You are currently viewing Οι Αυστραλοί Nothing Sacred είναι ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουν την πολυαναμενόμενη ευρωπαϊκή περιοδεία τους για το 2024!

Οι Αυστραλοί Nothing Sacred είναι ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουν την πολυαναμενόμενη ευρωπαϊκή περιοδεία τους για το 2024!

Οι Nothing Sacred, ένα από τα πρωτοπόρα heavy metal συγκροτήματα της Αυστραλίας, είναι ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουν την πολυαναμενόμενη ευρωπαϊκή περιοδεία τους για το 2024.
Διάσημοι για τις ασυμβίβαστες ζωντανές εμφανίσεις τους και μια κληρονομιά που εκτείνεται πάνω από τέσσερις δεκαετίες, το συγκρότημα πρόκειται να εμφανιστεί σε μερικά από τα πιο εμβληματικά metal φεστιβάλ και χώρους της Ευρώπης αυτό το καλοκαίρι.

Τα κυριότερα σημεία της περιοδείας περιλαμβάνουν:
The Headbangers Open Air (27 Ιουλίου 2024): Γνωστό ως «το μεγαλύτερο πάρτι κήπου στον κόσμο», αυτό το φεστιβάλ στο Brande-Hörnerkirchen της Γερμανίας, προσφέρει ένα εκλεκτικό μείγμα θρυλικών και underground metal συγκροτημάτων.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να περιμένουν μια μοναδική ατμόσφαιρα σε ένα ανακαινισμένο αγρόκτημα με κλασικές μεταλλικές παραστάσεις, φαγητό και ποτά σε λογικές τιμές.

Speed Metal Party (17 Αυγούστου 2024): Πραγματοποιείται στο Τάμπερε της Φινλανδίας και είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στο thrash metal.
Το φετινό lineup περιλαμβάνει τους EVIL INVADERS από το Βέλγιο, τους MANIAC ABDUCTOR και PRESTIGE από τη Φινλανδία και τους Αμερικανούς θρύλους του thrash metal HEATHEN, μαζί με τους Nothing Sacred που κάνουν το φινλανδικό ντεμπούτο τους.

Tour Dates :
July 27 – Headbangers Open Air, Hamburg DE
August 3 – Reset Club, Berlin DE
August 6 – Hospoda Brouk, Prague CZ
August 7 – Salute Bar, Weiden DE
August 8 – Stereo Wonderland, Cologne DE
August 11 – Cart & Horses, London UK
August 14 – Club Lemmy, Kaunas LT
August 15 – Republika, Riga LV
August 17 – Speed Metal Party, Tampere FI

Η επιστροφή των Nothing Sacred στη διεθνή σκηνή ακολουθεί την επιτυχημένη κυκλοφορία του EP “Leviathan” του 2023 και του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ τους μετά από τρεις δεκαετίες “No Gods”, το οποίο συγκέντρωσε κριτική αναγνώριση σε όλη την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική.

Αναδυόμενοι από τη metal σκηνή της Μελβούρνης στις αρχές της δεκαετίας του ’80, οι Nothing Sacred έγιναν γρήγορα γνωστοί με αδιάκοπες συναυλίες και ισχυρή σκηνική παρουσία.
Η εμφάνισή τους το 1986 στο φεστιβάλ Metal for Melbourne εδραίωσε τη θέση τους στην αυστραλιανή metal κοινότητα.
Οι δίσκοι του συγκροτήματος, το EP “Deathwish” και το άλμπουμ “Let Us Prey”, έχουν γίνει από τότε κλασικά cult, αγαπημένα για την ακατέργαστη ένταση και ταχύτητά τους.

Παρά τη σύντομη παύση στη δεκαετία του ’90, οι Nothing Sacred επέστρεψαν πιο δυνατοί από ποτέ τη δεκαετία του 2000, γοητεύοντας μια νέα γενιά οπαδών του metal και κερδίζοντας θέσεις σε ντοκιμαντέρ υψηλού προφίλ και διεθνείς συναυλίες.

Ο μπασίστας, Karl Lean λέει ότι οι Nothing Sacred είναι περισσότερο από έτοιμοι να σκίσουν ηχητικά το δρόμο τους σε όλη την Ευρώπη.
«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα βγούμε στο δρόμο και θα φέρουμε τη μουσική μας στους Ευρωπαίους οπαδούς.
Η ενέργεια και το πάθος που συναντήσαμε όλα αυτά τα χρόνια ήταν απίστευτα και ανυπομονούμε να εμφανιστούμε σε αυτούς τους εμβληματικούς χώρους και φεστιβάλ».

Links :
Facebook
Website
Instagram
Spotify
Metal Archives