You are currently viewing Οι Γερμανοί Death metallers Beyondition κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι απο το επερχόμενο album “Abysmal Night”

Οι Γερμανοί Death metallers Beyondition κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι απο το επερχόμενο album “Abysmal Night”

Σήμερα, οι death metallers Beyondition κάνουν πρεμιέρα του νέου κομματιού “Beyondition” στον ιστότοπο του Deaf Forever. Το κομμάτι είναι το δεύτερο που αποκαλύπτεται από το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο album του συγκροτήματος, “Abysmal Night”, που πρόκειται να κυκλοφορήσει διεθνώς την 1η Δεκεμβρίου μέσω της Chaos Records. Ακούστε το Beyondition’s Beyondition” αποκλειστικά —>>ΕΔΩ.

Οι Beyondition ξεκίνησαν το 2015. Ακολούθησε ένα demo τεσσάρων τραγουδιών το 2017, αλλά αυτό το lineup αργότερα διαλύθηκε. Το τελευταίο ιδρυτικό μέλος Matin Vasari αποφάσισε ότι θα ηχογραφούσε τα τραγούδια που η Beyondition είχαν γράψει μέχρι εκείνο το σημείο, γι’ αυτό ζήτησε από τους παλιούς συνεργάτες Armin Rave (ιδρυτή των Pavor) και Patrick Schroeder (πρώην των Centaurus-A και Valborg) να βοηθήσουν. Τα τραγούδια γράφτηκαν και παρήχθησαν με πάθος για το παλιό πνεύμα και τώρα φτάνουν ως Abysmal Night!

Η πρώτη ολοκληρωμένη ηχογράφηση του Beyondition, το “Abysmal Night” είναι μια φρέσκια έκρηξη krypt-old αέρα. Συχνά καταστροφικό death metal φτιαγμένο με τον παλιό τρόπο, ο ήχος του power-trio εδώ παραπέμπει σε μια σειρά από ένδοξες μπάντες με τάση – Asphyx, Pentacle, Cianide και Mid-period Unleashed ανάμεσά τους – αλλά με τον μαγευτικό αέρα των πρώιμων Samael και το Mortuary Drape σκοτεινιάζει αυτόν τον απόλυτο θάνατο σε ακραία επίπεδα. Το crush & groove των Beyondition είναι κυριολεκτικά ογκώδες, αντηχούν σαν ηχώ από την άβυσσο, αλλά κατεβαίνουν προς τα κάτω με τη συντριβή του Ουρανού να καταρρέει. Τίποτα φανταχτερό, το “Abysmal Night” είναι απογυμνωμένο από στολίδια, εστιάζοντας μόνο στην αρχέγονη δύναμη του riff και του ρυθμού: υπνωτική είναι η κίνησή του και απόκοσμο είναι το εφέ του. Ωστόσο, μόνο ένα ελαφρύ άγγιγμα από τρομακτικά συνθετικά παραμονεύει για να χρωματίσει περιστασιακά αυτό το ταφικό ολισθηρό ρεύμα. Και ενώ το συγκρότημα σωστά δηλώνει, “Fuck modern production and all posers!”, η παραγωγή του “Abysmal Night” έχει μια οδυνηρή ισορροπία μεταξύ αγριότητας και υπερφυσικής ατμόσφαιρας, δημιουργώντας συνολικά μια διαχρονική βύθιση σε αρχαία μεγαλεία. Καλωσορίστε το παλιό!!!

Εν τω μεταξύ, χαιρετίστε το ολοκαίνουργιο κομμάτι Beyondition” αποκλειστικά –>> ΕΔΩ, με την ευγενική προσφορά του Deaf Forever, των υπερασπιστών της Γερμανίας του αληθινού. Επίσης, χαιρετίστε το “The Red in the Sky” που αποκαλύφθηκε προηγουμένως –>>ΕΔΩ στο Bandcamp της Chaos Records. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για προπαραγγελίες –>>ΕΔΩ.

Abysmal Night Track-list
1. Uluthar
2. The Red in the Sky
3. Blood on the Altar
4. Chaos Descends
5. Executioner
6. Skull Harvest
7. Abysmal Night
8. Urban Grief
9. Beyondition

MORE INFO:
www.facebook.com/beyondition

  • Post author:
  • Post category:Latest News
  • Reading time:3 mins read