδαστικό live act, το “The Tales of Nosferatu – Two Decades of Blood” θα είναι η τέλεια απόδειξη για αυτό.
Αυτό το ζωντανό άλμπουμ και το Blu-Ray αντικατοπτρίζουν τέλεια τις καλύτερες στιγμές της καριέρας τους και της σκηνικής ενέργειας υψηλής τάσης.
Εκτός από ολόκληρο το σόου Masters of Rock, το Blu-Ray περιλαμβάνει επίσης αποσπάσματα από μια προηγούμενη παράσταση στην Ιαπωνία και όλα τα μουσικά βίντεο των BLOODBOUND που κυκλοφόρησαν μέχρι σήμερα.

Ως ένα ιδιαίτερο και μοναδικό δώρο στους αφοσιωμένους θαυμαστές τους, η επερχόμενη κυκλοφορία των BLOODBOUND θα περιλαμβάνει επίσης ένα κόμικ, το οποίο δημιουργήθηκε από τον μακροχρόνιο συνεργάτη και σχεδιαστή Péter Sallai. Αφηγείται την ιστορία του πώς δημιουργήθηκε η μασκότ του συγκροτήματος Nossen.
Εικονογραφημένο με γούστο και με μια ιστορία προσαρμοσμένη στο συγκρότημα και τα τραγούδια τους, αυτό το έργο είναι ένα απόλυτο must-have έργο τέχνης!

Γιορτάστε τα 20 χρόνια των BLOODBOUND και προπαραγγείλετε το αντίτυπο του επικού επετειακού δίσκου του συγκροτήματος στη διεύθυνση: https://bloodbound.bfan.link/ the-tales-of-nosferatu

Live Album Tracklist:


01 – Bloodtale
02 – Tales from the North
03 – Slayer of Kings
04 – In the Name of Metal
05 – When Fate is Calling
06 – A New Era Begins
07 – Battle in the Sky
08 – Drink with the Gods
09 – The Warlock’s Trail
10 – Moria
11 – Creatures of the Dark Realm
12 – Rise of the Dragon Empire
13 – Nosferatu

Blu-Ray:
BR 01 – Bloodtale
BR 02 – Tales from the North
BR 03 – Slayer of Kings
BR 04 – In the Name of Metal
BR 05 – When Fate is Calling
BR 06 – A New Era Begins
BR 07 – Battle in the Sky
BR 08 – Drink with the Gods
BR 09 – The Warlock’s Trail
BR 10 – Moria
BR 11 – Creatures of the Dark Realm
BR 12 – Rise of the Dragon Empire
BR 13 – Nosferatu
BR 14 – Made of Steel
BR 15 – Bloodtale
BR 16 – Battle in the Sky
BR 17 – Dragons are Forever
BR 18 – Rise of the Dragon Empire
BR 19 – Tales from the North
BR 20 – Drink with the Gods
BR 21 – Creatures Of The Dark Realm
BR 22 – Rise Of The Dragon Empire
BR 23 – Battle In The Sky
BR 24 – Stormborn
BR 25 – In The Name Of Metal

 

For More Info Visit:
https://www.bloodbound.se
https://www.facebook.com/bloodboundmetal
https://www.instagram.com/bloodbound_metal

BLOODBOUND Line-Up:
Patrik J. Selleby (Vocals)
Tomas Olsson (Guitars)
Henrik Olsson (Guitars)
Anders Broman (Bass)
Fredrik Bergh (Keyboards)
Daniel Sjögren (Drums)