You are currently viewing Οι Βέλγοι Blackthrasers DEVASTATIÖN κυκλοφορούν το νέο album “Rise Of The Dead”

Οι Βέλγοι Blackthrasers DEVASTATIÖN κυκλοφορούν το νέο album “Rise Of The Dead”

Η Empire Records παρουσιάζει με υπερηφάνεια το “Rise of the Dead”, το τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ των Βέλγων Black/Thrashers DEVASTATIÖN που θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου του 2024!

Στα ξεχασμένα λιβάδια της Ανατολικής Φλάνδρας, Kaprijke, τέσσερις επαναστάτες της παλιάς σχολής αποφάσισαν να καταστρέψουν κάποιο χάος και ίδρυσαν το Black Thrash συγκρότημά τους DEVASTATIÖN. Από τις εσοχές της πρώτης τους δοκιμαστικής Heavy Metal μπάντας που ονομάζεται BLACK FUEL, που σχηματίστηκε το 2006, αποφάσισαν να σκάψουν βαθύτερα και να ρίξουν περισσότερο μίσος και ξεχασμένες ιστορίες λατρείας στα τραγούδια τους που μοιράζονται αίμα. Παρόλα αυτά, είχαν πολύ δρόμο να διανύσουν, ξεκινώντας με το demo τους, που δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2007, δοκίμασαν τους ήχους της παλιάς σχολής Teutonic Thrash.

Το περιγραφικό, γρήγορο, επιθετικό υλικό είχε ως παράδειγμα το all time classic “Society Will Die Tonight”. Με αυτό το εκρηκτικό demo και καταφέρνοντας να υπογραφεί από την Battle Cat Productions, οι DEVASTATIÖN προχώρησαν στο πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ, που δημιουργήθηκε σε παρόμοιο στυλ, με τίτλο “Leather Jack Maniac” το οποίο κυκλοφόρησε το 2011. Το άλμπουμ ήταν συνήθως καλά αντιληπτό και τα παιδιά θα μπορούσαν να δοξαστούν στην απελευθέρωση της συσσωρευμένης ενέργειας και επιθετικότητας στη δημιουργία του δεύτερου άλμπουμ τους “Pussy Juice Blues”, το οποίο κυκλοφόρησε το 2015. Τα γρήγορα επιθετικά riffs συνοδευόμενα από το θρασύ μπάσο και το τύμπανο της μπαταρίας δημιούργησαν τον ήχο για να πουν ιστορίες για τη χαμένη ελπίδα τους στην κοινωνία καθώς και προσωπικές ιστορίες. Αλλά ήθελαν περισσότερα. Ο κόσμος τους άλλαζε και το σκοτάδι πάντα τους παρέσυρε σε μια άλλη γωνία.

Εμπνευσμένοι από θρύλους λατρείας, όπως Sodom, Possessed, Sadus, Destroyer 666, Nifelheim και παρόμοιους, οι DEVASTATIÖN ένιωσαν την έλξη του κακού στα χέρια τους. Ο σταδιακός συνδυασμός των Thrash με τις μαύρες επιρροές γινόταν όλο και πιο έντονος σε κάθε νέο τραγούδι που έγραφαν. Η έκρηξη του EP τους “Drink With The Devil” το 2018 είναι μια απόδειξη αυτού του ταξιδιού όπου βυθίζονται σε πιο σκοτεινά βασίλεια.
Τώρα, σε αυτή τη νέα εποχή, ταξίδεψαν στους 9 κύκλους της κόλασης για να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους και να σας φέρουν το νέο ολοκληρωμένο Evil Black/Thrash άλμπουμ τους “Rise Of The Dead”. Προετοιμαστείτε ή πεθάνετε.

TRACKLIST
01. Black Abyss
02. Unholy Ritual
03. Undead
04. Necronomicon
05. Eternal War (For Immortality)
06. Beyond The Arctic
07. Black Winter Night
08. Cathedral of Lost Souls
09. Blood Eagle
10. Into the Void
11. Wild Hunt
(playing time: 41:22 min.)

OVERVIEW
DEVASTATIÖN – “Rise Of The Dead”
Label: Empire Records
Release date: 22.03.2024
Formats: LP / CD

LINE-UP
Matthieu Brasseur – Vocals
Tim Matthijs – Guitars
Maarten De Zutter – Bass
Tom Heynssens – Drums

more info:
https://www.facebook.com/empirerecordsbe
https://empirerecords.bandcamp.com
https://www.facebook.com/devastation.be

Devastatiön - Necronomicon

  • Post author:
  • Post category:Latest News
  • Reading time:2 mins read