You are currently viewing Οι Γερμμανοί Atmo/Melodic Black metallers Granitader ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του ντεμπούτο album τους “Der Wald zwischen den Welten”

Οι Γερμμανοί Atmo/Melodic Black metallers Granitader ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του ντεμπούτο album τους “Der Wald zwischen den Welten”

Σήμερα, το Purity Through Fire ανακοινώνει την 21η Μαρτίου ως διεθνή ημερομηνία κυκλοφορίας για το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ του GranitaderDer Wald zwischen den Welten, σε μορφή digipack CD.

Μία από τις πιο ολοκληρωμένες black metal οντότητες των τελευταίων χρόνων, οι Granitader ξέσπασαν σε λάμψη με το ντεμπούτο τους full-length, Der Wald zwischen den Welten. Μετά από ένα EP πέρυσι, το πρώτο πλήρες μήκος του γερμανικού κουιντέτου επιδεικνύει μια αριστοτεχνική κατανόηση της σύνθεσης τραγουδιών και της δυναμικής, καθώς και της αυτοπεποίθησης και του χαρίσματος. Οι Granitader είναι παλιές ψυχές που αποπνέουν τον αναβρασμό του νέου. Η συνεχής έξαρσή τους θυμίζει παγανιστικούς ακρογονιαίους λίθους όπως το Windir, το Falkenbach ή το Κέρας της Γερμανίας , καθώς και τις πιο κινηματογραφικές στιγμές του Drudkh. Ωστόσο, ο άνεμος κάτω από τα φτερά του Der Wald zwischen den Welten είναι το κυρίαρχο θέμα του άλμπουμ: ένας φόρος τιμής στην – καθώς και στην πατρίδα των Purity Through Fire – Erzgebirge, στα βουνά Ore που αποτελούν μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, καθώς και στην παλαιότερη γερμανική ιστορία. Πραγματικά, όλα συνδυάζονται ως μια εκπληκτική έκρηξη κλασικά αυστηρού γερμανικού black metal, αλλά οδυνηρά γεμάτη με μια ηρωική, σχεδόν θετική πτυχή που είναι απλά αδύνατο να αρνηθεί. Το σπειροειδές μολύβδινο έργο είναι κατηγορηματικά μεγαλειώδες και βοηθά στην ανύψωση των Granitader στην κορυφή του σημερινού παγανιστικού μαύρου μεταλλικού “πακέτου”. Η επαγγελματική και δυνατή παραγωγή ολοκληρώνει αυτό το πλήρες πακέτο, περικλείοντας την παλικαριά τους, σε μια λάμψη που ταιριάζει απόλυτα στο μεγαλείο της. Αφήστε τους Granitader να σας καθοδηγήσουν στο Der Wald zwischen den Welten!

Εν τω μεταξύ, δείτε και ακούστε το ολοκαίνουργιο βίντεο για το “Heimat” ΕΔΩ. Το εξώφυλλο και το tracklisting έχουν ως εξής:

Tracklisting for Granitader’s “Der Wald zwischen den Welten”
1. Intro
2. Ødensjakt
3. Heimat
4. Miriquidi
5. Nathan
6. Geister des Nordens
7. Varus feat. Baptist (Mavorim)
8. Netsche
9. Der Wald zwischen den Welten

MORE INFO:
granitader.bandcamp.com

Granitader - Heimat (Official Music Video)

  • Post author:
  • Post category:Latest News
  • Reading time:2 mins read