You are currently viewing Οι Γάλλοι modern metallers Cure For The Ghost παρουσίασαν το single και music video “Storm”.

Οι Γάλλοι modern metallers Cure For The Ghost παρουσίασαν το single και music video “Storm”.

«Το θέμα του “Storm” έχει να κάνει με την καταπολέμηση των αντιξοοτήτων για ένα συγκεκριμένο είδος ελευθερίας.
Την καταπολέμηση μιας άγνωστης δυσφορίας, αυτής της δυσφορίας βαθιά στο στήθος, για να ανακτήσετε την ελαφρότητα/ελευθερία.
Αυτό το κομμάτι, που προέρχεται από ένα cyberpunk σύμπαν, είναι εμπνευσμένο από τις ταινίες “Matrix”, με αποτέλεσμα την αμφισβήτηση της πραγματικότητάς μας”.

Περίπου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία δύο συνεχόμενων singles με το “Running For Myself” και το “Revival”, οι Γάλλοι modern metallers CURE FOR THE GHOST, μόλις αποκάλυψαν επίσημα ένα ολοκαίνουργιο κομμάτι που ονομάζεται “STORM” με το επίσημο μουσικό βίντεο διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στο YouTube.

Αυτό το τραγούδι θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος με την ευγενική προσφορά της Victory Vision Agency.

… Για την ιστορία…
Καλώς ήρθατε στον σαγηνευτικό κόσμο των Cure for the Ghost!

Αφήστε τον εαυτό σας να οδηγηθεί σε έναν κόσμο modern metal με electro ήχους που θα σας μεταφέρουν σε νέους μουσικούς ορίζοντες.
Εμπνευσμένοι από συγκροτήματα όπως οι Bad Omens και οι I Prevail, η μπάντα συνδυάζει την ένταση του metal με ηλεκτρονικά στοιχεία για να δημιουργήσει μια μοναδική ηχητική ταυτότητα.

Οι Cure For the Ghost είναι φτιαγμένοι για ζωντανές εμφανίσεις, προσφέροντας ακατέργαστη ενέργεια και συναρπαστικές παραστάσεις σε κάθε συναυλία.
Ζήστε αυτή την εμπειρία καθώς η μπάντα εξερευνά τα όρια της metal μουσικής και ωθεί τα όρια της ηχητικής καινοτομίας. Ακολουθήστε τους Ghost μέχρι το σημείο χωρίς επιστροφή, όπου το metal συναντά το electro και δεν θα επιστρέψετε αλώβητοι.