You are currently viewing Οι θρύλοι του thrash metal FLOTSAM ΚΑΙ JETSAM ανακοινώνουν το νέο album “I Am The Weapon” και παρουσιάζουν video clip για το ομώνυμο κομμάτι του άλμπουμ!

Οι θρύλοι του thrash metal FLOTSAM ΚΑΙ JETSAM ανακοινώνουν το νέο album “I Am The Weapon” και παρουσιάζουν video clip για το ομώνυμο κομμάτι του άλμπουμ!

Μετά το «Blood In The Water» του 2021, οι βετεράνοι thrashers της Αριζόνα FLOTSAM ΚΑΙ JETSAM μοιράστηκαν ένα πρώτο single που βγήκε από το επερχόμενο, 15ο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο «I Am The Weapon», το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2024 μέσω της AFM Records!
Ένα lyric video για το ομώνυμο κομμάτι του άλμπουμ κάνει πρεμιέρα παρακάτω.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το άλμπουμ και επιλογές προπαραγγελίας θα αποκαλυφθούν στις 24 Μαΐου 2024.
Ταυτόχρονα, μια επανέκδοση του άλμπουμ του συγκροτήματος του 2016, “Flotsam And Jetsam”, θα εκδοθεί ως αυστηρά περιορισμένο, Gatefold Clear 2-Vinyl!

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό το νέο άλμπουμ, “I Am The Weapon”.
Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και σκέψη στη μουσική και ανυπομονούμε να αρχίσουμε να εξαπολύουμε αυτή τη metal επίθεση στη μουσική κοινότητα…»

Their new single “I Am The Weapon” is now available on all digital providers at
https://bfan.link/i-am-the-weapon-single,

Έχουν περάσει σχεδόν 40 χρόνια από τότε που οι FLOTSAM AND JETSAM, που σχηματίστηκαν στο Φοίνιξ της Αριζόνα, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο ορόσημο, “Doomsday for the Deceiver”, το μοναδικό άλμπουμ που έλαβε ποτέ βαθμολογία 6K από το επιδραστικό βρετανικό περιοδικό Kerrang!

Ο μπασίστας Jason Newsted μεταπήδησε στους Metallica, ενώ το συγκρότημα κυκλοφόρησε το ασταμάτητο “No Place for Disgrace” το 1988.
Τα “Cuatro” (1992), “Drift” (1995), “High” (1997) και “My God” (2001) εξακολουθούν να κατατάσσονται εξαιρετικά ψηλά στους κύκλους του heavy metal.
Αλλά ήταν το πρώτο μέρος αυτής της ανεπίσημης τριλογίας στο ομώνυμο “Flotsam and Jetsam” του 2016 που έγινε σαφώς αισθητή μια ορισμένη αναζωογόνηση και επαναφορά.

Fast forward πέντε χρόνια σε έναν πλανήτη που αναγκάστηκε να γονατίσει.
Ενώ πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της πανδημίας σε ένα μοτίβο αναμονής όπως ο υπόλοιπος κόσμος, οι FLOTSAM ΚΑΙ JETSAM έκαναν το καλύτερο από μια δύσκολη κατάσταση και απλώς άφησαν αυτούς τους δημιουργικούς χυμούς και την αγωνία να ρέουν. Αυτό που προέκυψε ήταν το πολυβραβευμένο “Blood in the Water”, που κυκλοφόρησε το 2021 από την AFM Records. Πέρα από τα πολυάσχολα προγράμματα περιοδειών (βρείτε όλες τις τρέχουσες και επερχόμενες ζωντανές ημερομηνίες στο https://www.flotstildeath.com/ tour), το 2024 θα δούμε τους FLOTSAM AND JETSAM να επιστρέφουν με το βροντερό, νέο στούντιο άλμπουμ τους “I Am The Weapon”.
Προσέξτε για περισσότερα νέα και λεπτομέρειες που θα ακολουθήσουν τις επόμενες εβδομάδες!

For More Info Visit:
www.flotstildeath.com
www.facebook.com/flotsamandjetsam.official
www.instagram.com/flotsamandjetsamofficial