You are currently viewing Οι Γάλλοι metallers ECCLESIA, όρισαν ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο άλμπουμ μέσω της AURAL MUSIC, και αποκαλύπτουν το πρώτο κομμάτι!

Οι Γάλλοι metallers ECCLESIA, όρισαν ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο άλμπουμ μέσω της AURAL MUSIC, και αποκαλύπτουν το πρώτο κομμάτι!

Σήμερα, η Aural Music ανακοινώνει την 8η Μαρτίου ως διεθνή ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου δεύτερου άλμπουμ των Γάλλων Ecclesia, “Ecclesia Militans”.

Οι Ecclesia παίζουν dark/epic heavy metal, έντονα επηρεασμένοι από το παραδοσιακό doom.
Από τον σχηματισμό τους ως τρίο το 2016, αυτός ο πλήρως σχηματισμένος πλέον στρατός των Γάλλων Ιεροεξεταστών κυκλοφόρησε το demo “Witchfinding Metal of Doom” το 2017 και το ντεμπούτο άλμπουμ μέσω της Aural Music “De Ecclesiæ Universalis” το 2020 για όλους τους αμαρτωλούς σε όλο τον κόσμο.

Οπλισμένα με εξαγνιστική φωτιά, ευλογημένα σπαθιά και Ιερή Οργή, τα λυρικά θέματα των Ecclesia, ασχολούνται με τη σκοτεινή μεσαιωνική εποχή της Ιεράς Εξέτασης του 12ου αιώνα.
Στο “Ecclesia Militans”, θα βρει κανείς έναν τέλειο συγκρητισμό μεταξύ παραδοσιακού heavy metal και επικού doom, θυμίζοντας τους Candlemass, το Solstice του Ηνωμένου Βασιλείου και ειδικά τους Black Sabbath της εποχής του Tony Martin.
Ο προσηλυτισμός των Ecclesia θα προσηλυτίσει τους οπαδούς αυτών καθώς και οποιονδήποτε μπορεί να αισθανθεί τη δίκαιη θέρμη του μεσαιωνικού θειαφιού – τώρα ομολογήστε τις αμαρτίες σας!

Εν τω μεταξύ, ακούστε το ολοκαίνουργιο κομμάτι “If She Floats” ΕΔΩ στο Ecclesia’s Bandcamp, όπου μπορείτε επίσης να προπαραγγείλετε το άλμπουμ.

Το εξώφυλλο και το tracklisting έχουν ως εξής:

1. Vade Retro
2. If She Floats
3. Et Cum Spiritu Tuo
4. Antecclesia
5. Ecclesia Militans
6. The Exorcism
7. Ereptor Verae Fidei
8. Redden the Iron
9. Harvester of Sinful Souls
10. Quis ut Deus

www.facebook.com/ecclesia.official

  • Post author:
  • Post category:Latest News
  • Reading time:1 mins read