You are currently viewing Οι Ινδοί death metallers Tetragrammacide κυκλοφορούν το 2ο album τους “Typho-Tantric Aphorisms From The Arachneophidian Qur’an”

Οι Ινδοί death metallers Tetragrammacide κυκλοφορούν το 2ο album τους “Typho-Tantric Aphorisms From The Arachneophidian Qur’an”

Σήμερα, οι Ινδοί τύραννοι του death metal Tetragrammacide  κάνουν stream ολόκληρο το πολυαναμενόμενο δεύτερο albuum τους, Typho-Tantric Aphorisms From The Arachneophidian Qur’an, στο κανάλι Death Metal Promotion YouTube. Έχει προγραμματιστεί για διεθνή κυκλοφορία στις 3 Νοεμβρίου μέσω της Iron Bonehead Productions, ακούστε τους Typho-Tantric Aphoisms From The Arachneophidian Qur’an του Tetragrammacide αποκλειστικά —>> ΕΔΩ.

Προερχόμενο από το διαρκώς ακμάζον και πάντα ενδιαφέρον ινδικό metal underground, οι Tetragrammacide έχουν αποδείξει ότι υπερβαίνουν ακόμη και τέτοια ήδη, υπερθετικά όρια. Για πάνω από μια δεκαετία τώρα, η οντότητα έχει δημιουργήσει έναν από τους πιο αυθεντικά απειλητικούς και συντριπτικά βίαιους ήχους της σύγχρονης εποχής και στη συνέχεια ανατρέπουν το σενάριο κάνοντας πιο ξεκάθαρο και πιο συγκεντρωμένο και κάπως ακόμα πιο άγριο. Σύμμαχο με το Iron Bonehead από το 2015, το mini album του Typhonian Wormholes: Indecipherable Anti-Structural Formulæ του Tetragrammacide ήταν ένα σύγχρονο κλασικό βαρβαρότητας και συχνοτήτων, προδίδοντας το γεγονός ότι μια ολοκληρωμένη μπάντα περίμενε μια κατάλληλη στιγμή για να αποκαλύψουν ένα σαφέστερο πορτρέτο του ηχητικού ολοκαυτώματος τους. Αυτό έφτασε στη συνέχεια με το ντεμπούτο album Primal Incinerators of Moral Matrix του 2017: μια απίστευτα ολοκληρωμένη εμφάνιση της έντασης και της πυκνότητας του Black/Death, που οξύνθηκε σε τέτοιο βαθμό που η αισθητηριακή υπερφόρτωσή τους έγινε ακόμη πιο εκτεταμένη.

Επιστροφή σε ένα power-duo – ή “κοσμικές ζώνες ισχύος”, με τα λόγια του ίδιου του συγκροτήματος, “περιπλέκονται διακριτικά από μη καταχωρημένα τοπογραφικά φαινόμενα και αόρατη παραμόρφωση των λεπτών οντολογικών πινάκων από μια στρέβλωση του απόκρυφου χωροχρόνου!” – Οι Tetragrammacide αποκαλύπτουν τη δευτεροετή αποκάλυψή τους, αναμφισβήτητα το πιο καταστροφικό έργο τους από πάνω προς τα κάτω: Typho-Tantric Aphorisms From The Arachneophidian Qur’an. Εδώ, ο ινδικός ηχητικός ναός επεκτείνει τα άκρα, που λανθάνουν στην αισθητική τους και τα φέρνει πιο κοντά και πιο απομακρυσμένα ταυτόχρονα, παίζοντας μέσα στη δίνη που περιστρέφεται και τρώει ουροβόρος των θεμάτων του ίδιου του album. Ενώ το προηγούμενο ολοκληρωμένο album είχε προσηλωθεί στο “Srishti Drishti Vada” – το δόγμα της αντίληψης μέσω της δημιουργίας – αυτό το νέο έργο έχει φυτρώσει κάτω από τις Ουπανισαδικές αρχές του “Drishti Srishti Vada”: δόγμα της δημιουργίας μέσω της αντίληψης και του “Ajata”. Vada» – το ριζοσπαστικό δόγμα της μη δημιουργίας.  Δήλωσε το συγκρότημα: “Με αυτόν τον τρόπο, τα φαινόμενα αναιρούνται πλήρως, εξαλείφονται και αποκηρύσσονται δικαιωματικά κάτω από όλες τις πιθανές καταστάσεις οποιασδήποτε δεδομένης φιλοσοφικής, εσωτερικής και θρησκευτικής αφήγησης!”

Between sacred and profane! 
Between words and silence! 
Between purna and shunya! 
Between life and death!

Beyond real and illusory! 
Beyond the being and the non-being!
 
Συνολικά 11 τραγούδια σε 45 λεπτά και περιέχουν ίσως τους μεγαλύτερους (ή τουλάχιστον τους πιο πυκνούς) τίτλους τραγουδιών στην ιστορία του metal, το Typho-Tantric Aphorisms From The Arachneophidian Qur’an θερίζει μια δίνη από “έμβολα” που αντλούν σάρκα από μέταλλο πολεμικού θανάτου μέσα από θερμοπίδακες καλειδοσκοπικού αίματος . Τα Riff λυγίζουν, μελανιάζουν και χτυπούν, αλλά όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά. Ωστόσο, πάντα κινούνται και αυτή η κίνηση είναι μαγευτική στη γραμμική αλλά αποκλίνουσα ροή της. Τα φωνητικά καταιγίζουν από πάνω και κάτω, “κοσμοφαγικά” στα άκρα. Τα ντραμς είναι κυριολεκτικά τρελά, παίζουν με ψυχωτική ακρίβεια αλλά και με όλα βαρβαρότητα. Η παραγωγή είναι τόσο ισχυρή όσο κάθε δίσκος death metal μεγάλης κατηγορίας στο παρελθόν ή στο παρόν, υπογραμμίζοντας έτσι το γεγονός ότι το Tetragrammacide θα μπορούσε να αμφισβητήσει (και συνοπτικά να αποδεκατίσει) οποιονδήποτε θρόνο ή υποκριτή. Αυτό δεν είναι αυστηρά ένα “underground” συγκρότημα ούτε δίσκος, αν και οι ρίζες και η αυθεντικότητα δεν υπάρχουν αμφιβολίες. Χυτεύοντας ένα ευρύτερο, πιο ακριβές δίχτυ, οι Typho-Tantric Aphorisms From The Arachneophidian Qur’an θα πρέπει να αντιμετωπιστούν δίπλα σε κυκλωνικούς κλασικούς όπως οι Conquerors of Armageddon του Krisiun, το Exterminate του Angelcorpse και το Liber ZarZax του Centvrian. Η γκετοποίηση του “War metal” απλά δεν ισχύει για το Tetragrammacide, και δεν ισχύει εδώ και χρόνια.
 
These transmissions are true. 
These transmissions are false. 
These transmissions are both true and false. 
These transmissions are both not true and not false. 
 

Το Kalikshetra-Kairo Consciousness Revival πλησιάζει με τους Τυφο-Ταντρικούς Αφορισμούς από το Αραχνεοφιδικό Κοράνι του Tetragrammacide!

Ενόψει της διεθνούς κυκλοφορίας του αυτήν την Παρασκευή, ακούστε τους τυφο-ταντρικούς αφορισμούς από το αραχνεοφιδικό Κοράνι στο σύνολό του αποκλειστικά –>> ΕΔΩ, ευγενική προσφορά του καναλιού YouTube Promotion Death Metal.

 
Artwork Cover
 
Typho-Tantric Aphorisms From The Arachneophidian Qur’an Track-list
1. Trans-linguistic Utterance Of A Sacred Orgasmal Cry Fills The Lemurian Sky (By The Same Mouth, One True God Crieth Hriliu)
2. Spectral Hyaenas Of Amenta Howl, The Vulture Of Ma’at Descends, And Tahuti Watches Without His Ape
3. Mandelbrot Scarab Of Fractal Manifestation Trapped In The Arachnid Webs, Spun Above The Hidden Pathways Into Non-Euclidean Interbetweenness
4. Fundamental Reconciliation Between Maya And Yama Through Perpetual Okbish-Ouroboric Cunnilingus
5. Nuit Arches Over The Neither-Neither City Of Cubes; Hadit Meditates While Hanging Upside Down Inside A Tesseract-Ka’aba
6. Kalikshetra-Kairo Consciousness Revival (Alogical Exegesis Of The Sandhipada-Sarisreepa Continuum Vigyaan)
7. Thanatos And Eros Wrestle Forever, Folding And Unfolding From The Substratum Of Supreme Voidness Of S’lba
8. Intoxicated Bees Of Sekhet-Aarhu Circumambulate The Abode Of Self Beheaded One Who Forever Danceth In Her Shaktisexual Ecstasy
9. One Who Weaves The Chthonic Garland Of 52 Skullphabets Severed By The Sword Of Neti-Neti
10. Golden Ontological Embroideries Of Pythagorean Meta-Geometries Sewn On The Blue Veil Surface Of Nought
11. Fifteen Streams of Lunar Kalas Secrete From The Quaking Yoni Of The Goddess Sixteen (Tantric Alchemy Of The Cascading Nectars Of Sodashi)
 
 
 
 
 
 
  • Post author:
  • Post category:Latest News
  • Reading time:4 mins read