You are currently viewing Οι Ολλανδοί black metallers Verwoed κυκλοφορούν το νέο τραγούδι “The Madman’s Dance” στο web-portal NoCleanSinging.com!

Οι Ολλανδοί black metallers Verwoed κυκλοφορούν το νέο τραγούδι “The Madman’s Dance” στο web-portal NoCleanSinging.com!

Σήμερα, οι Ολλανδοί black metallers Verwoed κάνουν πρεμιέρα με το νέο κομμάτι “The Madman’s Dance” στη διαδικτυακή πύλη NoCleanSinging.com. Το κομμάτι είναι το δεύτερο που αποκαλύπτεται από το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ του συγκροτήματος, The Mother, που θα κυκλοφορήσει διεθνώς στις 29 Μαρτίου μέσω των Wolves of Hades και Argento Records. Ακούστε ολόκληρο το “The Madman’s Dance” του Verwoed αποκλειστικά ΕΔΩ.

Το ταξίδι του ολλανδικού αινιγματικού Verwoed ήταν ένα σε συνεχή συνέργεια με την ηχητική εξερεύνηση και καινοτομία. Αυτή η εκρηκτική οντότητα επιστρέφει με μια πολυαναμενόμενη τέταρτη κυκλοφορία και δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ, μια συναρπαστική και απόλυτα καθηλωτική εμπειρία δημιουργικού βάθους από τον τίτλο The Mother.

Το παρελθόν έχει ήδη γίνει μάρτυρας του ενάρετου τρόπου με τον οποίο ο Verwoed συλλογίστηκε και ταξίδεψε μέσα από ασύλληπτες ακουστικές στρατόσφαιρες γεμάτες συναίσθημα, ένταση και αίσθηση σπλαχνικής δέσμευσης. Η Μητέρα αντιλαμβάνεται το project της Ουτρέχτης σαν να κάνει ένα βήμα παραπέρα προς την κατεύθυνση της αβύσσου, ένα έπος μεγαλείου και επιβλητικής φύσης, γεμάτο συναίσθημα με τη μορφή εντυπωσιακών riffs που προσφέρουν μια ηλεκτρική παλέτα εκλεκτικής, υποβλητικής και απόλυτα καθαρτικής τραγουδοποιίας.

Με τη βοήθεια μιας εξαιρετικά αποτυπωμένης παραγωγής, η ηχητική ποιότητα της Μητέρας είναι βουτηγμένη στη δυναμική με μια οργανική δύναμη αισθητή στα βαθύτερα βάθη της σκοτεινής νύχτας της ψυχής. Ένας τέτοιος χαρακτήρας ξετυλίγεται μέσα από ένα μουσικό μωσαϊκό που είναι τόσο περίπλοκο όσο και συναισθηματικά συντονισμένο, είτε από την απίστευτα δελεαστική και παλλόμενη εκτέλεση τυμπάνων, οδηγούμενη με και από μια αίσθηση παραλλαγής και συμβίωσης, είτε από τη θερμή αίσθηση που προκαλείται από τα προαναφερθέντα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά και τα παθιασμένα και βάναυσα φλογερά φωνητικά, προσφέροντας μια οπτική αναπαράσταση του οδυνηρού πεδίου που περιέχεται σε κάθε κομμάτι.

Το The Mother, που θα κυκλοφορήσει από τις Wolves of Hades και Argento Records στις 28 Μαρτίου, προσκαλεί τον ακροατή σε μια μαγευτική και ενδόμυχη εμπειρία, ένα μνημείο ενδοσκοπικών βασιλείων, μια προσευχή αίματος και φωτιάς που μεταφέρεται με ωμή ορμή.

Εν τω μεταξύ, ακούστε το ολοκαίνουργιο κομμάτι “The Madman’s Dance” αποκλειστικά ΕΔΩ, ευγενική προσφορά του NoCleanSinging.com. Ακούστε επίσης το προηγουμένως αποκαλυφθέν “The Child” ΕΔΩ στο Bandcamp των Wolves of Hades.

Το εξώφυλλο, ευγενική προσφορά του Joost Vervoort και η λίστα κομματιών έχουν ως εξής:

Tracklisting for Verwoed’s The Mother

1. A Prayer of Blood and Fire [4:04]
2. The Mother [9:32]
3. Seven Trumpets [1:55]
4. The Child [6:55]
5. The Madman’s Dance [8:14]
6. A Choir of Null and Void [4:39]
7. Death in a Rosary [8:25]
 
 
 
 
 

 

  • Post author:
  • Post category:Latest News
  • Reading time:4 mins read