You are currently viewing Οι Γάλλοι progressive-rock/metallers Far Away παρουσίασαν το νέο single & μουσικό βίντεο “I Won’t Save You”

Οι Γάλλοι progressive-rock/metallers Far Away παρουσίασαν το νέο single & μουσικό βίντεο “I Won’t Save You”

Λίγες εβδομάδες μετά την αποκάλυψη ενός μουσικού βίντεο που απεικονίζει το τραγούδι “Praise The Sun”, οι Γάλλοι post-progressive/rock metallers FAR AWAY, μόλις μοιράστηκαν ένα άλλο κομμάτι από το επερχόμενο άλμπουμ τους με το “I won’t save you” διαθέσιμο αυτή τη στιγμή με το επίσημο μουσικό βίντεο στο YouTube και ως ψηφιακό single σε όλες τις νόμιμες πλατφόρμες.

Εκτός από αυτά τα νέα, οι FAR AWAY βάζουν αυτή τη στιγμή την τελική γραμμή στο επερχόμενο ολοκληρωμένο άλμπουμ τους «Solastalgia», που θα κυκλοφορήσει φυσικά/ψηφιακά το φθινόπωρο του 2024.

… Επίσημη βιογραφία…
«Το όνομά μας είναι FAR AWAY,

Είμαστε 4 πολύ καλοί φίλοι που μοιραζόμαστε, μεταξύ άλλων, την αγάπη για τη μουσική.
Κάναμε μόνοι μας την παραγωγή του πρώτου μας άλμπουμ, “Viaje”, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από τα ταξίδια μας στη Νότια Αμερική, και το εκτελέσαμε στη σκηνή συνοδευόμενο από εικόνες που τραβήχτηκαν επί τόπου.

Από τότε, δεν σταματήσαμε ποτέ να χρησιμοποιούμε κινηματογραφημένες εικόνες για να υποστηρίξουμε τη συγγραφή της μουσικής μας.
Εκμεταλλευτήκαμε αυτή την περίοδο περιοδείας για να δημιουργήσουμε το Far Away And Friends Festival, το οποίο μας επέτρεψε να κάνουμε όλους τους φίλους μας να παίξουν ζωντανά και να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να μοιραστούν τη μουσική τους.
Στη συνέχεια, η μακρά φάση απομόνωσης λόγω της κρίσης του covid ήταν αυτή της έντονης ενδοσκόπησης και σύνθεσης.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, γράψαμε το soundtrack για το “Une Nuit en Antarctique”, ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους που κέρδισε πολλά βραβεία σε διάφορα φεστιβάλ και συνθέσαμε το δεύτερο άλμπουμ μας, “Solastalgia”, το οποίο ηχογραφήθηκε και μιξαρίστηκε στο Studio Komorebi. και mastering από το Silver Cord Studio.

Αυτός ο δίσκος φέρνει στο φως το κοινό μας οικολογικό άγχος και μας επιτρέπει να μεταφέρουμε και να καθαρίσουμε τα συναισθήματά μας μέσα από τα τραγούδια μας, κάνοντας τη μουσική μας ευαίσθητη, δυνατή και αυθεντική».