You are currently viewing Οι Ισπανοί Death Metallers SANCTUARIUM όρισαν ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο άλμπουμ ME SACO UN OJO / BLACKSEED, αποκαλύπτουν το πρώτο κομμάτι!!

Οι Ισπανοί Death Metallers SANCTUARIUM όρισαν ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο άλμπουμ ME SACO UN OJO / BLACKSEED, αποκαλύπτουν το πρώτο κομμάτι!!

Σήμερα, η Me Saco Un Ojo Records – σε συνωμοσία με την BlackSeed Productions – ανακοινώνει την 3η Σεπτεμβρίου ως διεθνή ημερομηνία κυκλοφορίας για το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ του ισπανικού SanctuariumMelted and DecomposedΟι Me Saco Un Ojo θα χειριστούν την έκδοση βινυλίου LP ενώ οι BlackSeed θα χειριστούν την έκδοση CD.

Τα καταλανικά death metal κτήνη Sanctuarium μας έχουν ήδη χαρίσει ένα υπέροχο demo, split και πιο πρόσφατα ένα συντριπτικό ντεμπούτο άλμπουμ. Τώρα επιστρέφουν με ένα δεύτερο κομμάτι αγριότητας για να βυθίσετε τα σάπια δόντια σας σε… Λιωμένο και αποσυντεθειμένο.

Οι εκρηκτικές μπασογραμμές και τα σκελετικά κατακερματισμένα τύμπανα χτυπούν με όλη τη νοσηρή δύναμη που μπορείτε να φανταστείτε. Συνδυάζοντας αυτό με κιθάρα που ανοίγει οστεοφυλάκιο και φωνητικά ζόμπι και έχετε το εντελώς αηδιαστικό πρότυπο για το χαρακτηριστικό ηχοτοπίο του Sanctuarium: doom-φορτωμένο, έρπον και σέρνοντας death metal με το πιο φρικτά ωμό συναίσθημα που είναι τόσο καταπιεστικό όσο και επιθετικό, με μια τόσο αποπνικτική ατμόσφαιρα σαν τον αέρα που δραπετεύει από έναν σπασμένο τάφο. Σε έναν κόσμο όπου τόσα πολλά πράγματα μοιάζουν γυαλισμένα και ειλικρινά ανειλικρινή, μερικές φορές, το underground ξεσηκώνει μια μπάντα για να διορθώσει αυτά τα λάθη και να επαναφέρει το death metal στο να είναι ανελέητο, σκοτεινό και αποκρουστικό όπως παλιά.

Αν νιώθεις μια αίσθηση έκστασης ακούγοντας σάπιες κιθάρες να λιώνουν σε σπηλαιώδη τύμπανα και απάνθρωπα φωνητικά να βρυχώνται στην άβυσσο, τότε αυτό το άλμπουμ είναι ακριβώς το χτύπημα που χρειάζεσαι για να μεταφερθείς στην κρύπτη για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία γκροτέσκου. Το Melted and Decomposed μοιάζει διαχρονικό και ταυτόχρονα αξιοποιεί θριαμβευτικά όλο το πνεύμα της παλιάς σχολής, προσφέροντάς σας ακριβώς τα συναισθήματα που υπόσχεται ο τίτλος. Με το έργο τέχνης ως εξαιρετικό δείκτη, πρόκειται για μια διεστραμμένη και παραμορφωμένη συγχώνευση death metal με μια μοναδική εκτέλεση που παραμορφώνει κάθε αίσθηση ότι βρίσκεστε σε μια σάπια επίθεση λιωμένης σήψης. Εάν έχετε αναζητήσει κάποια εξαντλητική και αποκρουστική ακρότητα, τότε είστε στο σωστό μέρος. Διαφορετικά, μείνετε και θα εκπλαγείτε ευχάριστα από το πόση σύνθλιψη μπορεί να πάρει το κρανίο σας από αυτούς τους Ισπανούς μανιακούς. [κείμενο του Jørgen Sven Kirby, Nattskog webzine]

Εν τω μεταξύ, ακούστε το ολοκαίνουργιο κομμάτι “The Disembodied Grip of Putrescine Stench” ΕΔΩ στο Me Saco Un Ojo’s Bandcamp. Το εξώφυλλο και το tracklisting έχουν ως εξής:

Tracklisting for Sanctuarium’s Melted and Decomposed
1. Abhorrent Excruciation In Reprisal [9:24]
2. Exultant Dredge Of Nameless Tombs [11:07]
3. Phlegmatic Convulsions [9:35]
4. Sadisic Cremation Of Emaciated Offal    [8:22]
5. The Disembodied Grip Of Putrescine Stench [9:50]

MORE INFO:
www.sanctuarium.bandcamp.com

www.mesacounojo.com
www.mesacounojo.bandcamp.com
www.facebook.com/mesacounojo

www.blackseedprod.com
blackseedprod.bandcamp.com