You are currently viewing Οι Αμερικανοί CARDIAC ARREST κάνουν πρεμιέρα νέου κομματιού στην ιστοσελίδα του περιοδικού “Deaf Forever”

Οι Αμερικανοί CARDIAC ARREST κάνουν πρεμιέρα νέου κομματιού στην ιστοσελίδα του περιοδικού “Deaf Forever”

Το death metal συγκρότημα από Σικάγο Cardiac Arrest, κάνει πρεμιέρα το νέο κομμάτι “This Is How You Die” στην ιστοσελίδα του περιοδικού Deaf Forever.
Το κομμάτι είναι το δεύτερο που αποκαλύπτεται από το πολυαναμενόμενο όγδοο άλμπουμ του συγκροτήματος “The Stench of Eternity”, που θα κυκλοφορήσει διεθνώς στις 17 Μαΐου μέσω της Hells Headbangers σε μορφή CD και κασέτας.
Η έκδοση βινυλίου LP θα ακολουθήσει στις 14 Ιουνίου.
Ακούστε ολόκληρο το “This Is How You Die” των Heart Arrest αποκλειστικά ΕΔΩ.

Σχηματισμένοι το 1997, οι Chicago’s Cardiac Arrest συνεχίζουν να επιτίθενται στο death metal underground με το εμπνευσμένο από τον τρόμο death metal τους.
Χωρίς ποτέ να ανταποκρίνεται στις τάσεις, οι CARDIAC ARREST παρέμειναν μια υπολογίσιμη δύναμη και δεν δείχνουν σημάδια συμβιβασμού.
Με πολυάριθμες κυκλοφορίες, εμφανίσεις σε φεστιβάλ, περιοδείες στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη, και σεβασμό συνομηλίκων και οπαδών, οι Cardiac Arrest φέρουν περήφανα τη σημαία του αληθινού DEATH METAL.

Εν τω μεταξύ, ακούστε το ολοκαίνουργιο κομμάτι “This Is How You Die” αποκλειστικά ΕΔΩ, ευγενική προσφορά των Deaf Forever, των υπερασπιστών της Γερμανίας.
Ακούστε επίσης το πρόσφατα αποκαλυφθέν κομμάτι “Victims to the Blasphemy” ΕΔΩ στο επίσημο κανάλι των Hells Headbangers στο YouTube. Πληροφορίες προπαραγγελίας μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.
Το εξώφυλλο και το έργο τέχνης έχουν ως εξής:

1. Maggot This One
2. Victims to the Blasphemy
3. Beg, Plead, Crawl
4. Means to an End
5. Bullets are the Only Cure
6. In the Name of Suffering
7. Born to be Buried
8. No Human Will
9. This is How You Die
10. From Civilized to Sadistic

MORE INFO:
www.facebook.com/CardiacArrestDeathMetal

“When you need metal, go to hell!”
www.hellsheadbangers.com
www.facebook.com/hellsheadbangers